Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chyba czas podnieść próg ST, bo często trafiają się jakieś małe starcia. Latam na wszystko . Ledwo łapie się w progu, ale wstawiam, szczególnie, że to nie jakiś bunkier, a czysta flota. Pozdrawiam dostawców deuteru, dobrowolnych i przymusowych. Dnia 13-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 1.600 _________________________________________ Obrońca Deneb80 [SPACE] ____________________________________…

• Mini-ST, ale też wstawię. Ktoś nie przypilnował ochłapów na byłym koncie Wuja, skorzystałem. Dnia 12-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Oddane ________________________________________________ Mały transporter 5.636 Duży transporter 536 Lekki myśliwiec 10.313 Krążownik 1.125 Okręt wojenny 87 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 373 Sonda szpieg…

• Tym razem atak na pałę wieczorem. O dziwo weszło (na forum to wszystko fajnie wygląda, ale tu nie widać, ile tracę czasu i deuteru na nieudane ataki ). Nie wierzyłem, że atak się uda, a turborecki paliły prawie 4x więcej niż flota lecąca na atak, więc 7k recków wysłałem przed walką, a pozostałe dopiero po niej. Obrońca zalogował się kilka minut po wlocie. Pogratulował, za co szacun. No i poszły w ruch anty/detroido-recki. Trudno, nie mam mu tego za złe. Wilk syty, a i z owcy coś zostało - SzO! y…

• Zwieńczenie krwawego (czy raczej metalowo-kryształowego) weekendu - ogejmowa wersja "Jak ukraść księżyc" w wykonaniu żółtych bandytów! Zaczęło się od tego, że trampek zauważył, że Pasi zdjął Rodzinie moony. Miałem to pod falangą. No i cóż, byliśmy bezwzględni - poszedł pilot i recki (gdy startowałem, niszczyciel moona jeszcze nie leciał). Pasi z halszką wystartowali później i wpadali ułamek sekundy po nas. Nasze recki leciały oczywiście w idealnym synchro. Myślałem, że gracze z LNG zebrali 30k r…

• Jak to mawiasz, elegancko Jedno ST trampka to jakieś 20 moich wlotów w bunkry

• Dobrze, że jest coś, co zawsze czeka na zdesperowanych flociarzy żądnych nakarmić swoje rekiny czymkolwiek (choćby to był złom głównie z własnej floty)... To największy bunkier, w jaki wleciałem. Nie byłoby to możliwe bez dużej różnicy techów, dlatego dodałem je w raporcie. Wlot oczywiście na + (nie jestem aż tak zdesperowany żeby lecieć na straty), więc spawamy i latamy dalej Pozdrawiam sojuszników. Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] Technolo…

• Kolejny bunkier, tym razem mniej floty, ale za to więcej surowców. Polecam wszystkim takie metody ochrony Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Niszczyciel 1.061 Krążownik 30.000 Lekki myśliwiec 380.772 Mały transporter 10.000 Ciężki myśliwiec 233 _________________________________________ Obrońca Asymilat [VGX] ________________________________________________ Mały transporter 1.004 Duży transporter…

• Dziękuję pavcioszowi za znalezienie celu! Jak to przy wlocie w bunkier, spora część złomu z mojej floty, ale i tak warto było. Chyba trzeba zbudować jeszcze więcej lm i niszczarek, bo coraz więcej mamy tych bunkrów Ku pamięci Gru, emerytowanego króla farmingów. youtube.com/watch?v=jEIwRrpej1Q Dnia 06-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 247 Niszczyciel 500 Lekki myśliwiec 389.511 Krążowni…

• Gratulacje! Może też powinienem trochę poszerzyć "obszar działań wojennych", a nuż takie długie loty sprawią, że nie będzie tak bardzo "pustynnie".

• Kolejne pseudo-ST, ale zawsze to coś. Mamy Wielkanoc, a ja staczam się w otchłań występku, bo od ataków na "białych" graczy straciłem skrzydełka youtube.com/watch?v=l1yDC0AKvMA Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 13.100 _________________________________________ Obrońca Peter ________________________________________________ Mały transporter 1.118 Duży transporter 1.39…

• Cytat od Aramil: „i piknie na więcej dofarmu nie starczyło transporterów czy tyle było? ” Necroposting z tego wyszedł, ale widzę że temat jeszcze nie zamknięty, więc co mi tam, odpowiem. Obrońca był bandytą, to cały możliwy dofarm. Tak przy okazji - szkoda, że teraz terk7 jest w "zaświatach". Kolejny, który skończył po złomie

• Cytat od abraaa: „Graty Tom, Widzę, że z urlopu wróciłeś. Bunkierek pojechany i nawet z zyskiem. Pozdro z urlopu. abraaa ” Miło wiedzieć, że jeszcze wchodzisz na forum Też możesz wrócić (ja wróciłem po prawie 3 miesiącach) - sojusznicy i cyferki czekają

• Witam kolejnego debiutanta w dziale ST, gratuluję i życzę dalszych sukcesów Pozwolę sobie jednak też na trochę krytyki - to że Cię ktoś farmił na początku gry, to nic złego - na tym ta gra polega. Bronienie się przed farmieniem nie jest trudne - wystarczy zbudować trochę obrony i fsować WSZYSTKO. I jeszcze mała uwaga co do składu floty - bez krążowników miałbyś mniejsze straty, a jeszcze lepiej byłoby lecieć z lm-ami.

• To bardziej farming niż ST, ale rzadko coś w ogóle się trafia, więc wstawiam Nie ma to jak dobry bunkier Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Niszczyciel 500 Lekki myśliwiec 350.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca elektron5 [BIA] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 120 Lekki myśliwiec 1.167 Ciężki myśliwiec 77 Krąż…

• Należało Ci się jakieś ST po tylu nieudanych lotach (ogólnie, nie mówię o tym Obrońcy). i czekam na więcej (albo jeszcze lepiej jakiś ACS ), a Kotkowi SzO. "Raz dziewczynka, raz chłopaczek" - jest też wersja "raz chłopaczek, raz zwierzaczek" - nikomu nie ubliżając, tutaj by to pasowało

• Krucjo i pavciosz zrobili ostatnio ST, dołączam do nich i ja. Może trampek też coś trafi do kompletu YouHaveTrouble kampił, rzadko odświeżając. Za pierwszym razem poleciałem na pałę - bezskutecznie, potem tylko obserwowałem. Cytat od YouHaveTrouble: „kurde, zdecyduj się czy wlatujesz czy nie, a ni skanujesz 50 razy ” Ostatecznie chyba mi się poszczęściło, bo przestał odświeżać na dłużej... Dość długi lot przez ponad 50 układów, w dodatku recki spalinowe - ale jakoś się udało Dnia 23-03-2018 --:-…

• Dobrze widzieć kolejne Twoje STarcie na ładny %. Jak widać, determinacja popłaca . Mam nadzieję, że uwzględniając koszty wszystkich nieudanych lotów, i tak wyszedłeś na + (a jeśli nie to cóż, złomujemy dla zabawy, dla zysków jest farmienie i eko).

• Zwykle nie wpisuję się w ST kogoś, kogo nie znam, ale tu zrobię wyjątek. Miło widzieć "świeżą krew" na Urielu . No i pozazdrościć takiego łatwego do trafienia przeciwnika oby alan nie zniechęcił się i wyciągnął wnioski na przyszłość. Powodzenia w dalszej grze!

• Trampek złomuje floty, o których istnieniu nie wiedziałem ... Czyżby to był początek kolejnego krwawego weekendu na Urielu ? Gratulacje, i obyś dalej miał czas i chęci do latania.

• Krótko mówiąc - bfs, ale niektórzy lubią historyjki. Z obserwacji wynikało, że Leprous trzymał flotę w bunkrze na planecie, a na moona przenosił ją tuż przed wysłaniem fsa. Próbowałem atakować na pałę flotę stojącą na planecie, próbowałem też "odbierać" fsy Leprousowi - bez skutku. Trampek też na niego polował (jak chyba na każdego spoza sojuszu i znajomych ) - również bez skutku. Wczoraj wieczorem Leprous siedział do późna, odświeżając na planecie. Przeniósł flotę na księżyc i... o dziwo zobacz…