Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hou hou hou dobry wieczór dawno mnie tu nie było i wracam z małym bum, którego się dopuściłem : D 1497fba08b399e8b14649f45d6597387.png Również pozdrawiam i życzę po odpoczynku Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Matusto_Mercator [USG] ________________________________________________ Mały transporter 107.536 Duży transporter 8.784 Lekki myśliwiec 23.676 Ciężki myśliwiec 9.941 Krążownik 10…
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & kakarotto [SUICIDE] vs. K PEX ~ 41871,77%
iN1kacz - - Starcia Mensa
PostDebunkryzacja Mensy trwa Kto następny?
-
Styrtasiepali [WOWWW] & kakarotto [SUICIDE] & Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] vs. Ripley [SLN] ~ 133479,78 %
PostJakby na planecie były włosy to byś od razu trafił i nie lecielibyśmy na muna przez 2 min haha akcja fajna, choc faktycznie miało być nieco inaczej pozdro @Leman
-
Jozz [SUPERMEG] & KulawyBezNogi [SUPERMEG] vs. kakarotto [SUICIDE] ~ 6467.33% Obrona
PostOj No wiesz jak jest...
-
Jozz [SUPERMEG] & KulawyBezNogi [SUPERMEG] vs. kakarotto [SUICIDE] ~ 6467.33% Obrona
PostEj ale to on zaczął nie ja jestem dobrym sąsiadem
-
Smakosh [WOWWW] & DarthBartek [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. KulawyBezNogi [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Burzel [SUPERMEG] & Wredny [SUPERMEG] ~ 19924.05%
PostNo to zupa grzybowa zjedzona widelcem brawo wlotu i szo Grzybu
-
PostNo hej, druga część przepychanek z sąsiadem z układu Strącił mi po przyjacielsku muna w nocy i połasił się na to co sobie tam leciało, ale niestety dla niego udało mi się przemycić trochę pancy do zabawy : D Złom niecały mój, pisałem do niego o API zbiórki z jego strony ale odpowiedzi brak więc st w takiej formie tu ląduje, najwyżej edytuje później [już edytowane] Pozdro dla grających Agresor Jozz [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 24.669 Pathfinder 10.000 ___…
-
Aaa taka przepychanka troszkę z kolegą i trafił się bączur pozdro byczki mensowe xD Dnia 28-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 150.150 _________________________________________ Obrońca Jozz [SUPERMEG] ________________________________________________ Duży transporter 100 Recykler 813 Sonda szpiegowska 43 Satelita słoneczny 2.256 Gwiazda Śmierci 45 Crawler 1.550 Wyrzutnia rakiet 68.578 Lekk…
-
No cieś Udało się trafić coś większego i mnie w końcu, jest to moje pb : D Chcę podziękować @baton(B.u.S) i @Leman za to, że obaj byli chętni i chcieli pomóc z pm dla mnie Historia tego ST jest taka, że wyskanowalem Krzysia juz jakis czas temu, natomiast wczoraj wieczorem widziałem, że flo stała bez aktywek, które to zacząłem robić i pusciłem kolonka na 4h podróż, doleciał, przez 1h szukałem odważnego do PM o czym wyżej no i się udało Nie wiem czemu było bfs, ale widze, że Krzyś żyje bo już url …
-
Zabawa bez historii, ogladalem sobie F1 puściłem pare skanow, znalazłem to wiec szybkie tp, lot i efekt poniżej obrońca zalogowal się chyba ze 20 min po akcji i wrzucił urlop, ale mam nadzieje, ze tylko by odetchnąć i się szybko odbudować czego mu życzę pozdro dla znajomych i aktywnych następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 166.666 _________________________________________ Obrońca Commodore Sputnik [BRZ] ____…