Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 133.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• youtube.com/watch?v=PDCqGQs2dsc

• Filmowa Foto-Zagadka

Złosiej - - Muzyka i Film

chodzi o cykl fimów Mad Max z Melem Gibsonem. na zdjeciu jest przedstawiony kadr z 3 części, w którym u boku Gibsona pojawiła się Tina Turner madmax3.jpg pytanko może być nieco trudniejsze.. jest to zdjęcie z filmu sensacyjnego, w którym pojawiło się 3 gwiazdy kina, jednak oś fabuły kręci się wokoło rywalizacji 2 z nich. o jaki film chodzi i kto grał główne role? zagadkap.jpg

• Cytat: „Superman napisał(a) @ Złosiej Nie wiem Tak jak pisałem na PW. ” Stivi obiecał że zamknie o tej 19.. gdyby przypadkiem tak się stało, że jak wrócisz a jeszcze będzie otwarte, to bez skrupułów przywal kłódką

• Filmowa Foto-Zagadka

Chodzi oczywście o "Dzień Świra" - Marek Kondrat nowyobrazbitowyq.png -e- i pytanko.. bywał robotem, zaszedł kiedyś w ciąże, a jego brat bliźniak ostatnio reklamuje polski bank. ponoć nawet kiedys pracował w przedszkolu, ale chyba już go zwolnili ze względu na dziewne kontakty w obcymi istotami.. o kogo chodzi? (prosze wymienić również tytuły filmów i zdjęcie z dowolnego z nich)

• Nowe Filmy

Cytat: „GamBit napisał(a) Cytat: „PimP 1987 napisał(a) co do "Szybkich i Wscieklych" - z braku laku mozna sie na to wybrac choc mnie zbytnio nie kreca takie filmy i zatrzymalem sie na 2 czesci i jakos nie korcilo mnie zeby obejrzec kolejne. ” eee no co ty Jordana Brewster jest warta obejrzenia tego naciaganego filmu ” i powiedzmy sobie szczerze że jest to jedyny atut tego filmu (dla żeńskiej widowni to chyba Vin tylko się łapie:P) seria z filmu na film robi się coraz głupsza i scenarzyści postaw…

• Filmowa Foto-Zagadka

3 dni mineły, a nikt nie odpowiada. jesteś pewnien że w zagadce nie ma błędu?;> ratowałem się googlami, ale chyba jest nieco za trudna.. -e- do postu niżej.. rany, pilot f-16.. zadawaj pytanie

• czemu nie masz żadnej szygi? jak sobe radzisz z presją na tak odpowiedzialnym stanowisku? skąd pomysł na range? stawiamy drugie miasto? moge nie płacić podatków? xD

• Szupcio będziesz przy komputrze 3 maja o 19.00?

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Złosiej - - Archiwum CT

Zaimer czy Ty pracujesz w tej samej firmie co Kitty? wstajecie chyba o tej samej godzinie (o ile Ty się kładziesz.. :P) i chciałbym złożyć skarge na przyznanie mi fioletowych gffiazdek moge je zamienić na czerwone?;>

• mała autopromocja xD

• woody allen - The moose

• wygrać z najgorszą drużyną to dla mnie taki sobie cukces.. ciesze się oczywiście, ale żeby prezydentem ogłaszać.. niech grają z takimi wynikiem z dobrymi drużynami, to o kandydaturze można mysleć wtedy

• Cytat: „Rassija napisał(a) Cytat: „ZioomekS napisał(a) Tak najeżdżacie na tego Boruca... Popełnił pare błędów, ale to każdemu bramkarzowi się zdarza. Trzeba też brać pod uwagę to, że gdyby obrońcy grali tak jak powinni to byśmy stracili o 2 bramki mniej :P” Boruc na rowni z obroncami zawinil dwa gole.” czyli jest powrót do standardu naszej piłki czyli wszyscy graja marnie nie oszukujmy się że porażka Boruca jest tak wyraźna bo świecił ponad całą resztą

• ależ ja jestem cfffany.. [SIZE=3]chyba[/SIZE] ponieważ tak często zmieniasz nicki to cięzko Cie wytropić, ale mi się udało [SIZE=3]znów.. "chyba"[/SIZE] znasz takie miejsce tak Rustico Pueblo? celujesz w głowe czy w ręce? zdażało Ci się plądrować zwłoki? lubisz ciepłe posiłki? cieszysz się że Cie odwiedziłem?

• wielka ulga spadła mi z serca jak zniosłeś zmiane czasu? oglądałeś mecz z Irlandią czy Kubice o poranku? co sądzisz o Wojewódzkim i Figurskim? lubisz filmy wojenne?

• bry zniknąłeś z wykazu kto moderuje szpam.. urlop czy przeniesienie?

• myslisz że ludzie czytają FAQ..? ja przeczytałem dopiero po ok 2 miesiącach, jak PU sobie zakładałem.. aczkolwiek ja nie zakładałem nowych tematów..

• wtedy by zniknął.. ale napewno powinien być obowiązkową lekturą dla nowych osób w spamie

• Cytat: „Graveir napisał(a) Ciekawe co za frajer dał 1 i się nie przyznał 8-/” pewnie jakiś troll, który tu ostatnio sporo

• Witcher - return.

Złosiej - - Archiwum CT

co jest na ciemnej stronie księżyca? dlaczego superman nosi majtki na spodniach? gdzie raki zimują? czemu nie można dojść na linię horyzontu? jesteś refleksyjnie wstydliwy czy awangardowo bojaźliwy? czy o_o ? jakiej broni używał Dirty Harry Kriszna? czy emo kiedyś wyginą i w jaki sposób? opisz jednym zdaniem Jolę Rutowicz..