Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki za wspólną grę, szkoda że kończysz, ale życie ważniejsze , powodzenia w realu.

• Cytat od tomee: „Gratki chlopaki. Nie badzcie tylko tacy dyskretni i uroncie rabka tajemnicy Tom ma chyba swojego mistrza ze cytuje jego pw na publicznym forum Obroncy, SZO! Pozdrawiam. ” To jest cytat z tematu Krucjo & Gru & tom & Raj & trampek [Minionki] vs deko [S-N] 8161.71% TOP 2 ACS

• Cyferki w waszych flotach są przerażające... Gratuluję wyliczenia fsa (jakie by ono nie było) i zachowania dyskrecji zgodnie ze złotą myślą Cytat od Reaver: „Im mniej ludzie wiedzą do czego jestem zdolny, tym lepiej, takie jest moje zdanie. ”

• Miło widzieć jak gracz po złomie wraca do gry i się odbudowuje, nawet jeśli to przeciwnik. Gratulacje

• Kolejny klient skasowany, elegancko . Z tego co wiem, długo nie udawało ci się trafić wt77 na bfsie, ale udało się coś bardziej finezyjnego, . Obrońcy .

• Trafił mi się bfs latającego skarbca . Zabrakło mi mt na dofarm, z całym dofarmem zysk byłby znacznie większy, ale i tak nie mam co narzekać. Niedługo po ataku wiciu się zalogował, poszły w ruch anty- (albo detroido-) recki i dt, przez co zebrałem trochę mniej złomu i nie miałem jak dofarmić reszty surowców. Nawet nie mam mu tego za złe, szczególnie że miałem szczęście (a on pecha) że go trafiłem - zasnął czekając na stacjonuj gsa z planety na moona. A więc dziękuję tej gęsi, która otworzyła mi …

• Gdyby nie te wyzwiska wcześniej to powiedziałbym, że to była dobra wojna. Szkoda, że mi się nie udało nic trafić do wojny (a próbowałem). Gratuluję przeciwnikom, pokazaliście że jesteście lepsi . Niestety większość RW to karygodne błędy pojedynczych osób, no ale jesteśmy solidarni w tej przegranej. Szczególne gratulacje dla (wg mnie) najaktywniejszych szpiegujących: bobirka w RB (tylko on mi regularnie skanował wszystkie moony, Poper i Kamikadze cały czas w tym samym miejscu, mógłbym non stop st…

• Cytat od Ragnar: „,,Długo dopisywało mu szczęście ale mój upór jest silniejszy,, - Jeżeli dopisywało Pawłowi szczęście to znaczy ze słabo się pilnował ,ale jeżeli się pilnował to ...to nie brak szczęścia a brak konsekwencji w ,,obronie,, Trudniej zaś w ogame jest atakować niż się bronić dlatego Wielkie gratulacje trampkowi się należą.. Obrońcy powrotu i odbudowy tzw BSZO... ” Dokładnie tak, farta to on miał, że po tylu bfsach padł dopiero teraz.

• Wielkie gratulacje, przede wszystkim za determinację - bo to nie pierwsza próba ataku na Pawła. No i w końcu trafiłeś przeciwnika, na którym mogłeś pokazać potęgę swojej floty (bo zwykle atakujesz takich na których Ci wystarczają same pancki ). Bardzo się cieszę, że gramy w tej samej bandzie. Dałeś nam nadzieję w wojnie , nawet jeśli przegramy, to z dobrym wynikiem. Jak to mawiasz "ELEGANCKO"!

• Tym razem coś dużego i finezyjnego . domson23 przeniósł flotę na moona na lotce (bez teleportera) i wysłał fsa na pz w układzie. Wyliczony -> spakowany. Kilka minut przed wlotem jeszcze próbował mnie okłamać, że wlatuję za wcześnie. Za to kłamstwo . Jak napisałem domsonowi: "prosta zasada - nie ufaj przeciwnikowi, ufaj sobie - jednak jest słuszna". Życzę obrońcy żeby wyszedł najpierw ze strefy niebieskiej, a potem - z zieleniny . Dziękuję Krucjo za recki, niestety miał za daleko i nie zdążył wys…

• No to rzeczywiście bunkry są zdradliwe, jak się nieostrożnie lata. Zemsta przyszła niespodziewanie od Żółtego Czarodzieja. Kolega wobit dostał brutalną lekcję - tak się kończy "bezpieczny" lot w układzie . Życzę SzO. Gratuluję wyłapania floty i udanej egzekucji. Wspomniałeś o moim ST - mi się udał większy %, ale mniejszy zysk, bo ja się rozbiłem o bunkier, a Ty wleciałeś prawie na czysto . No i dlaczego zdradziłeś mój sposób na uniknięcie bfsa przy czekaniu na powrót floty w nocy!?

• Ja powtarzam ciągle i narzekam, że jest wszędzie pustynia. A Fernandez, który rzekomo mało gra, takie coś trafia. Mistrzu, naucz mnie znajdować takie cele . Gratulacje, a obrońcy .

• Witam, tym razem coś mało finezyjnego - brutalny wlot w bunkier. Recki miały lecieć w synchro i gdy tak czekałem, obrońca się zalogował. Na szczęście tylko wysłał transportery na ekspedycje, zostawiając resztę floty. Wstawiam takie słabe ST, bo ostatnio bywa tak: z9Xo7.gif Jest taka pustynia, że trzeba latać po bunkrach, w związku z tym zaczynam projekt "Planety bez barier" . Bunkrownicy, strzeżcie się! Pozdrawiam sojuszników. Dnia 25-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agre…

• Dziękuję za miłe komentarze i jeszcze raz - za wspólny lot. Co do sporów, proszę tu nie spamować - zapraszam Przekomarzanki - RedBaron vs Minionki Ja się nie uważam za jakiegoś wybitnego gracza. Teraz trochę umiem, ale jeszcze nie tak dawno byłem noobkiem. No, a dla doświadczonych graczy zawrócona stacja to "standardowa procedura" a nie jakaś wyjątkowa akcja. Zgadzam się zarówno z tym, że "lepiej być skromnym zwycięzcą niż pysznym przegranym" i "Im mniej ludzie wiedzą do czego jestem zdolny, tym…

• Cytat od Tori Black: „29 Wrz 2017 był ostatni post "flejmowy" w temacie waszej wojny, potem same rw, więc jak dla mnie temat na siłę otwierany i nie widzę sensu jego istnienia ” Zobacz sobie dział ST np. to (o ile mod nie zdąży wyczyścić): [#24]Jestem Nieletnia [Minionki] vs. modyfek [ZPU] - 1047.82%

• Nasze sojusze, jak wiadomo, są w stanie wojny. Niestety - wojna flot zmienia się w wojnę na słowa! Sam w tym nie uczestniczę, ale proponuję wszystkim zainteresowanym pokłócić się tutaj, żeby nie spamować działów wojny/ST :D. Podejrzewam, że albo nikt nic nie napisze, albo zacznie się flejm, niemniej mam nadzieję na jakąś zabawną (a w miarę kultutalną) dyskusję. Do dzieła! giphy.gif

• Gratulacje, masz wyczucie do tych lotów na pałę no i flotę taką że % same się robią . A co do obrońcy - niedawno to był Xwariat, z którym lecieliśmy na sancho_pansa. Nie wiem jak to się stało, że oddał konto, ale nowy właściciel to jakieś dziecko. Życzę mu więcej dystansu do gry.

• Coraz trudniej o łatwy cel, galaktyki z punktu widzenia flociarzy powoli zamieniają się w pustynie . Żeby trafić teefbe, poświęciłem sporo czasu. Próbowałem latać na pałę - uciekał. No to obserwowałem... Obrońca miał skłonność do długiego afczenia, więc osiedliłem mu się w układzie (miał jednego moona!). Atak na pałę z lotki też się nie udał, ale teefbe dał mi szansę wykazać się w inny sposób - wysłał fsa na pz. Efekt poniżej . Obrońca zalogował się kilka minut przed powrotem fsa. Widząc co się …

• Haha, Krucjo jak zwykle wstawia ST z opcją --verbose . To pokazuje, jak ważne to było dla Ciebie, a więc gratulacje! No i czyta się to znaczenie ciekawiej niż same cyferki. Popełniłeś trochę błędów, może trochę ci brakowało szczęścia, no ale w końcu się udało. Pokazałeś, że w ogejmie nieprawdą jest "głupotą jest robić ciągle to samo i oczekiwać innych rezultatów" - widocznie warto latać na pałę aż się uda . Obrońcy powodzenia w realu, bo podobno ma kończyć grę - trochę szkoda, jednego Urielowicz…

• Kolejny raz gratulacje. Ja się zastanawiałem żeby może moony niszczyć czy coś, a ten wleciał na pałę i zniszczył wszystko, przy znikomych stratach . Cała pierwsza gala jest zaorana, a właściwe zadeptana przez trampka! Obrończyni, pomimo tego że kiedyś nieładnie ukradła trampkowi złom , życzę powrotu zza niebieskiej kurtyny i szybkiej odbudowy. Jeszcze dodam, że podoba mi się konwencja nazw planet Oliwii, życzę zatem "Długich dni i przyjemnych nocy" .