Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 167.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Smerf: „Cytat od -=Looz86=-: „Obrona z zyskiem ” no co musiałem gdzies stracic flote za duzo dexa pali i nie mam co z nią robić ja sie tam ciesze Cytat od wujek samo zło: „Cytat od nscr: „no prosze chlopaki od gumofilca niszczyciela monow dali rade gratulacje ” Uważaj nscr bo gumofilc Cię poczęstuje swoimi "1000 gwiazdek" bo z tego co pamiętam to taki był jego cel a gościu z tego co widzę ostro pnie się w górze w statystykach ( chodzi o dział "FLOTA" ) ” ” wszyscy kiedys padniemy, czy o…

• no prosze chlopaki od gumofilca niszczyciela monow dali rade gratulacje

• tym razem kasztan w moich reckach. zycze kolejnym posiadaczom reckow aby go ugoscili PACMAN & Fjonka -------------------- nie pozdrawiam youtube.com/watch?v=851NxKsneFk Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 66.666 Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca suchymen23 ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Duży transporter 46.0…

• Cześć wygląda na czyjąś puszówke, gotową do wysyłki wiec tym razem towar i % do mnie. !PAC-MAN! nie pozdrawiam wasz bóg z wami youtube.com/watch?v=P-zb4C_k7Ek Dnia 16-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 150.000 Pancernik 75.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Golcia [D o D] ________________________________________________ Mały transporter 44.318 Duży…

• niby po co maja laczyc nalogowo serwery ? po pierwsze, to pewnie spory wysilek organizacyjny i techniczny po drugie, z punktu widzenia finansowego/zysku/$$ po co niby maja laczyc stare serwery, marnowac na to zasoby czy osobogodziny, latwiej otworzyc nowe uni co jest podstawa do zyskow dla GF cala masa anty na starcie, nowi klienci. Ile wydasz na anty posiadajac konto 50kkk+ ? a ile walczac z 2k graczami na starcie o top1, a ilu z nich rozczarowanych wynikiem po 2 miesiacach zaloguje sie na nowy…

• nie bardziej martwe jak kazde inne uni powyzej dwóch lat powodzenia na kolejnych otwieranych co 3 dni.

• Cytat od LionKong: „Czy nie o czymś to świadczy? Dlatego konto już tam zlikwidowalem ” nie zrozumialem nic z tego wpisu ?

• Cytat od wujek samo zło: „kolejna wtopa... Psychozie się to nie zdarza przecież ... ” wyjątkowo ciężko o to kiedy w sojuszu masz dwóch grających graczy i dwóch graczy w top 50 a sojusz składa się z 6 graczy w tym ten ciacho jakis sabotazysta chyba

• lubię oglądać tego kasztana w reckach. dobra robota

• Pośpiech w pracy i atak z komórki = głupi błąd i brak dofarmów. PAC-MAN youtube.com/watch?v=QU4J5BHfx6M Dnia 02-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 45.000 Pancernik 15.033 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca beherit ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 2.100 Lekkie działo …

• Cytat od gotYaaa: „Siema zlamasie Co Cie tu przywialo? Zgubiles pierscien?:DD ” a "przyszlem" bo cie nie lubie pierscien ale ze jaki, pierscien pierscieniowi nie rowny wez, jeszcze Luzny tu z wami ? youtube.com/watch?v=kus7v4qlWe0

• gotja, blazzz, draco - ale zjazd absolwentow , pozdrawiam kawalek suaby, a stek jak to steki tam gdzie got sie bawi to czesty widok. gratulacje obroncy nieszo

• Nasz Dziadu spil sie biovitalem i prosze gratulacje i jeszcze ! youtube.com/watch?v=l3Pa9bDLhRE Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 409.422 Ciężki myśliwiec 4.266 Krążownik 20.612 Pancernik 92.601 _________________________________________ Obrońca giz234 [D o D] ________________________________________________ Mały transporter 33.333 Duży transporter 5.714 Lekki myśli…

• Swięty Swiety co z ciebie wyrośnie ? To już taka tradycja chyba, zerkam sobie w profil Zdobywcy i co na drugim miejscu ? ..... Swięty xD gratki Zdobyczy

• Cytat od -=Looz86=-: „Graty Pipo ” ci tez Admin: upominam za zbyt zalosnie uboga odpowiedz. Prosze bardziej rozwijac swoje wypowiedzi Administrator Forum kasai:Upominam za podszywanie się pod moderatora/admina. Po X razie przestaje to już być zabawne.

• Dzien dobry z zaswiatow. znalazlem troche czasu na to zalosne gowno a i flota wrocila to poskanowalem i wpadlem na lorda. znowu. Jak zwykle, koledze wrocil FS i stal a kolega robil miedzykliki, chyba zwozil surke, lot pancami 44 min, zerknalem w notatki i wyszlo mi zeby odczekac 30-40min bez aktywnosci i polecialem. Co ciekawe, 30 min do wlotu aktywki na matce i innych, ruch na munie DTkow, glowna flota stoi, kolega widzial ze skanuje i kontroluje lot i pewnie zalozyl ze widze akty i ruchy to za…

• to po to mielilem ci sure u handlarza ? xD nie przejmuj sie..... zdarza sie, najlepszym ......................

• Cytat od NaZz: „tak sobie kliknałem na to st.... Szanowny graczu NSCR co ty wiesz o ogame? i co to jest bunkier? do postawienia bunkra się nie dopuszcza, a nie wystrzeliwuje się kilka tysięcy rmp później żeby go zaorać dla mnie byłaby to żadna przyjemność rzekłbym wziąć sraczkę na widły znajdź choć jeden bunkier na uCygnus wtedy zrozumiesz może na czym ta gra polega ” xD smiechłem z tymi widlami xD serio ale mniejsza, co kogo obchodzi co ty tam z widlami wyprawiasz w wolnych chwilach co ja moge …

• łooo panie piknie Admin upomina za zbyt malo rozwiniety post

• panie Darth czesto ludzie widza lub slysza to co chca widziec lub slyszec, wiec nie jestes wyjatkiem jedna mysl mnie meczy, czy pumba ktory pokladal wiare w bunkier wierzac ze jest nieosiagalny dla aktualnych flot solo moze sobie pozwalac na takie bezczelne gromadzenie gsow byl slaby a dzieki niemu my zrobilismy top1 ACS czy moze to my, jakby nie bylo wrogowie, dogadalismy sie, zaplanowalismy i osiagnelismy cel tak czy inaczej. czy moze wasz top1 ktory dal sie zlapac na lustro byl tak slaby i pe…