Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Konduktor Fabiano [WSNR] & sandacz [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & reSPECT [WSNR] & WujO [WSNR] vs. Blocek & Msciciel [MNSy] & Wierzba [MNSy] & Adiik [MNSy] ~ 63 387.78%
WujO - - Starcia Europa
PostGraty dziewczyny xD sorki ale poniósł mnie melanż sonda się znalazła, a potem co nieco pozamiatałem więc odrobicie w domowym zaciszu SZO obrońcom i nie ma co gdybać, bo jak dołożyli byśmy po jednej flocie było by jeszcze lepiej Przetapiajcie wszyscy !!
-
Pozdro dla Sojka, dostawców i buddy Dnia 17-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca kupa zlomu [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 8.019 Duży transporter 5.161 Lekki myśliwiec 17.445 Ciężki myśliwiec 297 Krążownik 2.264 Okręt wojenny 1.470 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 5.010 Sonda szpiegowska 1.550 Bombo…
-
Pozdro dla Sojka i dostawców dexu Dnia 14-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 55.114 _________________________________________ Obrońca J-Eazy [P12_uS] ________________________________________________ Mały transporter 3.299 Duży transporter 3.649 Lekki myśliwiec 71.337 Krążownik 7.833 Okręt wojenny 1.374 Recykler 2.302 Sonda szpiegowska 336 Gwiazda Śmierci 7 Pancernik 2.885 ________________________…
-
Pozdro dla Sojka, i dostawców dexu Jedna gsówka mniej Dnia 11-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujoO [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.338 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca MasywnaW [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 136 Duży transporter 31 Lekki myśliwiec 2.500 Ciężki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.459 Sonda szpiegowska 21 Gwiazda Śmierci 19 …
-
Konduktor Fabiano [WSNR] & WujoO [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] vs. bobirek ~ 18039.45%
WujO - - Starcia Europa
PostBrawo My Następnym razem w 9 gali coś znajdźcie będzie taniej Miłego przetopu nam a obrońcy SZO
-
Pozdro dla Sojka Jedziecie z tematem moje hejterki Dnia 09-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujoO [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Mory [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 733 Duży transporter 868 Lekki myśliwiec 10.240 Ciężki myśliwiec 62 Krążownik 4.209 Okręt wojenny 1.000 Recykler 2.756 Sonda szpiegowska 121 Pancernik 200 _______________…
-
GramBezInternetu [WSNR] & Konduktor Fabiano [WSNR] vs. K A N E [LUMP] ~ 9735.66%
WujO - - Starcia Europa
PostNo tu to poszły grube kafle Graty dziewczyny, przetapiajcie jednego Lumpa mniej Miłego przetopu
-
Pozdro dla WSNR Nemo masz bo będziesz się pultać youtube.com/watch?v=0qDdYlyLRoI Ta daaammm Dnia 07-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujoO [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 48.067 _________________________________________ Obrońca Adam [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Mały transporter 24.615 Duży transporter 801 Lekki myśliwiec 142.262 Krążownik 5.935 Okręt wojenny 963 Statek kolonizacyjny …
-
Uncle Mike [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. showtime [ZBOCZKI] ~ 3794.06% WOJNA !!
WujO - - Starcia Europa
PostOj Ojjj Wojny się zachciało zbokom miłego przetopu
-
Ekim [WSNR] & KotPali [WSNR] & Pan Szpryc [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ~ 3298.22% WOJNA!!
WujO - - Starcia Europa
PostGraty panowie Bo do latania to trzeba mieć dar a nie xD Majtus teraz pora aby wam wykiekłkowały cochones i żebyście zaczeli latać Pozdro Wujo ten orginalny
-
PIPER MARU & ProSkaner [TOR] & Atrax [TOR] vs. Lordzik [AyS] ~ 2280.48%
WujO - - Starcia Dorado
PostGraty ladnie siadło no i brawo debiutu Kocie hehehe miłego przetopu
-
Artemis dzięki za lot !! Tym Steczkiem chciałem podziękować całej cebulowej Braci za pomoc, bez was pewnie zajeło by mi to sporo więcej czasu, a tak mogę sobie dalej latać i Ci co myśleli że będą mieć spokój w skanach mogą o nim zapomnieć Dnia 03-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Artemis Entreri [ZnP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 24.851 Krążownik 2.477 Okręt wojenny 550 Pancernik 1.572 _________________________________________ Ag…