Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I to za takie informacje placiliscie lajkami? lul. Nawet tutaj wyłudził od was lajki z anic Czy byłbym zaskoczony gdyby okazało się, że w top200 jest moze z 70 graczy a reszta to ich multi? raczej nie. Kusi mnie aby napisać sobie bota, co będzie grał na jakims uni. Farmił idlaków i zobaczymy czy wyłapie bana Nawet bym zrobił aby spał parę h i robił fs
-
Mam szczerą nadzieję, ze ci programisci gameforge robią to jak operatorzy gry w czynie społecznym bo jak jeszcze ktos im placi za to coś co robia to padam ze smiechu. No nawet gdyby to dac studentowi 1 roku, który nie widzial na oczy php to by takiej tandety nie [ciach] bo sie przynajmniej przykladal Super Moderator Ruda:wulgaryzm
-
na 11 planetach z 13 zniknely wszystkie surowce Mam nadzieje, że programisci gameforge pracują w zamian za wpis do indeksu bo jak im za to płącą to szkoda gadać Widać, że żyją zgodnie z metodyką TDD "Test during deployment". - Zwalone lobby, brak mozliwosci zalogowania - darmowe kopalnie - darmowe badania - znikające surowce A to tylko dzisiaj...
-
Cytat od ciap: „Cytat od Avinashi: „Jeśli się mylę niech jakiś zielony bądź żółty forumowicz wyprowadzi mnie i pozostałych z błędu. Bo ja osobiście tamten jeden punkt tak właśnie rozumiem ” Też tak rozumiem a jeżeli dojdzie do współpracy między kontami (bezpośrednio czy przez konta trzecie) to konta dostają kasację. Bez upominania itd. ” czyli nawet jak gosc odda konto komukolwiek i kiedykolwiek poleca razem na acs to będzie to zakazana wspolpraca i ban? kurde team przechodzi sam siebie xD
-
kto ma równo pod sufitem?
szpic - - DiD Cygnus
PostPo cos 2 lata budowałem sobie gęsi aby moc spokojnie latac na bunkry. Teraz te 2 lata pracy nie opuszczą ksiezyca bo kontra to nie problem Gdyby jeszcze na Antersie był ACS to moznaby zrobic fajne starcie aby floty sie pozbyc a tak to pozostaje handlarz i przetopienie floty w badania pomysleć, że miałem konto na elektrze i grałem od samego otwarcia uni ale skasowałem je, bo robić fs aby iść do kibla to nie było dla mnie...
-
szpic - - DiD Cygnus
Postno bez przesady. Dopasowywac po punktach. Po co sie tak męczyc skoro mozna posortowac po konfiguracji i robote się ogarnie w 30 minut i fajrant
-
szpic - - DiD Cygnus
PostCytat od Majs: „Cytat od SnakeRSA: „Z tego co czytam to zgadzam się z Nazz to poroniony pomysł żeby nas wrzucać na Q, owszem te 3 uni złączyć ale bez Q bo to patologia Ogame tworzy coś co nie ma sensu bytu, a gra na U-FS to nie gra .... Pozdrawiam KaenRSA ” juz pisałem o tym żeby tylko nasze 3 unie połączyć Eri Cyg i Ant a Q zostawic tak jak było najlepszy pomysł był by taki no ale raczej nie doczekanie Q potrzeba nowe mięsko i nowe UFSy ... ;/ ” Nie wymagaj wiele od teamu najlepiej nie wymagaj …
-
UniFusion
szpic - - DiD Nekkar
PostCytat od xLORD SITHx: „W dniu wczorajszym pojawiła się ankieta dotycząca tego jaką konfigurację powinno mieć nowe uniwersum. Oczywiście nic ciekawego nie wnosi. Znowu speedy. Ciekawsze jest jednak to, że najpierw planujecie fuzję obecnych serwerów, a teraz zamierzacie otworzyć kolejny (kolejne) nowe? Widać totalny brak logiki i niemałą ignorancję. ” Nowe uni dla ludzi, którzy widząc jak bardzo są w [ciach] po uf chcą zacząć od nowa Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
Fajnie to rozwiązano na ogame.de. Uni mają 2-3 docelowe. Nie ma takich chorych różnic w punktach. Np uni docelowe top1 ma 1.1mld to dołączają uni co top1 ma 800mln. ale juz w top100 jest 100mln do 160mln No niemiecka solidność. Moglem tam zalozyc konto. Wprawdzie jezyk nieprzyjazny ale jakos wszystko inne lepiej zorganizowne xD