Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
Postczłowiek
-
ostatnia litera
Postkawał
-
podglad
Ruda - - Błędy w grze
PostUniwersa mogą nie być na tym samych serwerach, co akurat dla mnie jest zupełnie normalne. Zbiórka z teraz: gezx2k9.png
-
podglad
Ruda - - Błędy w grze
PostSprawdziłam na swoim koncie, u mnie ten problem nie występuje dlatego dobrze byłoby aby każda osoba która ma problem z (lagiem?) serwera by napisała ticketa. Łatwiej wtedy zlokalizować osobę i jej konto W tej chwili niestety nie ma nikogo by cokolwiek zaradził.
-
Chyba trochę za bardzo zaczynacie się pieklić odnośnie połączeń nie mając oficjalnych informacji Nie zostało nigdzie powiedziane ze x1 zostaną połączone z większym speedem. Nie szkoda Wam energii by spalać się na czymś co może zupełnie prawdą nie być? Jak już Art pisał wcześniej nasz plan fuzji nie jest ostateczną wersja łączenia i jeszcze wszystko może się zmienić.
-
Kiedy Fuzja?
PostW PoO istnieje temat służący do dyskusji o fuzji > Porozmawiajmy na temat UniFusion Proszę się z nim zaznajomić.
-
Pozdro dla kolegów na urlopach. Ave WINTER. youtube.com/watch?v=sMIMn9_nFpo Dnia 06-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ruda [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Diesel ________________________________________________ Duży transporter 55.373 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ruda [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 10.00…
-
ostatnia litera
Postświta
-
Rakietowanie?
PostWidzę, że niektórzy poszukują sobie tu osób do ewidentnego polowania na czarownice, w związku z czym podjęłam decyzję o zamknięciu tematu.
-
ostatnia litera
Postdaniel
-
ostatnia litera
Postkac