Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I znów trafiło się małe ST, ledwo ponad próg. Łatwy i szybki atak w układzie. Oprócz ataku na flotę na moonie, pozwoliłem sobie zaatakować planetę (mam ostatnio antyreckofobię), ale antyrecków nie było :). Mam nadzieję, że Obrońca nie przejdzie na szarą/niebieską stronę mocy, bo uni się ostatnio wyludnia. Pozdrawiam sojusz i buddy. Zaorana planeta nazywa się Michael Jackson. Zabiłem Michaela Jacksona, więc wrzucę inną nutkę Kolejna flota w piach - Another One Bites The Dust youtube.com/watch?v=…
-
Kolejne małe ST, ale zawsze coś. Ciekawostka - to był atak na moona, niezły bunkier jak na księżyc . Trochę zlamiłem z dofarmianiem, zostało sporo surowców, Obrońca będzie miał na odbudowę. Gapcio zachował się honorowo, więc tym bardziej życzę SzO (zresztą, to tylko część floty) Pozdrawiam sojuszników Dnia 16-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.942 Pancernik 1.000 _______________________…
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
tom - - Wojny Uriel
PostNie byłem za tą wojną, ale tak zdecydowała demokracja, więc bawmy się dobrze . Oby stronom życzę powodzenia, oby to była ciekawa wojna. PS coś czuję, że zaraz dostanę "dislike" od CowboyRangera Edit: haha, jak dzieci, showtime, polubiłem Ci posta
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] vs. kita [W a M] 1352% + 78% + dofarm + Solo z sondą + Urodzinowe ST
tom - - Starcia Uriel
PostOjej, Minionki Gratuluję, ładny prezent sobie sprawiłeś. Wszystkiego najlepszego, również "w realu"
-
Kolejne niehonorowe mini-ST. Po co FS-y jak mam bunkier .Trochę się rozbiłem - perfidne 4.99 : 1. Obrońca będzie miał spokój - nie dość że dostał moona, to jeszcze się zazielenił . Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Ciężki myśliwiec 5 Lekki myśliwiec 12.745 Pancernik 875 _________________________________________ Obrońca Stachu _____________________________________________…
-
Witam, dawno mnie tu nie było, więc wstawiam takie pseudo-ST, czyścioch na flocie cywilnej. Lot na pałę w układzie, jakimś cudem się udało (jak się okazało, Obrońcy wysiadła bateria w telefonie). Obrońca kulturalnie pogratulował, ale potem zepsuł dobre wrażenie - wysłał antyrecki i jeszcze złośliwie to skomentował. No trudno, zyskałem przynajmniej to, co wyfarmiłem. Pozdrawiam buddy i sojuszników, szczególnie: Gru, który już do nas wrócił; Krucjo, który też polował na kciooq i Heta, który miał b…
-
Wcześniej miałem na Lordzie Zagardze 2 ST, po tym drugim bezskutecznie polowałem na jego odbudowaną flotę przez bardzo długi czas. Skanowałem w nocy - zawsze robił FSy, atakowałem na pałę na nieaktywności - zawsze się logował, próbowałem falować planety w okolicy i wyliczać z pz - nic się nie udało . Wczoraj rano zniszczyłem Lordowi Zagadrze 1313 dt z falangi. Zachował się bardzo honorowo - postanowiłem mu na razie odpuścić. No i widzę night, że miałeś farta, a może to skill ? - w każdym razie g…
-
Nabijałbym się z trzymania floty w bunkrze, ale to chyba przypadkowy brak fsa, bo zwykle flota nie stała. Tak czy inaczej, skorzystałem. Bałem się, że Obrońca przejdzie na niebieską/szarą stronę mocy, ale chyba się nie poddał, bo po złomie trochę się podniósł w statach , a więc życzę . Top 1 w honorze odzyskane, przynajmniej na razie Pozdrawiam sojusz i buddy. Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________…
-
Co tu dużo mówić, trochę farta, trochę skilla, gratulacje! Przedwczoraj miałem podobną sytacją z nightm4r3, ale zawróciłem widząc aktywkę na matce i na moonie z główną flotą, z telepami nie ma żartów Cytat od chelmek: „Tori ja go usunąłem ... hehe ” Nie da się ukryć, że bobirek nas "spushował", ale bez przesady... macie reżim
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
tom - - Wojny Uriel
PostTo miało wyglądać trochę inaczej, ale nightm4r3 się zalogował - został taki ochłap, ale zawsze coś. tom [Minionki] vs. nightm4r3 [CAZADOR] - 80.9% Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 600 _________________________________________ Obrońca nightm4r3 [CAZADOR] ________________________________________________ Duży transporter 960 Sonda szpiegowska 37 ________________________________________…