Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Terry: „Widze placz i lament w kolo jak ma byl cos do Q dodane. A bierzecie pod uwage ze to najstarsze speed uni na ogame.pl? Konta maja tam po 10 lat wiec zrozumiale ze i floty konkretne. Pograjcie tyle czasu tez moze zbudujecie takie konta. Zreszta nie ma co tlumaczyc placz i lament zawsze bedzie! ” Spoko ja pogram 10 lat wtedy twoje konto będzie miało 15. ja dojdę do 1mld punktów ty będziesz miał wtedy 5mld. Nigdy nie dogonie nikogo z topki. Jedyne co mi pozostanie to wejscie do top …
-
Cytat od Art: „Cytat od szpic: „Antares łączony z Quantum i Eridanus? mam konto top6 100mln punktów i nagle łącza nas z graczami co maja miliard? wylece do top300+. To juz moge odpalic kasacje i tyle... ” Cytat od Starrk: „@szpic no ja tak zrobiłem, jak do Quantum szedł Fornax czy tam Elka - różnica punktów robi jeszcze większą różnicę w przypadku speed uni, no ale... zaraz znajdą się tacy, którzy stwierdzą, że lepiej tak łączyć niż w ogóle ” Doskonale Was rozumiem. Pierwotnie planotwaliśmy połą…
-
Nowi będą mogli się szybciej rozbudowywac no i badania nie będą trwały latami teraz tylko miesiacami No i w swietle unifusion ( ciągle wierzę, że kiedyś będzie) bez x7 gdy inne uni dostały x7 będziemy tylko chlopcami do bicia ( przez brak acs) juz teraz tutaj praktycznie nie ma flot, ktore nie gnija na wiecznym urlopie no i skoro my juz mamy 70% zlomu to może +25 pól? przy zwiększonym eko pola się niewątpliwie przydadzą
-
Na samym początku podziekowania dla Aldarisa. Bez niego tego starcia by nie było. Pozdrowienia do sojuszników. Ps to chyba moje największe starcie. Jarek szybko sie odbudowywał. Zostawił flotę na dłuższy czas to się nią zaopiekowaliśmy. Cała akcja jak zwykle z przygodami. Ledwo wróciłem do domu dostaję wiadomość, ze Jarek stoi. Paliwa miałem wszystkiego 29kk wiec skład floty taki a nie inny. Na recki oczywiscie brakowało. Z dopalaczy postawiłem magazyny deuteru i szybko u handlarza zakupiono 60k…
-
Aldaris [TAG] vs. chrobe [-] = 3024,08% + 46 życzeń + ZAWRÓCONE STACJONUJ
szpic - - Starcia Antares
PostCzlowieku jesli ktos w te konto wladowal 20k to chyba wydal wszystko na przenoszenie planet bo flotę niestety aldaris musial budowac samemu Aldaris gratulacje
-
Aldaris [TAG] vs. Riddick [Avengers] = 1413,17% + 10 życzeń + ZAWRÓCONE STACJONUJ
szpic - - Starcia Antares
Postgratulacje. Ze tez tobie sie chce klikac takie flotki ps i tak ciebie wyprzedze we flotach
-
Starcie bez wiekszej historii. Aldaris podrzucił skan ja poleciałem. Najwieksze pozdrowienia dla Aldarisa. Bede miał na kopalnie Pozdrawiam sojuszników. Btw to chyba moje najwieksze starcie po lewej stronie Dnia 04-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor szpic [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca Zapraszam ________________________________________________ Duży transporter 968 Lekki m…
-
Starcie bez wiekszej historii. Gdyby nie Aldaris to starcia by nie bylo. Wyskanowal, udostepnil ja polecialem. Masz rację zawsze latam tam gdzie tobie brakuje parę gęsi Pozdrowiania dla sojuszu i znajomych Dnia 17-09-2017 06:17:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szpic [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 964 _________________________________________ Obrońca SEMI-LOCA [paladyni] ________________________________________________ Duży transporter 12.…