Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Spam rakietami.
szpic - - Zadawanie pytań
Postten do mnie pisze abym sie przyznal na kogo glosowalem w wyborach. Od tego uzależnia czy bedzie dalej atakowac
-
Spam rakietami.
szpic - - Zadawanie pytań
PostWitam. Powiem wprost. Mam uciążliwego sąsiada, który za cel swojego zycia wybrał denerwowanie mnie rakietami. Caly dzien buduje rakiety i strzela sobie we mnie. Dziennie to bedzie z 200-300 rakiet. Jest to czysty spam ponieważ nawet jak wyczysci obrone do zera to nie zaatakuje. Wiem, ze rakiety nie podchodza pod bash ale co zrobic z takim spamem. Pozostastaje tylko zaplacic i przeniesc planetty?
-
wejscie do top80 bez wsparcia surka jako sukces. Buahahaha xD Równie dobrze moge wpisać do CV - potrafie zjeść zupę wez wylewania jej za siebie. Tutaj do top20 da sie wejsc bez niczyjej pomocy. Tracac parę razy flotę. ( jak pokazuje przyklad jarka nawet kilkanascie razy). Bruner smutna prawda jest taka, że gdyby nie Calineczka czy arabcal z jego gesiami to floty bys nie miał juz dawno :x ( pomijam juz za czyja surkę zbudowana )
-
Calineczka [Exp] - majchro [OGS] ---> 68802.88% top 3 ( Cale podium moje ; ) )
szpic - - Hall of Fame
PostCelina ale weź to chociaz przetop na swoim głównym koncie a nie top na gsy na multi
-
New top 2 Antares Calineczka [Exp] vs Moonmaker---> 83.457,611% + 12.172,244%
szpic - - Hall of Fame
PostZgłoszeń nie ma sensu robic. Go na tej uni jest bezuzyteczna tak samo jak sgo i reszta.
-
Cytat od Art: „Argument nie poparty w rzeczywistości. Biorę tu pod uwagę doświadczenie zebrane w innych społecznościach.” No biorąc pod uwagę, że juz teraz handel kontami kwitnie i push jest częstszy niz handel to usuniecie pregierza to buduje zaufanie w support
-
Cytat od Zoonk: „Wiem, o czym pisał kolega wyżej, spokojnie Antares ma o tyle fajną konfigurację, że może się utrzymać. Niestety, teraz ludzie preferują grę na speed uni, gdzie szybko lecą punkty. Mało komu się jeszcze chce budować ciekawe konta miesiącami czy latami Art to zrobił świetną robotę, właściwy facet na właściwym miejscu. A co do polityki i planów gameforge... trochę mnie to dziwi, upierają się na wprowadzanie zmian, o których nie śniliśmy (nie mówię, że źle) ale jakoś średnio po drod…