Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Koordynaty już widać w podglądzie planety Nie wiem czy zauważyliście walki z piratami mają dostępne API rw. @Void nas wszystkich irytują błędy w grze. Niestety musimy się z nimi zmagać i jakoś razem doprowadzić by grało nam się dużo wygodniej.
Cytat od Qnick: „Cytat od Ruda: „U mnie są normalnie : data-verified= "> Jeżeli macie jakieś błędy to wpisujcie w dziale błędów bo tu szybko zatoną w postach. ” Wszystkie błędy, które zgłosiłem w "odpowiednim dziale" zostały przez osoby decyzyjne olane... to już jest nudne... Zgłosiłem poprzez Support, może tam doczekam się odpowiedzi.Postanowiłem napisać post tutaj, w dyskusji, ponieważ ktoś szybko odpisze, że ma podobnie, albo że "u niego działa". "U mnie są normalnie" - trafiłaś dzisiaj? Ja j…
Cytat od buleon: „Niemniej jednak tłumaczenie galaktyka jako pozycja jest... dziwne. Moim zdaniem błąd. ” No faktycznie dość dziwnie to wygląda. Przekazałam spostrzeżenie odpowiednim osobom.