Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 440.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Noooo, teraz lepiej kolory jak najbardziej odpowiadają Twojej osobowości, brakuje jeszcze tylko tych kułeczek z kaczuszkami, ale to narazie Ci daruje Graty kolejnego STejka, mam nadzieje ze już częściej tu będziezs i tylko po właściwej stronie Miłego przetopu

• jak zwykle przecięnie.....ehhh no ale zorany bunkier a to zawsze cieszy więc masz wybaczone przetapiaj na latawce

• Pozdro dla Sojka, Buddy, dostawców dexu i każdego kto chce być pozdriowony Dodatek do porannej kawy Kto rano wstaje...... Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 7.719 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ciotka Hermenegilda [O_P] ________________________________________________ Mały transporter 386 Duży transporter 734 Lekki myśliwiec 6.840 Krążownik 1.010 Okr…

• Trzeba było na różowo ustawić cyferki bardziej by do Ciebie pasowało z takimi kaczuszkami przy każdej Graty Nemo weź się do roboty bo nici z tarła miłego przetopu

• bo to Zła kobieta jest widzisz mówiłem że Czesiu będzie grzecznie czekał na Ciebie ojojojj Przetapiaj i lecimy dalej

• Pozdro dla Sojka, Buddy, i dostawców dexu Dream Team w akcji Babidi&Ziemnior Szybka reakcja i booom Czarny zalogował 30sek przed dolotem, nie powiem myślałem że zdąży poderwać nooo ale widocznie był jeszcze w chwili uniesienia i reakcja nie taka Szczere SZO dla niego za postawę, ani śrubki nie urwał, a mógł bo ja nie miałem dexu na całe raki a Babidi się wlekł strasznie Jak najbardziej życzymy mu SZO !! Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Badi [WSNR] ________…

• Noo w końcu @Zla Kobieta ja nie wiem ile to trzeba było się nagadać ale zasłużyłaś na Kolbę przetapiaj i czyść dalej

• gratulacje ubicia jakieś taniej i tandetnej podróby!! agresorowi miłego przetopu obrońcy zmiany nicku

• Nie uwierzycie ale jakimś cudem ostatnio nikt nie kradnie mi złomu

• Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu ! Który to już raz ja leciałem na tego pana no ale tym razem z happy endem Dnia 07-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 4.997 _________________________________________ Obrońca Kwazarus [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 2.608 Duży transporter 1.245 Lekki myśliwiec 7.148 Ciężki myśliwiec 81 Krążownik 40 Okręt wojenny 45…

• do usług bucu ziemnioru szybko zebrane HCNI i WSNR !

• Pozdro dla Sojka, Buddy i dostawców dexu ! Taki mikołajkowy drobiazg Dnia 06-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca BOSS [KLUMAR] ________________________________________________ Duży transporter 280 Lekki myśliwiec 1.062 Krążownik 2 Okręt wojenny 338 Recykler 217 Sonda szpiegowska 12 Bombowiec 35 Niszczyciel 171 Pancernik 15 ___________________…

• Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Skan---> Loot ---> Boooom i pozamiatane Hype lognął chwilkę po SZO jak najbardziej mu życzę znamy się ze Spicy tutaj miało być inaczej, ale historia kołem się toczy Dnia 06-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca hype [MIDAS] ________________________________________________ Mały transporter 3.009 Duży tran…

• i tak całe życie na farcie hahaha Przetapiaj na latajki Azazelowi nie ma co życzyć SZO nie pierwszy raz w rakach, nie ostatni

• Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Szału nie ma plus jest Dnia 05-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.166 _________________________________________ Obrońca Director Mimas [GOW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 750 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 6 Niszczyciel 500 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wujo [WSNR…

• Noo nie ma to jak sobie ulżyć co Zła hehe przetapiaj i żeby Ci się chciało na wezn tak jak nie chce Ci się tutaj heheh Gracioszki

• Graty dla ekipy złomującej Procent Syty więc jest z czego być dumny, akcja sojuszowa zawsze na plus Nie liczył bym za bardzo na GO ale cóż może kolejny cud przed świętami Miłego przetopu

• Pozdro dla sojka, buddy i dostawców dexu Obrończy SZO jak najbardziej, ma dystans do gry i wie co to zabawa Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.264 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca LoOu [A-A] ________________________________________________ Mały transporter 382 Duży transporter 1.219 Lekki myśliwiec 1.248 Ciężki myśliwiec 122 Krążownik 500 Okręt wojen…

• Ładnie wam to wyszło dziefczynki Rym Cym Cym Flot w dym Przetapiajcie i wiecej takich rarytasików