Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziadu latawiec Qhr2n8q.png On 27-11-2018 --:--:--, doszlo do awantury Agresor Dziadzia komornik [3 X] ________________________________________________ Gwiazda śmierci 5.001 _________________________________________ Obrońca Bubsko [WOLF_U67] ________________________________________________ maly transporter 6.586 duży transporter 8.251 lekki myśliwiec 30.000 ciężki myśliwiec 6.000 Krążownik 20.000 Okręt Wojenny 9.100 RecyKler 6.000 Sonda Szpiegowska 187 Bombowiec 4.000 Satelita słoneczny 259 NIsz…
-
Cytat od priesten: „Słów brak na szczescie niedlugo Wilku zawinie ogon i pójdzie na urlop bo jezscze ktos mu zrobim jakas bube Co nie - Panie mistrzu Azrail - wez sie chłopie ogarnij - bo żal serio ” na szczescie dla kogo ? dla potencjalnych celow Wilka ? dla Pana ? czy chodzilo moze o: Wilku teraz ucieknie na urlop bo ktos sie zemsci ? nieprecyzyjna wypowiedz, za duzo emocji w trakcie pisania ? Gratulacje Wilku, bardzo ladnie to wyszlo. Obroncy odbudowy i milego dnia.
-
krzychu1992 [MISIE] & EncePence [MISIE] vs. Uroboros [Explorer] ~ 15794.47%
nscr - - Starcia U68
Postextra panowie, jak za starych czasow na dejmosie xD nie koniecznie po mega zysk, ale po zwyklego STeka i zabawe cos nowego na bardzo starym uni ktore z uplywem lat chyba stalo sie jedna wielka gielda papierow wartosciowych. na kazde konto oferta kupna, chyba jest nawet cennik z podzialem na wartosc eco i wartosc % z floty, kazdy lot co do jednej jednostki deuterku aby nie przeplacic bo nie wypada, handel surowcami na potege, dziwaczne relacje miedzy kontami. lot ze slabym zyskiem pewnie szokuje …
-
Cytat od sunrise1: „Cytat od schweppes65: „Prosić możesz jedynie więc nie stęka ” A wy ciągle w mentalności i kompleksach że czegoś nie można żądać. Jak chcesz prosić to proś aż Ci Niemiec pozwoli. Brak słów... ” coooo ??? xD serio musiales kiedys prosic niemca aby ci pozwolil ? miales wybor, isc na u68, z nami Cytat od sunrise1: „A ty pacanie zamilcz bo twoje śmieszne wypociny nie wnoszą nic do tematu, a po mnie spływają jak woda po kaczce. ” cooooooooo ? slabo cie slychac, to pewnie przez te p…
-
Cyber [Psychoza] vs. offline88 [Pac-Man] & krzychu1992 [Pac-Man] ~ 22003.33%
nscr - - Starcia Deimos
PostWilq, nie potrzebna szydera, w zadnym poscie nie krece bk z nikogo innego niz z cybera i jego narzeczonej, a to wyjatkowy rodzynek, najpierw chcialem jako opis wrzucic te jego wybitne wypowiedzi i wywyzszanie przy zerowym pojeciu, jego chamskie PW do PACMAN, ogolna postawe rozsczeniiowa nie poparta zadnymi osiagnieciami w ST, sikanie w gacie przy kazdej porazce PACMAN jednoczsnie zarzucanie innym ze sikaja w gacie jakby nie wiedzieli ze to tylko gra, niektorzy wierza w karme czy jak to zwal i to…
-
nscr - - Starcia Deimos
Posto, Pan Cyber już nie w Psychozie... moze narzeczona go przyjmie znowu do sojuszu youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ tak panie skryty, wyjatkowo lubimy i cieszymy kiedy ktos podajacy sie za kogos kim nie jest jednoczesnie pyskujac i cwaniakujac nagle, bedac w pelnym biegu uderza w latarnie na ulicy daj spokoj, przeciez taki obrazek wszystkich smieszy bo kiedy zloma dostaje flociarz, spakowany przez flociarzy w wyniku fajnej akcji w ktorej zwyczajnie okazal sie mniej sprytny to jest to cos przyjemneg…
-
nscr - - Starcia Deimos
PostWitam serdecznie Cybera i pozostałych. Za zgoda sojuszu pozwolę sobie wstawić tego steczkunia. Jest to wyjątkowe dla mnie RW zrobione przez moich wspaniałych i wesołych sojuszników na bardzo śmiesznym graczu. Pan Cyber wraz ze swoja narzeczoną, skrytym, słynie na dejmosowym forum z zabieranie glosu przy każdej okazji starając wykazać swoje pojecie bojowe ogejma. Największym kunsztem strategicznym wykazał się kiedy PAC zjadło Krogulca a Cyber ze swoja dziewczyna tak długo kręcili sie w kolko ze w…
-
nie masz zielonego pojecia czym sie kierowalem idac na urlop i nie masz zielonego pojecia ile musze poukladac aby zaczac grac co do floty wilka to nie ma sie tu czego bac, jest wieksza i silniejsza i sklada mnie, tak samo jak slojka wczesniej xD brrrrr.... co to jest ? co ty masz na koncu jezyka ? FUUUU
-
Kivan [Psychoza] & Solitary Wolf [Psychoza] vs. leczo [Pac-Man] 75174.62%
nscr - - Starcia Deimos
PostWitam po latach z zaświatów. jako ze konto rodzinne spakowane to nie wypada sie nie wpisac. gratulacje Wilku, Kiwany czy kto tam lecial ktorym kontem, widze ze przez te ostatnie 4 mc mojej nieobecnosci zaszly ogromne zmiany na dejmosie a jeszcze większa nadchodzi. przeglądnąłem dział ST i flota slojka jak najlepiej eksploatowana. Gratulacje. Psychoza urosła w klan rodzinny, Slojek poszedł. . zas Braciszek troche sie zakrecil, praca , zaszczytna w sumie bo kazdy z was moze zostac jego klientem a …
-
taka przypominajka. szukam tych jego tysiecy GS ale chyba leca na rocznym FSie, tyle z jego cwaniakowania i pyskowania. wasz bog z wami PAC-MAN youtube.com/watch?v=gNTIOZ3jJJo Dnia 13-06-2018 09:52:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 666.666 Niszczyciel 66.666 _________________________________________ Obrońca gumofilc [D o D] ________________________________________________ Satelita słoneczny 1.094 Gwi…
-
Cytat od Gedeer: „Gedeer 09.05.2018 22:13:15 Dzieki za wywalenie mnie z sojuszu, Psychoza mnie zniszczyła dziś jak tylko zobaczyli że nie jestem już Pac-Man. [penis ci w odbytnice czlowieku ktory nic nie osiagnie w zyciu] - cenzura by nscr xD ” takie cuda i glupoty xD Das PACMAN effect ? gratki wilq i kivan, niezly zysk, z doku chyba wyjdzie jeszcze ze 2k % xD kto pierwszy