Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od KDP/CMAS: „ Fajnie jak by jeszcze antigame bylo jakos zablokowane. Do tego zrobic instalke na kompie by zablokowac ere smartfonow, przy ktorej kazdy 24h moze dogladac. Ale znajac zycie poczekamy jeszcze ladnych pare wiosen. Zazwyczaj tak jest ze gf kusi a serwer i tak bedzie pod koniec roku albo po wakacjach. ” O kurde zablokować antigame... a co Ci antigame zrobiło... nawet GF na to pozwala... Sam używam od dawien dawna, to nie daje żadnej przewagi a tylko ułatwia klikanie, zamiast kli…
-
Cytat od kasai: „Doszła ciekawa informacja- dla jednych dobra, dla innych wręcz przeciwnie. Na tym uniwersum nie będzie ACS. Czyli wszelkie opóźnianie floty oraz podstawki odpadają ;)” No więc właśnie, jeśli brak ACS i opóźniania to po mojemu bezwzględną koniecznością jest brak aktywki na moonach, inaczej to nie będzie miało sensu, a ktoś tam się dowiedział, że to będzie wersja z aktywką na moonie tak? Szkoda tylko, że jest to takie jakby uni na próbę lub w stylu prywatnego serwera... zero suppo…
-
Cytat od Starrk: „ Ja to do starej gwardii powiem, żeby się tak nie paliła do powrotu. Właśnie miała miejsce międzynarodowa łapanka na serwerach OGame. O co chodziło? Jeśli jesteś "za bardzo" (wg GF) aktywny, to dostawałeś bana za skrypty/bugusing bez możliwości odwołania/wyjaśnienia. Każde uniwersum wrze, bo wyjaśnienia pod postacią "aktywność niemożliwa dla człowieka" używana do każdego flociarza (ba, do farmiącego ekonooba też!) co najmniej zasługuje na miejsce w kabarecie. Zapraszam do zapoz…
-
Cytat od Starrk: „@up - wgrają ostatnią wersję Epic Blue. Będzie zarówno aktywność przy moonach jak i pc/bomby ” uu to lipa Trochę się zawiodłem, nie takie "stare dobre ogame" pamiętam. Zostaje tylko brak antymaty ale i tak geolog i inni zostają a to przewagę jakaś tam zawsze daje. Ale najbardziej chyba zależało mi na chowaniu się po moonach, ta nutka adrenaliny gdy nigdy nie wiadomo czy już na ciebie coś czeka czy nie a teraz... właściwie zero podstawek, potencjał obronny totalnie martwy, wchod…
-
No i po co tyle jadu? Może i robią laske ale ja nie widzę w tym nic złego O ile będzie tak jak to ma być, czyli stary interfejs, stare rozwiązania typu chowanie się na moonie, brak antymaty i o ile to nie będzie tylko tymczasowe uni to nie widzę w tym zdrożnego i mnie jak najbardziej zatrzymają przy gierce na dłużej dzięki tej marketingowej zagrywce. Ja to bym prędzej widział to inaczej, że puścili famę, że wypuszczą takie uni ale nie spodziewali się, że będzie taki odzew i teraz debatują nad ty…
-
Cytat od rom3k: „Cytat od NewPlayer: „Kurcze generalnie to już miałem sobie tą grę odpuścić na wieki. Ale fakt że to będzie międzynarodowe uni, bez takiego znaczenia anty nadaje smaczku Pytanie jaka prędkość będzie bo 1x nie ma sensu, biorąc pod uwagę że technologia poszła przez te lata do przodu i każdy ma neta w komórce.” nie kazdy ma neta w kom :(” I nie każdy ma czas wchodzić na ogame przez ten kom, nawet jak ma neta. Także prosimy nie uogólniać Swoją drogą co to w ogóle za argument, że jest…
-
Wszystko się zgadza tyle, że z obecnego systemu kupowania na żywca surowców i innych takich zapewne zarabiają znacznie więcej No i poszli za hajsem, nie ma co się im dziwić, w końcu biznes is biznes, szkoda tylko, że nikt nie wpadł na inne drogi zarabiania poza zwykłym pay2win. Także to nowe-stare uni na pewno będzie miało spory przyrost graczy i pewnie dałoby się na tym też zarobić tylko trzeba się trochę postarać
-
Budowanie kopalń przez x lat po prostu mija się z celem, są oczywiście tacy masochiści co tak robią ale w końcu nawet najwięksi ekowcy zaczynają stawiać flotę. Ja już dwa latka lece na samym eko, ale to głównie dlatego że moje uni po pół roku zaczęło wymierać, zresztą jak każde uni choć liczyłem że to będzie inne a obecnie już zupełnie nie ma na co latać, ludzie latają gśami po bunkrach także flota jest bez sensu i siedzę na eko dopóki nie połączą nam serwerów, ale obecnie to nowe-stare uni będz…
-
Cytat od Mari: „Nie będę się kłócił, ale uni bez astro nie dla mnie. Z tego względu, że ogranicza nas wtedy limit 9 planet, a tak naprawdę gra powinna oferować nieustanny rozwój, gdyby nie było astro, to GF musiałby czymś innym zaimponować, bo ludziom znudziłoby się zabudowywanie tych 9 planet.” Pewnie Cię zaskoczę ale ogame nie polega na budowaniu planet, lecz na budowaniu floty, a tą można rozwijać nieustannie A planetki to tylko środek do zdobycia tej floty. Fakt, że na takim retro uni gdzie …
-
Cytat od Art: „Ilość wolnych miejsc na Universum Andromeda zostanie ogłoszona wkrótce.” To znaczy że nie wszyscy się zmieszczą i pare duszyczek zostanie sobie na starym uni, czy jak mam to rozumieć? No i może to nazbyt wcześnie ale co np. z Siriusem? Bo tam akurat grywam. Rozumiem że to "młode" uni ale jest tam obecnie 3k graczy z czego aktywnych pewnie niewiele więcej niż 2k, a gra polegająca na eko bądź farmieniu idlaków trochę chyba mija się z celem tejże rozgrywki. Choć z drugiej strony nie …
-
Cytat od Art: „Cytat od u66juras: „Może by tak temat w podforum "Gra" zrobić i notować dla nas, graczy, gdzie juz aktualna faza Unifusion była( polska i zagranica), w jakich terminach, + informacje o tym łączeniu które ma być, i np. nastepne jesli ma omijac polskie ogame i jeszcze dłużej inne universa będą musiały czekać.” Szczerze, to nie widzę potrzeby informowania Was o postępach o migracji w innych krajach, bo nie mają one żadnego wpływu na naszą sytuację. Jeśli cokolwiek będzie dotyczyło na…
-
No swietna robota trzeba przyznac Nasz kochany team powinien Ci jakas range za to przyznac Takie jeszcze pytanko bym mial, nie daloby rady zrobic do tego jeszcze indywidualnych statystyk? Np. po kliknieciu na czyjs nick widac by bylo jaki mial najwiekszy przyrost w jakim miesiacu/tygodniu a w jakich mial najmniejszy i ogolnie jakies takie prywatne stats dodac Jak ktos juz poruszyl ta kwestie to pardą
-
No mozliwe aczkolwiek to o czym mowisz czyli dokladna ilosc surowca jest przypisana do kazdego z nich metalu krysztalu i deuteru a laczna ich suma to juz zupelnie co innego to juz nie jest patrzenie na wydobywane surowce tylko na ilosc pozyskiwanych z nich punktow. Anyway, lista powinna przedstawiac top 100 najbardziej efektywnych gornikow a gdy ktos inwestowalby w same kopalnie deu tutaj nie zalapalby sie nawet na liste a w rzeczywistosci bylby lepszym "kopaczem" niz niejeden z nich.