Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 133.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Filmowa Foto-Zagadka

Złosiej - - Muzyka i Film

48h bez odpowiedzi.. może jakaś podpowiedź skoro tak?

• Angela - zielony Aniolek :)

Złosiej - - Archiwum CT

iii \o/ tu też masz te kredki, rurki czy co to takiego. - kiedy ostatnio jadłaś crem brulle? - wolisz ciemną czy jasną szate graficzną forum? - na ile pytań max jesteś gotowa odpowiedzieć za jednym razem? - moderowanie którego działu było najmniej pracochłonne?

• Nowe Filmy

Cytat od kenajik: „Bękarty wojny by Quentin Tarantino ” spodziewałem się Twojego posta tutaj faktycznie Tarantino jak zwykle pokazał klase. a Brad Pitt każdym kolejnym filmem udowadnia że oprócz urody posiada jeszcze niezwykły talent. dla fanów reżysera to kolejna pozycja obowiązkowa, a dla pozostałych to kawał fajnego kina, które może być zarówno odprężające jak i skłaniające do małej refleksji

• youtube.com/watch?v=FxenngJT3ls&feature=related

• FAIL

• Cytat od Smog: „Tego nie pobijecie Mój brat wraz z kolegami dali koleżance na 18-ste urodziny znak drogowy ” to akurat jest dość popularne.. tak jak tabliczki z numerami autobusów/tramwajów o numerze 18 ja obecnie planuje kupno czegoś ciekawego na wieczór kawalerski

• google.pl/ fajna wyszukiwarka. zna ktoś?

• słyszał ktoś o czyms takim?

• bry^^ czemu FC zamknięte? zbierasz coś? dużą masz kolekcje? wolisz Clinta Eastwooda jako aktora czy reżysera? jak sądzisz ile musiałyby kosztować orgnalne płyty żeby ludzie przestali je piratować i korsarzyć? hodujesz kwiatki? co sądzisz o prowadzeniu pamiętnika?:>

• Filmowa Foto-Zagadka

miskov90 zdjęcie nie działa aktor to Leslie Nielsena film to "Ściągany" Sciagany%20DVD%20RGB.jpg zagadka życie aktora nie jest łatwe. nasz bohater na początku swojej pracy zawodowej zaczął od współpracy ze sławnym skandalistą. popadł w złe towarzystwo, zaczął nałogowo grać w karty..jego szansą mogła być wspólna robota ze słynnym bokserem, ale nie wypaliło. ostatnio widziano go jak biegał pomalowany zieloną farbą i niszczył czołgi. źle z nim. prosze odpowiedzieć o kogo chodzi, o jakich filmach mo…

• Filmowa Foto-Zagadka

jeth bezbłędnie śmiało zadawaj. // upominam za spam / NieustraszonA

• Filmowa Foto-Zagadka

ale nakombinowane.. Rutger Hauer - Ślepa Furia, Batman Początek oraz SinCity. a z Harrisonem Foredm spotkali się na planie śiwetnego filmu Blade Runner. i wbrew pozorom nie tak łatwo o ich wspólne zdjęcie.. 34469997.jpg zagadka zgineła mu kiedyś bomba nuklearna, ganiał faceta zbierającego żadkie okazy, dostarczał sprzęt dla milionera-grotołaza oraz doczekał się naprawde wielkiej władzy. o jakiego aktora chodzi (może również o jakie filmy^) prosze o jego zdjęcie ze złotym jegomościem, którego wyg…

• Nowe Filmy

nie wiem czy ten film był poruszany, ale jest dość nowy, więc się kwalifikuje jak mniemam.. mianowicie chodzi mi o Zapaśnika z Mickey Rourke w roli głównej.. film dość przewidywalny, bohater wydaje się z góry skazany na porażkę, ale to akurat nie jest wada wberw pozorom. miejscami ma się wrażenie że ogląda się reportaż z upadku człowieka. dobre kino, choć historia nieco banalna. no i Rourke powraca w dobrym stylu.

• ostatnio "odkryłem"ksiązki Borysa Akunina.. cała seria przygód Erasta Fandorina jest powalająca.

• Filmowa Foto-Zagadka

5 braci, w tym Michael.. czyli Jackson 5 jackson5.jpg zagadka był lekkim kawalerzystą skazanym przez historię na śmierć, nieustraszonym złodziejem rozdającym pieniądze biednym oraz największym uwodzicielem w historii.. o kogo chodzi i o jakie filmy? prosze o zdjęcie tego aktora jako pirata podpowiedź. chodzi o aktora starszej daty, z połowy 20 wieku, nosił charakterystyczny wąsik.

• Filmowa Foto-Zagadka

może jeszcze jakaś podpowiedź?

• beztytuua.pngmars_symbol.gifbeztytuua.png Lista Prawdziwych Aroganckich: 1.Złosiej - znam trójkąty z dwoma kątami rozwartymi 2.pawcio1300 - słodki wredny misiaczek =P 3.aryss - wolał piwo zamiast rangi 4.meloon 5.Psycho Sierściuch - wchodzę w to [; 6.ciap - kobiecy szpieg 7.avatar - seven deadly sins 8.krisQ 9.vidkid87 - ten co pości ;x 10.ReTtior- Ten od jaboli 11.Magius - Nie puszczam kobiet w drzwiach , bo one też puszczają bąki. 12.Looky - ten co wie że wie że oni wiedzą co wiedzieć powinni …

• Nowe Filmy

Cytat od CBA CzapeL: „Ja wlasnie wrocilem z Cinema City z filmu "12rund" Powiem krotko : polecam kazdemu, swietne kino akcji, caly czas trzyma w napieciu, fabula niezla.... Po prostu genialny film ! ” tylko nie mów że John Cena jest dobrym aktorem Cytat od aryss: „a najwiekszym plusem filmu bylo jak dla mnei wejscie "arniego" z swoim sztucznym jak zawsze wyrazem twarzy ;>” zauważyłem że grał nieco lepiej niż w poprzednich częściach co do końcówki.. typowe amerykańskie poruszenie widowni do bólu …

• Real Madryt

Złosiej - - Piłka Nożna

operetki pt Transfery ciąg dalszy. okazuje sie, że żeby kupić Ronaldo i Kake został zaciągnięty kredyt na 150 mln euro co ciekawe hiszpańscy kibice reagują na to jak oblani wrzątkiem. pełno jest głosów że w Hiszpanii jest kilka milionów bezrobotnych, jest kryzys, a oni (sami będąc w dużych długach) biorą kolejne gigantyczne kredyty. oczywiście czas to zweryfikuje, ale skoro kibice Realu tak reagują, to klub może się nieco przejechać na tych obliczeniach dotyczących zysków xF

• Filmowa Foto-Zagadka

hmm.. może jakaś mała podpowiedź?