Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Filmowa Foto-Zagadka
Złosiej - - Muzyka i Film
PostMlodzi-gniewni_John-N-Smith,images_big,21,7321910345856.jpg film to oczywiście Młodzi Gniewni. Zagadka: 7dzlyc8co8s488k8kowwo-2.jpg podpowiedź nr 1 w filmie grają również: - facet który lubi kocice - facet który stał za jumbo-jetem - facet który nieźle rzuca nożem
-
Nowe Filmy
PostCytat od .-= L: „Jak ktos Olge Kurylenko lubi - to polecam "Centurion". ” trzeba bardzo lubią Olge żeby było warto. a przynajmniej w kinie. w domu, za darmo, jak się naprawde nie ma co robić oraz nie dba się o realia historyczne, jest się przyzwyczajonym do głupoty scenarzystów oraz braku logiki to czemu nie. wtedy jest to całkiem porządny film przygodowy, z ładną jedną bitwą i widowiskowymi plenerami. ja natomiast oglądałem ostatnio dwa dośc nowe westerny: Appaloosa z Edem Hariisem i Viggo Mort…
-
Nowe Filmy
PostOdniose się do wypowiedzi wyżej. Jonah Hex - niestety ale film mnie rozczarował, bo był po prostu nudny, nie przewidywalny. Do tego miejscami tak gUpi, że aż wstyd było oglądać. Wiem że filmy nieczęsto trzymają się realiów, ale wtedy już dla przyzwoitości nie nazywajmy tego westernem. Co do Prince of Percia to tutaj zaskoczenie było pozytywne, bo to porządny film przygodowy. Również dość przewidywalny, dodatkowo autorzy garściami czerpali również z gry Assassin's Creed ale ogląda się to bardzo p…
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostBłękitna Laguna lagoon.jpg zagadka: z jakiego filmu jest ten oto kadr? img263.imageshack.us/img263/7066/tralalalala6.jpg fota długonogiej piękności również się przyda jako odpowiedż
-
Filmowa Foto-Zagadka
Postpredator.jpg ależ przystojniak film to Predators i nawiasem mówiąc jest strasznie gUpi. zagadka za chwilę -e- co to za film? img214.imageshack.us/img214/7066/tralalalala6.jpg tytuł filmu oraz miłe dla oka zdjęcie filmowej dziewuchy jednego z zamazanych jegomości poprosze
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostKarmazynowy Przypływ. en.academic.ru/pictures/enwiki…son_tide_movie_poster.jpg -e- zagadka: gdzie jest wysyłana ta miła drużyna i w jakim filmie. plakacik może być. Linkujemy duże fotki Pamiętasz tego posta? Upominam. elfi
-
Filmowa Foto-Zagadka
Post1.bp.blogspot.com/_Ylf3E9uspso…st_legion_ver3_poster.jpg wygląda mi to na Ostatni Legion -e- podstawianyliczbowy.jpg w jakim filmie pojawia się taki jegomość z kodem kreskowym na czerepie? prosze o miłą fotke pannicy, która mu towarzyszy.
-
youtube.com/watch?v=QR2Dh_vaQzA oraz seria reklam wódki, parodia filmów Desperado, Beautiful Mind, Snatch i jakieś babskie coś ;x youtube.com/watch?v=XDkbc05caN0 youtube.com/watch?v=LkcbPirSxsQ&feature=related youtube.com/watch?v=XeksEJB1vaQ&feature=related youtube.com/watch?v=F6Z2JZATH2w&feature=related
-
Filmowa Foto-Zagadka
Postfabuła tego filmu to istna masakra.. Skarb Narodów 2 z Diane Kruger. mastcelebs.com/upload/diane_kruger1.jpeg zagadka: z jakiego filmu pochodzi ten kadr, z kim rozmawia jegomość w mundurze oraz do jakiego innego filmu jest to nawiązanie? kobit.jpg -e- szczerze mówiąc spodziewałem się szybkiego rozwiązania. są to ostatnie sceny filmu ze stajni Marvela. w tym filmie grała również pewnia "uszata" piękność kojarzona głównie z ozdobami na palce jak po tym nie dojdziecie, to się poddaje.
-
Cytat od policeMan: „siema. wie ktoś co za nutka leci na początku? ” to rosyjska pieśń "Ой да не вечер" (czyli w wolnym tłumaczeniu "to nie wieczór") ma wielu różnych wykonawców. jeśli chcesz tego szukać gdzieś w necie to polecam przez hasło "Fedor music theme" ja równiez mam pytanie. szukam nazwy piosenki z filmu American Pie: Wesele, która leci w momencie w którym Stifler przyjeżdża w nocy pod dom kwiaciarki (mniej więcej pod koniec filmu).
-
Filmowa Foto-Zagadka
Postooo, bardzo fajny film. Iluzjonista, Eisenheim (grany by Edward Norton). zagadka: cóż to za film? dodatkowo prosze o zdjęcie pewnej pięknej damy, która w nim grała jedną z głównych rol. zdjęcie oczywiście ciepłe zgodnie z tradycją tej zabawy xD img811.imageshack.us/img811/7293/ghfhfps2.jpg /Za duży obrazek *sisko
-
Filmowa Foto-Zagadka
Postok wiem film to Kolekcjoner Kości z Angelina Jolie. angelina%20jolie zagadka: s46.radikal.ru/i111/0903/0c/1743473ef932.jpg plakat filmu poprosze. /Za duży obrazek *sisko
-
Filmowa Foto-Zagadka
Posttoż to serial Renegat 18754760854c2475e110895.JPG -e- zagadka. z jakiego filmu pochodzi to zdjęcie: ghfhfps2.jpg może być plakat