Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban zabawa na całego :D
Zla Kobieta - - Spam
PostNoooi i wylądował Moderator Zaqes:Usunięto pseudocenzurę
-
Zla Kobieta - - Spam
PostBan za groźby
-
Zla Kobieta - - Spam
PostBan dla @Superman, bo jest dla mnie niedobry
-
Cytat od MiśHaribo: „ zła mnie odbuduje i będzie git ” No pewnie tylko od jutro GRATY wlotu, a Tobie mniej alko lamko
-
Zla Kobieta [LHiP] vs. Jaro [ALI] ~ 237.99% Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 882 Pancernik 218 Mały transporter 3.129 Lekki myśliwiec 3.289 Krążownik 265 _________________________________________ Obrońca Jaro [ALI] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 300 Okręt wojenny 25 Statek …
-
Zla Kobieta [LHiP] vs. Director Supernova ~ 150.75% Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 714 Pancernik 209 Lekki myśliwiec 4.486 Krążownik 250 _________________________________________ Obrońca Director Supernova ________________________________________________ Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 233 Krążownik 46 Okręt wojenny 10 Recykler 2 Sonda szpiegowska 4 …
-
No wlasnie widze ŚMIECH
-
Hahaha a co to za żenada xD ?
-
Zla Kobieta [LHiP] vs. NaviVix [GBA] ~ 104.77% Dnia 29-01-2019 19:22:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 514 Pancernik 161 Krążownik 375 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca NaviVix [GBA] ________________________________________________ Duży transporter 21 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 395 Recykler 1 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 80 Wyrzutnia rakiet 1.600 Lek…
-
Cytat od szturman: „Bo to zła kobieta była Ciekawe jak czują się przegrani widząc kto ich zapakował Graty i chyba czas na coś większego ” Nie wiem co czują, nic do mnie po starciu nie piszą Na coś większego przyjdzie moze czas Teraz coś mniejszego ;p President Io [TRUST] vs. Zla Kobieta [LHiP] ~ 50.63% Dnia 26-01-2019 00:36:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor President Io [TRUST] ________________________________________________ Mały transporter 350 Krążownik 120 Okręt wojenny 11 P…