Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No to z grubej rury Panowie wypadałoby pogratulować ale.... czy to nie stary znajomy z Taurusa? Wczoraj dostał konto i od razu złom dziki nastolatek [SPECTRE] vs. mr Hyde 309%
ech to tez moje pierwsze uni i dominacja OGN była niesamowita na tym uni również pewna Pani (na pewno była z Nemesis i nick chyba na B) kontrując mi flotę uświadomiła do czego służy moon (miałem moona a leciałem z planety)
gratz top 1 solo trochę żenuła, że ZS z takimi flotami nawet TOP 1 nie może wykręcić (może brak skilla, checi do gry nvm) no ale może kiedyś sie doczekamy
Cytat od MiMisiaax3: „Ale żeśta Zsy polecieli naprawde podziw dla was Pl1 Gratki Lilce Gratki Martowi Tez nech bd Topcie na Gaski Bo macie czym złomowac a jest tylu Kozaków do sciagniecia Odemniee 5 Za akcyje” Ło matko to jakiś padawan ZS-ów? Niezle lize A co do akcji szkoda sojusznika i graty agresorom