Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to tak na przywitanie z nowym Uni Pozdro dla HTH i znajomych , którzy tutaj grają Oczywiście pozdro dla wariatów z Kalyke Dnia 08-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luke Skywalker [HTH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.422 Ciężki myśliwiec 642 Okręt wojenny 345 Mały transporter 3.848 Krążownik 1.199 Pancernik 595 Pathfinder 373 _________________________________________ Obrońca zonderoPL [LEGION] __________________________________…
-
A widzisz , miło że się przedstawiłeś , bo generalnie znamy się tutaj w wiekszośći A ze widziałem tylko 1 post dlatego nazwałem kontem icognito. Natomiast muszę Ci powiedzieć że mnie na "starych" uni z debrisem 30% również udawało się robić ST na flotach handlowych bo najzwyczajniej w pewnym momencie Uni i ilość wożonych surowców wchodzą w taki etap że złomując je po prostu rbisz ST I niejednokrotnie wtedy wieksza radocha jest z tego co te DT wiozą niż z samych DT
-
Cytat od YTTM: „Do czego to już dochodzi że wloty w górników z samymi DT i satelitami traktuje się jako ST ” Ale próg % złomu został spełniony wiec w czym problem ? ST to nie wlatywanie w pancerniki , czy zasieki i swój własny złom tylko konkretny % a ten spełniony wiec zupełnie nie rozumiem pretensji konta icognito. Graty wlotu bo Vajsa faktycznie cięzko ubić.
-
Cytat od b4el: „aaa i kto tu teraz współpracuje z "obcymi"? ” Jak to kto ?? Ty Ja po prostu Was pilnowałem żebyście nie narobili głupot Poza tym tak naprawde to moje sondy przeorały ten bunkier , a Wasze statki dla osłony leciały Hahah a tak na poważnie to graty udanego wlotu , rozbunkrowania , spełnienia życzeń i współpracy No i dziękuje za zaproszenie do wspólnego lotu
-
Kielbaska [JEDI] & pawel1000 [JEDI] & b4el [JEDI] & diakkon [JEDI] vs. SzaryInaczej [BzW] ~ 8616.07%
PostChciałbym zauważyć przy okazji tego ST że straciłem mniej sond niż diakkon i b4el. Znaczy mam twardsze :p A tak poza tym to lekkie dewianctwo - kiełbaska wciąga STejka lekki kanibalizm Znaczy graty kiełbaska udanego złomowania i wracaj tak częściej z urlopu
-
Jakoś tak się chyba komuś przysnęło , transporty przyleciały ale flota utknęła Pozdo jak zawsze dla Best jak się wczoraj okazło Blok Ekipy JEDI i dla znajomych :) Dnia 02-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 20.000 _________________________________________ Obrońca Corado ________________________________________________ Duży transporter 16.300 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik …
-
Witam narzekałem ostatnio że coś nic nie zezłomowałem , no to weszło , udało sie wbić pomiędzy aktywkami , . Odyn zalogował sie kilka minut po dzwonie i jak widzę zasmerfował. Pozdrawiam jak zawsze ekipę z JEDI i znajomych , a tym co im się ulewa... kolejnych ataków żółci Dnia 01-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 300.000 Okręt wojenny 100.000 Pancernik 485.000 ______________________________…
-
Cytat od pawel1000: „no i wzieli i przeorali Kaniona Graty udanej akcji ! ” Cytat od KrecikMax: „,gratyfikacje za ta akcje Kanion pokonany ” W sumie to napisaliśmy to samo , tyle żo to niby ja się podlizuje ? Hmmm jak widać punkt widzenia zmienia się wraz z punktem patrzenia. Kreciku , Twoje posty były zawsze troche uszczypliwe ale było w nich troche inteligencji tym razem jednak jak widać opuściłeś poprzeczkę nisko , choć jeszcze bardziej zniżył sie @Usagi jego post to już totalne dno.. aż szko…
-
no i wzieli i przeorali Kaniona Graty udanej akcji !
-
Wbrew pozorom tragedii nie było ja mam cały 1 US reszta tez bliziutko, wlasnie dlatego polecieli Ci co byli blisko
-
Cytat od DeKi: „Czekam na 200k% Graty, ” No to wygląda na to że się Deki doczekał... Choć tak właściwie można by przekornie rzec że Wizualny padł przez kolege z sojuszu Właściwie nie miałem w planach lotów żadnych, Morfeusz mówił - Do spania a nie mi tu latasz po nocach ! Ale.. no właśnie ale , jak już napisałem w poprzednim ST poleciałem do Ripera bo u niego jakoś tak zaczeły się minutki zgrywać idealnie. Oczywiscie w trakcie lotu musiałem kontrolować cały ul chłopaków z EPB , i między innymi d…
-
Dzień Dobry.... I znów Riper w reckach zlądował, choć tak naprawde to był tylko początek złego co dla EPB się wydarzyło. Wiadomo , że lotka wbita 1 US obok bo czaiłem sie na inna flotę, więc non stop okolica obserwowana, skanowałem co jakiś czas i właściwie juz powysyłałem część FSów, ale jedno mnie zastanowiło bo o ile Wizualny świecił się non stop jak zwykle to Riper, wygladał jakby tylko co jakiś czas wpadł sprawdzić czy wszystko ok, a później minutki zaczeły dokładnie zgadzać sie z tym jak m…
-
Gdy opadł wjenny kurz po ostatnich wyczynach TO My postanowiliśmy coś ukąsić.. A zaczeło sie wszystko od tego iż , zołnierze i flota spod znaku Adialasy okopała się w kosmicznym bunkrze otoczonym lodowymi głazami i resztkami z porozbijanych gwiazd i galaktyk... Postanowiliśmy zaczaić się na tą powoli rosnącą w siłe flotę - oczywiście troszkę trwało zanim polecieliśmy bo akurat Admirał @b4el postanowił wziąć urlop, Komandor @Avicularia również , Kapitan @alldromeda był na posterunku , Major @diak…