Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Jak to Marek napisał, skoro z moonów nic nie spada, to na BFS-ie coś się znajdzie cóż Marku, dziękuje za te prorocze słowa Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 66.000 _________________________________________ Obrońca Corvinus ________________________________________________ Mały transporter 1.622 Duży transporter 2.124 Lekki myśliwiec 35.200 Ciężki m…
-
Ale ja do Marka nic nie mam johny, po kiego mnie tutaj zaczepiasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Z Markiem zamieniłem kilka PW w grze, i nigdy nie były to żadne uszczypliwe wiadomości, mam do niego szacunek jako do człowieka i gracza i tyle. Ale żebyś ty johny był taki wylatana co wyszczekany to by może na uni było ciekawiej Przetpiaj Marku
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców dexu Dnia 13-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Prestige1 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 618 Duży transporter 2.732 Lekki myśliwiec 841 Ciężki myśliwiec 184 Krążownik 2 Okręt wojenny 4 Recykler 532 Sonda szpiegowska 1.400 Gwiazda Śmierci 13 ___________________…
-
Pozdro dla Soja, buddy i dostawców dexu Co ja się na Tośka nalatałem to wiem tylko ja i On no ale w końcu kiedyś dolecieć trzeba było stał w najmniej dla mnie wygodnym miejscu ale na szczęście Bern złomu nie podwędził Tośkowi SZO i abyśmy mogli bawić się dalej Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 53.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tosiak [MIDAS] ___…
-
Pozdro dla Sojka Buddy i znajomych wink.png Dark dzięki za info Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.045 Pancernik 43.675 _________________________________________ Obrońca Krivek [STIX] ________________________________________________ Duży transporter 2.200 Okręt wojenny 2.030 Recykler 170 Sonda szpiegowska 113 Bombowiec 320 Satelita słoneczny 410 Niszczyciel 500 Wyrzutnia rakiet 62.3…
-
Pozdro dla Sojka Buddy i znajomych Żeby nie było że z formy wyszedłem i tylko Prowo robi STeki Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 43.675 _________________________________________ Obrońca Pan Ban [NSR] ________________________________________________ Mały transporter 2.702 Duży transporter 243 Lekki myśliwiec 14 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 5 Okręt wojenny 2.643 Recykler 939 Sonda szpiego…
-
Pozdro dla Soja, buddy i dostawców dexu Prowo dzięki że poczekałeś wyśpimy się kiedy indziej Into mówił, że flote na eko chciał przetapiać bo nie ma czasu grac.... pomogliśmy mu trochę swoją drogą trzeba sobie było kono eko kupić nie flotowe obiecał też że mnie zezłomuje, tak to przynajmniej odebrałem więc czekam i sporych kilofów życzę Nie mieliśmy tylu raków wieć 20k zostało zaBERNIONE ale liczyłem się że i wiecej może zniknąć, ale frajda została Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spot…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i dostawców Dexu Dla Pasibrzucha spokoju i zdrowia! Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Pasibrzuch [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 643 Duży transporter 8.532 Lekki myśliwiec 17.699 Ciężki myśliwiec 99 Krążownik 2.016 Okręt wojenny 2.339 Statek kolonizacyjny 37 Recykler…