Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
BROWAR TO MISTRZ [Minionki] vs. Krucjo [Minionki] & gladi86 [Minionki] & trampek [Minionki] & tom [Minionki] & harry_1802051 [Minionki] - 14427.36%
tom - - Starcia Uriel
PostDzięki za wspólną grę, szkoda że kończysz, ale życie ważniejsze , powodzenia w realu.
-
khz [RedBaron] & xKaMiKaZe [RedBaron] & Poper [RedBaron] vs. Koka [S-N] 11957.21% TOP 2 ACS
tom - - Starcia Uriel
PostCytat od tomee: „Gratki chlopaki. Nie badzcie tylko tacy dyskretni i uroncie rabka tajemnicy Tom ma chyba swojego mistrza ze cytuje jego pw na publicznym forum Obroncy, SZO! Pozdrawiam. ” To jest cytat z tematu Krucjo & Gru & tom & Raj & trampek [Minionki] vs deko [S-N] 8161.71% TOP 2 ACS
-
khz [RedBaron] & xKaMiKaZe [RedBaron] & Poper [RedBaron] vs. Koka [S-N] 11957.21% TOP 2 ACS
tom - - Starcia Uriel
PostCyferki w waszych flotach są przerażające... Gratuluję wyliczenia fsa (jakie by ono nie było) i zachowania dyskrecji zgodnie ze złotą myślą Cytat od Reaver: „Im mniej ludzie wiedzą do czego jestem zdolny, tym lepiej, takie jest moje zdanie. ”
-
Trafił mi się bfs latającego skarbca . Zabrakło mi mt na dofarm, z całym dofarmem zysk byłby znacznie większy, ale i tak nie mam co narzekać. Niedługo po ataku wiciu się zalogował, poszły w ruch anty- (albo detroido-) recki i dt, przez co zebrałem trochę mniej złomu i nie miałem jak dofarmić reszty surowców. Nawet nie mam mu tego za złe, szczególnie że miałem szczęście (a on pecha) że go trafiłem - zasnął czekając na stacjonuj gsa z planety na moona. A więc dziękuję tej gęsi, która otworzyła mi …
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
tom - - Wojny Uriel
PostGdyby nie te wyzwiska wcześniej to powiedziałbym, że to była dobra wojna. Szkoda, że mi się nie udało nic trafić do wojny (a próbowałem). Gratuluję przeciwnikom, pokazaliście że jesteście lepsi . Niestety większość RW to karygodne błędy pojedynczych osób, no ale jesteśmy solidarni w tej przegranej. Szczególne gratulacje dla (wg mnie) najaktywniejszych szpiegujących: bobirka w RB (tylko on mi regularnie skanował wszystkie moony, Poper i Kamikadze cały czas w tym samym miejscu, mógłbym non stop st…
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
tom - - Starcia Uriel
PostCytat od Ragnar: „,,Długo dopisywało mu szczęście ale mój upór jest silniejszy,, - Jeżeli dopisywało Pawłowi szczęście to znaczy ze słabo się pilnował ,ale jeżeli się pilnował to ...to nie brak szczęścia a brak konsekwencji w ,,obronie,, Trudniej zaś w ogame jest atakować niż się bronić dlatego Wielkie gratulacje trampkowi się należą.. Obrońcy powrotu i odbudowy tzw BSZO... ” Dokładnie tak, farta to on miał, że po tylu bfsach padł dopiero teraz.
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
tom - - Starcia Uriel
PostWielkie gratulacje, przede wszystkim za determinację - bo to nie pierwsza próba ataku na Pawła. No i w końcu trafiłeś przeciwnika, na którym mogłeś pokazać potęgę swojej floty (bo zwykle atakujesz takich na których Ci wystarczają same pancki ). Bardzo się cieszę, że gramy w tej samej bandzie. Dałeś nam nadzieję w wojnie , nawet jeśli przegramy, to z dobrym wynikiem. Jak to mawiasz "ELEGANCKO"!
-
Tym razem coś dużego i finezyjnego . domson23 przeniósł flotę na moona na lotce (bez teleportera) i wysłał fsa na pz w układzie. Wyliczony -> spakowany. Kilka minut przed wlotem jeszcze próbował mnie okłamać, że wlatuję za wcześnie. Za to kłamstwo . Jak napisałem domsonowi: "prosta zasada - nie ufaj przeciwnikowi, ufaj sobie - jednak jest słuszna". Życzę obrońcy żeby wyszedł najpierw ze strefy niebieskiej, a potem - z zieleniny . Dziękuję Krucjo za recki, niestety miał za daleko i nie zdążył wys…
-
No to rzeczywiście bunkry są zdradliwe, jak się nieostrożnie lata. Zemsta przyszła niespodziewanie od Żółtego Czarodzieja. Kolega wobit dostał brutalną lekcję - tak się kończy "bezpieczny" lot w układzie . Życzę SzO. Gratuluję wyłapania floty i udanej egzekucji. Wspomniałeś o moim ST - mi się udał większy %, ale mniejszy zysk, bo ja się rozbiłem o bunkier, a Ty wleciałeś prawie na czysto . No i dlaczego zdradziłeś mój sposób na uniknięcie bfsa przy czekaniu na powrót floty w nocy!?
-
tom [Minionki] vs. Chief Eridanus - 734.05% - projekt "Planety bez barier"
tom - - Starcia Uriel
PostWitam, tym razem coś mało finezyjnego - brutalny wlot w bunkier. Recki miały lecieć w synchro i gdy tak czekałem, obrońca się zalogował. Na szczęście tylko wysłał transportery na ekspedycje, zostawiając resztę floty. Wstawiam takie słabe ST, bo ostatnio bywa tak: z9Xo7.gif Jest taka pustynia, że trzeba latać po bunkrach, w związku z tym zaczynam projekt "Planety bez barier" . Bunkrownicy, strzeżcie się! Pozdrawiam sojuszników. Dnia 25-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agre…
-
Krucjo & Gru & tom & Raj & trampek [Minionki] vs deko [S-N] 8161.71% TOP 2 ACS
tom - - Starcia Uriel
PostDziękuję za miłe komentarze i jeszcze raz - za wspólny lot. Co do sporów, proszę tu nie spamować - zapraszam Przekomarzanki - RedBaron vs Minionki Ja się nie uważam za jakiegoś wybitnego gracza. Teraz trochę umiem, ale jeszcze nie tak dawno byłem noobkiem. No, a dla doświadczonych graczy zawrócona stacja to "standardowa procedura" a nie jakaś wyjątkowa akcja. Zgadzam się zarówno z tym, że "lepiej być skromnym zwycięzcą niż pysznym przegranym" i "Im mniej ludzie wiedzą do czego jestem zdolny, tym…
-
Cytat od Tori Black: „29 Wrz 2017 był ostatni post "flejmowy" w temacie waszej wojny, potem same rw, więc jak dla mnie temat na siłę otwierany i nie widzę sensu jego istnienia ” Zobacz sobie dział ST np. to (o ile mod nie zdąży wyczyścić): [#24]Jestem Nieletnia [Minionki] vs. modyfek [ZPU] - 1047.82%
-
Nasze sojusze, jak wiadomo, są w stanie wojny. Niestety - wojna flot zmienia się w wojnę na słowa! Sam w tym nie uczestniczę, ale proponuję wszystkim zainteresowanym pokłócić się tutaj, żeby nie spamować działów wojny/ST :D. Podejrzewam, że albo nikt nic nie napisze, albo zacznie się flejm, niemniej mam nadzieję na jakąś zabawną (a w miarę kultutalną) dyskusję. Do dzieła! giphy.gif
-
Coraz trudniej o łatwy cel, galaktyki z punktu widzenia flociarzy powoli zamieniają się w pustynie . Żeby trafić teefbe, poświęciłem sporo czasu. Próbowałem latać na pałę - uciekał. No to obserwowałem... Obrońca miał skłonność do długiego afczenia, więc osiedliłem mu się w układzie (miał jednego moona!). Atak na pałę z lotki też się nie udał, ale teefbe dał mi szansę wykazać się w inny sposób - wysłał fsa na pz. Efekt poniżej . Obrońca zalogował się kilka minut przed powrotem fsa. Widząc co się …
-
Haha, Krucjo jak zwykle wstawia ST z opcją --verbose . To pokazuje, jak ważne to było dla Ciebie, a więc gratulacje! No i czyta się to znaczenie ciekawiej niż same cyferki. Popełniłeś trochę błędów, może trochę ci brakowało szczęścia, no ale w końcu się udało. Pokazałeś, że w ogejmie nieprawdą jest "głupotą jest robić ciągle to samo i oczekiwać innych rezultatów" - widocznie warto latać na pałę aż się uda . Obrońcy powodzenia w realu, bo podobno ma kończyć grę - trochę szkoda, jednego Urielowicz…
-
Kolejny raz gratulacje. Ja się zastanawiałem żeby może moony niszczyć czy coś, a ten wleciał na pałę i zniszczył wszystko, przy znikomych stratach . Cała pierwsza gala jest zaorana, a właściwe zadeptana przez trampka! Obrończyni, pomimo tego że kiedyś nieładnie ukradła trampkowi złom , życzę powrotu zza niebieskiej kurtyny i szybkiej odbudowy. Jeszcze dodam, że podoba mi się konwencja nazw planet Oliwii, życzę zatem "Długich dni i przyjemnych nocy" .