Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Już się wyludnia...
Zla Kobieta - - DiD Wezn
PostSprawdz za klika dni jak przybędzie do 1k graczy... na innych uniach jest to samo. Mamy powiedzmy 1.5k graczy a rano jest 2.5k a za tydzień znowu 1.5k więc na moje to nie ma co na to patrzeć
-
Już się wyludnia...
Zla Kobieta - - DiD Wezn
PostCytat od 7ucky: „Cytat od Zla Kobieta: „Proponuje co 2 tygodnie otwierać nowe uni ” dokładnie o tym pisałem ” przyznaje się bez bicia że nie czytałam w sumie wezn nie jest taką padaka jakby się wam wydawało
-
Już się wyludnia...
Zla Kobieta - - DiD Wezn
PostHaha po roku 1500 graczy czyt. 1000 idlaków, 300 urlopów i 200 grających. Proponuje co 2 tygodnie otwierać nowe uni
-
Gartki Lameczki Pipeczki że wam się jeszcze chce ciśnijcie dalej i oby więcej takich a Obi nawet potrafi w środku nocy do mnie zadzwonić "bo acja mu się przyśniła" hahah Dla Ravena jak najbardziej SzO a co do ostatniej naszej rozmowy to widzę że dość mocno sobie wziąłeś ją do serduszka
-
Szaleju żeś sie najadł ? A wszyscy po cichu siedzieli i się smiali że Obi nic trafić nie może xD Graty mordeczko Pewno ju przetopione
-
Cytat od CerVezA: „Cytat od Zla Kobieta: „Ee no panie ! ST jest,pozdrówki są, a gdzie link do st ?! ” Tak to jest jak sie po pijaku leci na bunkier i o 1 w nocy sie wstawia na szybko a dzis nie bylo czasu urodziny Zony wiec caly dzien dla niej ” No no, bo wrócę i będę sprawdzała jak latasz po pijaku no ale dobra tym razem wybaczam !
-
Ee no panie ! ST jest,pozdrówki są, a gdzie link do st ?! No to po pierwsze graty stejka a po drugie jak zmieniłeś barwy to kopnij dość mocno Olszynka w dupe, niech wraca do gry a nie marudzi że nie chce mu się a po trzecie czekam na więcej i również pozdro
-
Cytat od ..Raven..: „z reszta Zła kobietka ( ktora goraco pozdrawiam ) nauczyla mnie takich lotow jak meczyla moj sojusz fajna sprawa ” Ale że jak to tak ?! nie wolno uczyć się złych rzeczy od złych ludzi Co do przefarmienia Obiego i Złoma Kobry to z rana stwierdziliśmy, ze to wina Sorro bo się pochwalił, że na zlot jedziemy Graty Raven bo żeś mnie wywalił z TOP 1 ST a miałam nadzieje że dłużej tam zamieszkam przetapiaj i baw się dalej dzięki za pozdrówki Kobra Ty lamko Tobie SzO ! Surke masz, d…