Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zohan [B_S] & Wybraniec Losu [B_S] & Marshal Voids [B_S] & KotPali [WSNR] vs. edol [RMP] ~ 9783.55%
PostCi co największe baty od bsów dostawali, grają teraz pod taakim tagiem nie dorównacie ale graty.. dla Kota i Szo dla Ediego xD
-
No ładnie panowie nalewka SzO
-
Edol i pusz? No wątpię Graty panowie
-
Hoho zostało trzymać kciuki za zboczkow które stworzyłam i za WSNR z którymi się trochę pograło
-
SYNDROM [MIDAS] & djmajtuss [ZBOCZKI] & NalewkaBabuni [R-R] vs Aggressive by Nature [KTH] 93,32 %
PostNo widzisz ...po twojej wypowiedzi myślałam że Ciebie
-
SYNDROM [MIDAS] & djmajtuss [ZBOCZKI] & NalewkaBabuni [R-R] vs Aggressive by Nature [KTH] 93,32 %
PostCytat od Looz86: „Za błędy sie płaci Rogal jest, także odbudowa będzie Wam Gratulacje Aggressive z Fartem!!! ” Lozik coś z formy wyszedłeś szo lamko A dla zboczkow gratki
-
Cytat od StresMatura.: „U mnie zadziałało w drugą stronę, przynajmniej takie miałem wrażenie. Sonda wysłana na gracza żółtego, jak doleciała zrobił się czerwony i ochrona spadała ” raczej w tą stronę to nie działa, to tak.samo jak wyślesz atak na normalnego gracza a podczas lotu zzielenieje, do ataku i tak dojdzie I jak dobrze pamiętam będzie 50% rabunku.
-
Boniu, a wy jeszcze w to gracie ? Graty panowie i do następnego
-
Aaa to o tym mowiliscie No to jak dla mnie to pierwsze miejsce Obi i Sorro Obi siódmy zmysł, mózg każdej akcji I te jego prorocze drzemki Sorro mądra głowa dopracował zawsze wszystko No i oczywiście najlepiej robił podział No i do nich bym dorzucila @edol i @..Raven.. i drzemkowego misia Bariacha bo zawsze miał siłę się odbudować