Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gracioszki, ładny zysk, super akcja, zgranie jednoosobowe na najwyższym poziomie.
-
Pokroiłem pomidorki, troszkę szczypiorku i położylem na kromkę czarnego chleba. Na parówkę nałożyłem musztardy i będzie amciu. Gratuluję kolejnego już w tym miesiącu steka. Do #50 marsz.
-
Zgłaszam za spam stekowy. Ile można. Tyle zysku, oddaj biednym i potrzebującym. Teuttur
-
Cofam się do przodu, 2/6 zdobione. Bezchmurne niebo, coraz dłuższe dni, nic tylko grać w komputer.
-
3/6 jeszcze tylko 2/6 j będzie odbębnione. Zaostrzono kwarantannę, zamówiłem zakupy online, byłem po pieczywo. Niedługo idę na rower. Potem pogram w gry i pójdę spać. Gratulacje i rośnij gruby.
-
4/6 jeszcze tyle pracy. Blablabla piszę cokolwiek. Dziś mam spagetti na obiad.
-
Kwarantanna, praca zdalna można nadrobić wpisy. Kto by tyrał, gdy nie ma nadzoru. Gratulacje i więcej punkcików ku górze.
-
Spam stekami, ale wszystko zaplanowane. Goń Kickiego bo to łobuz i lameczka. Przetapiaj na rozwieracze.