Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
WujO - - Starcia Wezn
PostGraty dziewczyny Ładnie wam to pyklo szkoda tylko ze jak ja klikalem to nie bylo takich fajerwerków ehh percent zacny nie ma co trondzik odziwo "ogarnal" a i Bateryjka widze wziął cos na swoje barki moze czegos sie w końcu nauczył Gdybanie tutaj nie ma najmniejszego sensu bo jak by bylo inaczej to by zawrotki byly i starcia by nie bylo Resp na poczatku mi mówiłeś ze nigdy zloma nie dostałeś cóż teraz dostales i koniec z gra jezeli to jedyny powód dlaczego kończysz to smutne jezeli nie to powodze…
-
Prowokator [WSNR] & Drink Drank Drunk [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. kamikadze ~ 1522.42%
WujO - - Starcia Wezn
Postgraty dziewczyny wesołych i do przodu miłego przetopu
-
Graty Trondzik mówiłem na discu że ogień i bedzie cacucho Dzięki za dedki miło było z wami trzaskać ale czas odwiesić na jakiś czas mysz, i skupić się na najważniejszych rzeczach Nie mówię że nie będę grał, i że się mnie pozbędziecie ale latać to ja już raczej nie będę przez dłuższy czas Miłego przetopu i widziszmy się na Discu
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Dzisiaj trochę popaliłem dexu no ale w końcu coś weszło Dla Tatomija szczere SZO o ile bedzie mu dane ! Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujoOddam [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 72.000 _________________________________________ Obrońca tatomija [SCS] ________________________________________________ Mały transporter 18.260 Duży transporter 4.192 Lekki myśliwiec 54.380 Ciężki myśliwie…