Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-131 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Styrtasiepali [SUICIDE] vs. Ilvarian [EKO] ~ 2866.05% , Styrtasiepali [SUICIDE] vs. NATIS ~ 1777.71% , Styrtasiepali [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. Hades X [PZU] ~ 10076.04%
iN1kacz - - Starcia Mensa
PostDziekuje za piekna piosenke na dedykacji no i dalej czekam na podział złomu
-
Cóz mogę powiedziec, w życiu czasem każdy popełnia błędy.. w tym przypadku agresor leciał do mnie prawie 2h i w tym czasie cały czas była aktywka na matce bo siedziałem i czekałem na rozwój sytuacji. Także przysłowiowy "złom pod dom" Pozdrawiam soja i buddy z dedykacja dla Styrty menela Dnia 21-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nerus [SLN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.103 Okręt wojenny 1.281 Bombowiec 408 Niszczyciel 1.389 Reap…
-
Kolega obliczony z zawróconego ataku, wracał do mojego układu. Mimo (wg. jego słów) 8s czasu na ucieczke udało się wlecieć. [na tel ciezko w 8s uciec] Pozdrowienia dla soja i buddy dla Ciebie Mara SzO - tak jak juz pisalem na pw i dzieki za graty Dnia 13-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 14.495 Reaper 687 _________________________________________ Obrońca Mara Salvatruc…
-
Cytat od Zbieracz: „Gratuluję starcia! Ileż to już lat minęło, a śpiew ciągle ten sam ... Wszędzie tylko każdy w każdym widzi pushera ... Śmieszne, akurat Badi nie musi niczego udowadniać - jeden z TOP lotników w tej grze od lat wielu (na mojej skromnej liście ) ” ale recki to by się jeszcze ode mnie musiał nauczyć puszczać
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
iN1kacz - - Starcia Mensa
PostSpokojnie! spokojnie! Moje recki zaraz będą na miejscu! fajny lot i kupa śmiechu po wszystkim
-
Pozdro dla soja i buddy Obrońcy życzę SzO i dziękuję za honorową postawę i nie wiosłowanie (no chyba, że po prostu nie zauważył) ¯\_ᵔ ͜ʖᵔ_/¯ Dnia 25-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 4.173 Okręt wojenny 16.360 Pancernik 1.616 Bombowiec 597 Niszczyciel 431 Duży transporter 3.000 _________________________________________ Obrońca NOX [S T] ________________________________________________ Duży…