Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla sojka, buddy i dostawców dexu @Zla Kobieta i @Sora26 wracajcie do mnie szybko nie wytrzymam z tymi gejuchami Gustav spoko gość miała być anty obrona wyszedł psikus SZO jak najbardziej ale zabawki przewietrzone Dnia 09-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Lekki myśliwiec 94.244 Krążownik 11.685 Okręt wojenny 2.008 Pancernik 27.020 _________________________________________ Obr…
-
Pozdro dla Sojka, Buddy i dostawców dexu oraz specjalne dla @Sora26 i @Zla Kobieta oraz mojego psychofana @Kiki parę razy przepalone, w końcu trafione Lecimy dalej Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca KUSEM [KERESTE] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 2.650 Lekki myśliwiec 2.400 Krążown…
-
Pozdro dla Sojka, Buddy i znajomków Dożynki ciąg dalszy Tutaj akurat Prowo znalazł, ja go tylko szybko zmotywowałem do lotu whip.gif lot całkiem spokojny mimo akt na innych moonach :D, po wlocie dopiero się zaczęło, Klikam miał raki na innym moonie a mi było szkoda przepalać dexu odrazu na raki bo jednak trochę smoki palą Klikam wiosłował 3k raków, zebrał łacznie 9k ale z tego coś tam rozbiliśmy, coś tam wyfarmiliśmy ogólnie było fajnie i ciekawie Plusik jakiś tam jest Dzięki Prowo za lot Dnia 0…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i znajomków Lecimy dalej za ciosem Z Absyntem mialem jednorazową styczność, i jasność sytuacji że niczego mu nie obiecywałem dziś nadarzyła się okazja i pech chciał że ją wykorzystałem ma zdrowe podejście więc pogratulował i życzę mu SZO ale teraz już tylko w eco i tym razem nie musiałem przez gale lecieć Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 __________________…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu To taki deserek po głównym daniu Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca bERN [RETRO] ________________________________________________ Duży transporter 3.186 Krążownik 500 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 86 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 40 _________________________________________…
-
Pozdrowienia Dla Sojka, Buddy i dostawców dexu Coś większego Trzeba zacząć realizować postanowienia noworoczne i uspokoić co nie których co by im się w głowach nie poprzewracało To co lubię najbardziej, czyli Lot przez Galę Kocie dzięki za wspólny lot, i czas na aktualizację listy Sadełko mamy taki mały rewanż za Twoje raczki Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 22.044 _____________________…