Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 276.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lliczy się? liczy!, a ze spamer jesteś to inna sprawa xD

• Czyściochy, moje ulubione

• Nowe twarze w sojuszu musza się wkupić Cytat od Viserion: „ode mnie gorące pozdrowienia dla WINTERA:) Gratuluję dzisiejszej akcji na uni Himalaia gdzie chłopaki zezłomowali top 1 flot. ” A ode mnie dla wszystkich nowych mordek z soja i starych z buddy i FB Dnia 02-07-2019 08:29:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mam chorom sondem [SKB] ________________________________________________ Krążownik 40 _________________________________________ Agresor Viserion [SKB] ___________________…

• Z pozdrowieniami dla koleżanek i kolegów od których odszedłem i dla tyc do których niebawem dojdę, żeby nie zapomnieli mnie przyjąć :8 Dnia 02-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mam chorom sondem ________________________________________________ Duży transporter 4 Ciężki myśliwiec 17 Lekki myśliwiec 5 Krążownik 36 _________________________________________ Obrońca Czar Altair ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 6 Ciężki…

• Skanowałes wczoraj skanowałes i weszło

• Dzień dobry hIndus Dnia 01-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mam chorom sondem [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 6 Krążownik 20 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca Siewca Wiatru [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 6 Recykler 2 Sonda szpiegowska 23 Wyrzutnia rakiet 1 Lekkie działo laserowe 23 _____________…

• Cały boży dzień jestem, 45 min zgapy i dzieje się to. Niepojęte. ps. oddam konto eko.

• Po tygodniowym fsie na majówce trzeba było troche przemodelowac floe żeby nadawało się do STekopwego uzytku Ave Boss, ave FB, ave buddy Dnia 07-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.026 Lekki myśliwiec 3.343 Krążownik 599 Okręt wojenny 1.195 _________________________________________ Obrońca Proconsul Artemis [TSH] ________________________________________________ Duży transporter 19 Lekki m…

• Gratki pany, piękny zysk no i obrońca w całosci został przez nas wyczyszczony, też mi się cosik udalo ugryźć (Ukryta treść)

• Tuż tuż przed deadlinem trafił się jeszcze. Tutaj przynajmnie recki doleciały, więc noc nie taka stracona Z dedykacją dla misiaka: 3HjaSGT.png No to jest Dnia 27-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 814 Lekki myśliwiec 2.337 Krążownik 571 _________________________________________ Obrońca dzidekpan ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 809 Krążo…

• Cytując 2 klasyki z kilera: "aaaaaaaa miało być tak pięknie" oraz "no i w #### i wylądował". Wszystko było ślicznie pięknie dopóki na orbicie nagle nie zostalo 3 kk mety... Pozdrawiam serdecznie znalazcę 25 kk surki, zachęcam do zgłoszenia się do prawowitego właściciela Dnia 27-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.078 Lekki myśliwiec 3.071 Okręt wojenny 600 Krążownik 601 _________________…

• Ave Boss! Obrońcy miłego urlopu, bo od razu odpalił zobaczywszy że mu popsułem latawce Dnia 24-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.302 Krążownik 597 Okręt wojenny 498 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca stopek111 [RIO] ________________________________________________ Mały transporter 170 Duży transporter 230 Lekki myśliwiec 1.346 Ciężki myśliwiec 28 Okręt…

• To był spokojny wieczór, choć dobrych kilka chwil zastanawiałem się nad wydaniem 600k deu na lot przez tyyyyyyyyyyyyyyyle usów Pozdro dla buddy i FB,o raz ofc wszystkich lam z Boss Dnia 23-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 50 Okręt wojenny 393 Krążownik 514 Lekki myśliwiec 2.553 _________________________________________ Obrońca Envoy [a9LG] _______________________________________________…

• To już wiem gdzie podział się mój deuter wysłany Luckowi...

• Ave Boss! Obrońcy coś sie pomyliło chyba z fs, bo poleciało na niego samo paliwo, bez floty W nagrodę dostał łysola. Dnia 17-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 418 Okręt wojenny 304 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Kevin [RIO] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 963 Ciężki myśliwiec 4 Krążown…

• Bunkier z rana jak śmietana Ave Boss! Dnia 16-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.100 Krążownik 210 Okręt wojenny 240 _________________________________________ Obrońca Patkamil [SPQR] ________________________________________________ Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 75 Ciężki myśliwiec 88 Krążownik 43 Okręt wojenny 21 Recykler 3 Sonda szpiegowska 26 Satelita słoneczny 49 Pancernik 15 Wyr…

• Silniki nie zdarzyły ostygnąć po nocnym buszowaniu, a tu takie piękności Ave Boss! Ave FB Dnia 15-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 1.824 Mały transporter 272 Okręt wojenny 211 _________________________________________ Obrońca MortyC137 [CoR] ________________________________________________ Duży transporter 90 Okręt wojenny 104 Recykler 29 Sonda szpiegowska 88 Pancernik…

• Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Lucyfera Ave Boss! Pozdro FB Dnia 15-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 266 Lekki myśliwiec 1.639 _________________________________________ Obrońca Dr Smoke [Smoky] ________________________________________________ Mały transporter 597 Duży transporter 76 Recykler 257 _________________________________________ Po bitwie... Agresor limfa [BOSS] _____________…

• Oby nie było pechowe Ave BOSS! Dnia 13-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 168 _________________________________________ Obrońca MortyC137 [CoR] ________________________________________________ Duży transporter 125 Lekki myśliwiec 5 Okręt wojenny 61 Recykler 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Okręt woj…