Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Masz rację Ragnar, ale dodam, że tak naprawdę gdyby gracze robili wszystko bezbłędnie, to gra pod flotę byłaby mitem

• Gratki, jestem wielbicielem wszystkich ST innych niż lot na pałę (choć mi się takie nie zdarzały )! Szkoda że bez zysku, ale ważna jest też satysfakcja. A co do Obrońcy, sfarmiłem go wcześniej, a potem się zastanawiałem, dlaczego z "żółtego" stał się "biały"

• Gratulacje! Może zysk nie powala, ale zrobiłeś to spektakularnie . Uratowałeś obrońcę przed bunkrowaniem . No i ciekawa oprawa graficzna ST, wrzucaj coś częściej, bo jest się z czego pośmiać .

• Psychodelik mnie niedawno skanował, co mnie bardzo zdziwiło. A dziś zastanawiałem się, dlaczego stał się "biały" - już wiem , gratki. No to będzie koleejna odbudowa...

• I znów trafiło się małe ST, ledwo ponad próg. Łatwy i szybki atak w układzie. Oprócz ataku na flotę na moonie, pozwoliłem sobie zaatakować planetę (mam ostatnio antyreckofobię), ale antyrecków nie było :). Mam nadzieję, że Obrońca nie przejdzie na szarą/niebieską stronę mocy, bo uni się ostatnio wyludnia. Pozdrawiam sojusz i buddy. Zaorana planeta nazywa się Michael Jackson. Zabiłem Michaela Jacksona, więc wrzucę inną nutkę Kolejna flota w piach - Another One Bites The Dust youtube.com/watch?v=…

• Kolejne małe ST, ale zawsze coś. Ciekawostka - to był atak na moona, niezły bunkier jak na księżyc . Trochę zlamiłem z dofarmianiem, zostało sporo surowców, Obrońca będzie miał na odbudowę. Gapcio zachował się honorowo, więc tym bardziej życzę SzO (zresztą, to tylko część floty) Pozdrawiam sojuszników Dnia 16-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.942 Pancernik 1.000 _______________________…

• Też polowałem na Matrixa (w końcu w tym samym układzie), ale mi uciekał, a jak do układu wbił showtime to odpuściłem . Zaczęła się wojna z Legionem i znów pomyślałem o Matrixie, ale było za późno , gratki.

• Nie byłem za tą wojną, ale tak zdecydowała demokracja, więc bawmy się dobrze . Oby stronom życzę powodzenia, oby to była ciekawa wojna. PS coś czuję, że zaraz dostanę "dislike" od CowboyRangera Edit: haha, jak dzieci, showtime, polubiłem Ci posta

• Gratuluję udanego acsa, trzymajcie się dobrze, żeby równowaga sił na uni została zachowana . Cytat od Makrela: „Co do obrońcy to troszkę niejasności jest Jakby miał brata z Niemiec ” Haha, dobrze powiedziane. Tym razem braciszek się nie podstawił pod swoją gsówkę.

• Ojej, Minionki Gratuluję, ładny prezent sobie sprawiłeś. Wszystkiego najlepszego, również "w realu"

• Kolejne niehonorowe mini-ST. Po co FS-y jak mam bunkier .Trochę się rozbiłem - perfidne 4.99 : 1. Obrońca będzie miał spokój - nie dość że dostał moona, to jeszcze się zazielenił . Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Ciężki myśliwiec 5 Lekki myśliwiec 12.745 Pancernik 875 _________________________________________ Obrońca Stachu _____________________________________________…

• Gratulacje. W sojuszu już jesteś zdecydowanie najlepszy militarnie. Niedługo będziesz mógł konkurować z czołówką uni. Złomuj dalej, no i się pilnuj, bo im więcej latania, tym więcej zagrożeń.

• Witam, dawno mnie tu nie było, więc wstawiam takie pseudo-ST, czyścioch na flocie cywilnej. Lot na pałę w układzie, jakimś cudem się udało (jak się okazało, Obrońcy wysiadła bateria w telefonie). Obrońca kulturalnie pogratulował, ale potem zepsuł dobre wrażenie - wysłał antyrecki i jeszcze złośliwie to skomentował. No trudno, zyskałem przynajmniej to, co wyfarmiłem. Pozdrawiam buddy i sojuszników, szczególnie: Gru, który już do nas wrócił; Krucjo, który też polował na kciooq i Heta, który miał b…

• Wcześniej miałem na Lordzie Zagardze 2 ST, po tym drugim bezskutecznie polowałem na jego odbudowaną flotę przez bardzo długi czas. Skanowałem w nocy - zawsze robił FSy, atakowałem na pałę na nieaktywności - zawsze się logował, próbowałem falować planety w okolicy i wyliczać z pz - nic się nie udało . Wczoraj rano zniszczyłem Lordowi Zagadrze 1313 dt z falangi. Zachował się bardzo honorowo - postanowiłem mu na razie odpuścić. No i widzę night, że miałeś farta, a może to skill ? - w każdym razie g…

• Rozszalał się ten wasz Red Baron. Jeszcze trochę i nie zostanie już żaden łatwy cel do złomowania

• Nabijałbym się z trzymania floty w bunkrze, ale to chyba przypadkowy brak fsa, bo zwykle flota nie stała. Tak czy inaczej, skorzystałem. Bałem się, że Obrońca przejdzie na niebieską/szarą stronę mocy, ale chyba się nie poddał, bo po złomie trochę się podniósł w statach , a więc życzę . Top 1 w honorze odzyskane, przynajmniej na razie Pozdrawiam sojusz i buddy. Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________…

• Co tu dużo mówić, trochę farta, trochę skilla, gratulacje! Przedwczoraj miałem podobną sytacją z nightm4r3, ale zawróciłem widząc aktywkę na matce i na moonie z główną flotą, z telepami nie ma żartów Cytat od chelmek: „Tori ja go usunąłem ... hehe ” Nie da się ukryć, że bobirek nas "spushował", ale bez przesady... macie reżim

• FS bardzo sprytny, jak można tak marnować moona beaten.gif Fajnie, że falanga się do czegoś przydaje, mi się od dawna nie przydała. Gratulacje, miło widzieć coś innego niż atak "na pałę" Przetapiaj i rośnij w siłę.

• A już się denerwowałeś, że nic nie wchodzi . Jak widać, kto atakuje, ten prędzej czy później trafia, gratki! No i bądź cierpliwy jak kiedyś będziesz miał dłuższy czas bez ST

• To miało wyglądać trochę inaczej, ale nightm4r3 się zalogował - został taki ochłap, ale zawsze coś. tom [Minionki] vs. nightm4r3 [CAZADOR] - 80.9% Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 600 _________________________________________ Obrońca nightm4r3 [CAZADOR] ________________________________________________ Duży transporter 960 Sonda szpiegowska 37 ________________________________________…