Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od cichah2o: „I moje marzenie o idealnej fuzji legło w gruzach... Liczyłem, że będą dwa docelowe uniwersa, tj 68 i quantum. Liczyłem, że będzie można wybrać, gdzie się chce kontynuować grę.. Powtarza się sytuacja z ostatniej fuzji, wrzucili nas na siłę, do tych najsilniejszych, zwiększyli prędkość floty i tak zostawili... Moim zdaniem nie powinno być wrzucania na siłę graczy do konkretnych worków, tylko otworzenie kilku worków i pozwolenie, aby gracze sami wybrali gdzie mają trafić. ” Wspo…
Cytat od Pan Krecik: „@Ruda gdzie można znaleźć Polskie i światowe rekordy poszczególnych systemów obronnych? Jakbyś podlinkowala to będę wdzięczny ” Nie spotkałam się niestety z czymś takim Cytat od Starrk: „Nowy: sir Maximus [Libra] 76.362.492 pkt Wyrzutnia rakiet 8.844.075 Lekkie działo laserowe 2.887.131 Ciężkie działo laserowe 79.740 Działo Gaussa 658.000 Działo jonowe 12.020 Wyrzutnia plazmy 214.000 Zniszczony 18.02.2021 ” Dodane.
Patrząc na ostatnią fuzję, gdy był taki przypadek drugie konto trzeba było oddać. Jak będzie w przypadku tej, która przed nami myślę że informacja się pojawi.
Cytat od Why so Serious: „Cytat od Duch Puszczy: „Eee chcemy x6 floty Ale eko x7 moze byc ” Europa i Leda pokrzywdzonaz eko x7 na x6 ” Galatea ma eco x7
Przy zestawianiu uni trzeba też wziąć pod uwagę wielkość uniwersów. To nie jest takie proste jak się na pierwszy rzut oka wydaje. Uśrednienie speedów jest w tym momencie najbardziej sprawiedliwym wyjściem