Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Diakon1975: „Widzę że buraka nic przekona do tego że ma się w grze znajomych. Tacy jak Ty nscr szybko skończą. Bo ty człowieku kultury nie masz. W końcu ktoś Cię wyrwie. I zrobi barszczyk. dla atakujących ” Naturalnie, w koncu kazda flota zakonczy zywot w reckach. Bierz sie wiec do roboty, moze to bedziesz akurat Ty ? moze ktos inny, nigdy nic nie wiadomo. Szybki koniec "tacy jak ty" przepowiadaja mi juz kilka wiosen. Ci co maja jakies pojecie i stanowia realne zagrozenie w grze nie poc…
-
Grigor #2 Wrzucam znowu za Ence bo to tez lewus forumowy od Ence: Z pozdrowieniam dla Pacmisi i starek ekipy SUP. No i ze wyszlo z tego pozegnanie grigora Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 554.557 Pancernik 34.825 _________________________________________ Obrońca EncePence [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 800.006 Krążownik 99.700 Statek koloni…
-
Wrzucam za Ence bo to tez lewus forumowy Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [Pac-Man] ________________________________________________ Krążownik 99.222 Okręt wojenny 22.392 Pancernik 79.930 _________________________________________ Obrońca grigor04 ________________________________________________ Mały transporter 67.331 Duży transporter 8.948 Ciężki myśliwiec 385 Krążownik 70.832 Okręt wojenny 9.558 Statek kolonizacyjny 23 Recykler 51.675 Sonda szp…
-
Cytat od wujek samo zło: „Cytat od nscr: „Cytat od wujek samo zło: „pierwszy! Ale te Pac-misie spadają ostatnio Procent elegancki i zysk też spoko więc zostaje tylko przetapiać Pozdrawiam! ” spadniesz i Ty niedlugo ale po kolei ” Grozisz mi? Taką flotę jaką ja mam to odbuduję w ciągu 2 tygodni więc jakoś się nie przejmuję tymi Twoimi groźbami To tylko cyferki więc nie strasz, nie strasz bo się ... no Pozdrawiam ” prosze cie, ludzie czytajo, halszki sikajo, nie przy ludziach
-
Cytat od wujek samo zło: „Cytat od nscr: „Musielibyście tylko Kajzera zawołać z tych jego FSow miesięcznych i kto wie ” Odezwał się ten co zrobił ze 2 albo 3 steki ” Cytat od GralemTu: „No kolega nscr szpieguje owszem ale coś nie poleci nigdy A tak by coś się działo ” Faktycznie nic czlowiek nie lata bo stary juz jest, w nocy spi a w dzien pracuje na samym forum nie czytalem nic ze dwa miechy albo wiecej i nie badz niegrzeczny, nawet te dwa kilka steki na dejmosie to i tak % poza twoim zasiegiem…
-
Wstawiam za Ojca Dyrektora bo ten juz stary jest i nie radzi PAC-MAN 6qPKPUQI.jpg Dnia 08-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.758 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kristtek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.300 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 2.645 Okręt wojenny 330 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 50 So…
-
Wstawiam za Ojca Dyrektora bo ten juz stary jest i nie radzi PAC-MAN youtube.com/watch?v=GVhaT5yFdmY Dnia 05-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.782 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca neboo [S_C] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 19.528 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 458…
-
W zeszłym tygodniu 3 dni, 3 przepały po sasiadach na łącznie prawie 600 ropy do tego kilka godzin pilnowania lotu na darmo to dzis nie moglem czegos tak poteznego odpuscic bo przeciez bym sie rozplakal chyba. jeszcze nie przemyslalem jak rozdysponowac ten potezny zysk. pozdro misie i nie misie, cybery fjonki i mamby i lwice i lee sieroto ty tez pozdro [ LECZO nosi dwa dni te same gacie ] youtube.com/watch?v=HeY_tTT3KEE Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nsc…
-
o, 5lat nie tu nie było pięknie szefie, widzę że i twoja stodoła w miarę ruchliwa miło cię tu czytać dobrze że coś lata jeszcze w tym lunaparku slojka a gdyby tak na chwile zakopać topór i jakoś tego slojka jakoś ? w PZT są 2-3 floty idealnie się do tego nadające/uzupełniajcie a i sojusz jakiś taki się wydaje całkiem na poziomie, ja lubie Musielibyście tylko Kajzera zawołać z tych jego FSow miesięcznych i kto wie PS: Slojek wiem że to czytasz klepaj fote a nie jakieś dziwne 13 planety PS ZWEI: l…
-
no proszę wujek jaka mobilizacja Piszę ci co z tym Kaspinem tyle czasu sie bujasz, bo jak nie potrafisz sie ogarnac to zrob miejsce i lec sobie do nastepnego a zjedza go inni w kolejce. Mijaja dwa dni i Kaspin poskladany prawie w całości gratulacje kolejnego AiE i sury i kolejnych wypelniaczy reckow.
-
TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%
nscr - - Starcia Libra
Posto, Ence i Akce - gratulacje witamy po drugiej stronie giphy.gif jak się podoba ? idzie lato ! nie ma co siedzieć na zimnym ogejm, to najlepszy stejk w tym roku z waszym udziałem, cieszę się że miałem zaszczyt sobie pograć z wami na librze i tak jakby przeciw na deimosie przez półtorej roku na deimosie i pół roku na librze fajnych ludzi poznałem ale to norma, jedyny plus marnowania życia na to gówno. Teraz obowiązkowa przerwa ze 2 lata i może znowu, chyba że zima będzie sroga to mam nadzieje że w…
-
lajt [K K K_1] vs. aleks & Jarlaxle & gremlin & Czesio [LzB] 144 969,59%
nscr - - Starcia Nekkar
PostCytat od Gully: „No ładnie, ale zapomnieliście opisać jakkolwiek tej akcji. Przy tego typu starciu brak jakiegokolwiek opisu to brak szacunku do oponenta. Skoro wam się nie chce to proszę, oto mój opis akcji. Może zawierać trochę dziur, co w końcu przebywam na urlopie. Jednak myślę że będzie bardzo bliski rzeczywistości.” Cytat od Gully: „To już nie pierwszy taki lot lajta na aleks, więc obrońcy wpadli na genialny i prosty pomysł. Zrobili na moonie lustereczko, czyli podstawili mniej więcej tyle…
-
Ruda [WINTER] vs.salamalejkum [Ronin] & Kasia [Ronin]  senwiatraka [Ronin] -7060% OBRONA
nscr - - Starcia Libra
PostCytat od ---Webber---: „ Tylko jest tak jak kiedyś już pisałem, jak padnie ktoś kto gra ofensywnie, ja, Ruda czy ktokolwiek inny to wtedy oczywiście jest wysyp komentarzy o tym jakie to lamerstwo, noobcośtam i w ogóle, jednak jak padnie jakiś noname to wszystko jest ok, graty i szo i nic więcej, tak to niestety jest na ogame, zapomnisz o FS? Jesteś lamerem, któremu witaminki polecą, wtopisz w ataku? Jesteś zbyt pewny siebie. Standardowe komentarze.” Łeber - nie chciałbym cie rozczarować ale ludz…
-
Sky Is Over [WINTER] & zielu75 [WINTER] & vaniTe [WINTER] & Hejdukk [WINTER] vs. krzych129 [Pac-Man] & kenajik [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 3352.24% + schayba ~ 1745.91%
nscr - - Starcia Libra
Postgratki zima krzychoslaw - zara bedziesz odbudowany, to jedno z tych uni: "zara bedzie" Akce - SZO !!! youtube.com/watch?v=-MCiL5u2KXc
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
nscr - - Wojny Libra
Postmasz zrozumiec ze zestawianie umiejetnosci z "rocznikiem" na forum jest zalosne i zenujace takie myslenie ujmuje graczowi ktory jakby nie bylo swietnie sobie radzil a polegl bo latal i nie odstawial nogi. czaisz moj jezyka ? EDIT: i co to znaczy przeszedl ogejm ? nie da sie chyba, jest gorna granica umiejetnosci i wiedzy ktora gracz tutaj posiadzie i tyle, pozostale to spryt arogancja i pewnosc siebie tudziez bezczelnosc wychodzi ze ty przeszedles ogejm ze dwa razy bo masz konto na forum ponad 1…