Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Cierpliwość popłaca Luszkowi SZO !! Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 37.431 _________________________________________ Obrońca luszek [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.127 Duży transporter 8.451 Lekki myśliwiec 894 Ciężki myśliwiec 333 Krążownik 1.070 Okręt wojenny 2.721 Statek kolonizacyjny 11 Recykler…
-
ACS ---- reSPECT & Marek [MIDAS] & JohnyDree [MIDAS] vs. DARK_TEMPLAR [WSNR] --- 11746.55%
WujO - - Starcia Wezn
PostGraty panowie tak to jest jak się robi takie a nie inne fsy i tak się pilnuje konta a nie inaczej ale kto by mnie słuchał miłego przetopu
-
Pozdro dla Sojka, i buddy szczególne dla @Sora26 i naszej nieobecnej @Zla Kobieta Asiu tęsknimy Dawno mnie nie było, skapcaniałem trochę, ale postaram się wykrzesać z siebie jeszcze odrobine motywacji Lot spokojny znaleźliśmy to praktycznie w tym samym czasie z Darkiem nawet miałem mu pisać że coś ładnego stoi w us To zabrałem kolegę na małą poranną przebieżkę Od Darka : Pozdro dla Wszystkich z Sojuszu i dzięki za lot Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo …
-
Prowokator [WSNR] vs. Mokebe ~ 1328.45% , Prowokator [WSNR] vs. BombowyNiszczyciel [N-M] ~ 4425.44%
WujO - - Starcia Wezn
PostNo i pozamiatane Graty Prowo widzę po wypłacie hahaha No to jesteśmy w domu, teraz można się bawić
-
Pozdro dla Soja etc ! Obrońca skubnął trochę raków więc SZO Dnia 17-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 29.999 _________________________________________ Obrońca Unger [C C] ________________________________________________ Mały transporter 534 Duży transporter 524 Lekki myśliwiec 1.073 Ciężki myśliwiec 768 Krążownik 621 Okręt wojenny 477 Recykler 919 Sonda szpiegowska 27 Bombowiec 562 Niszczyciel 1…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Lot na spontanie, na pełnych aktach kolega od zieleniał na całe jakieś 20min 4 ST Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Cornelliuss221 [UWU] ________________________________________________ Mały transporter 2.028 Duży transporter 506 Lekki myśliwiec 1.745 Krążownik 147 Recykler 410 Sonda szpiego…