Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Najsampierw zakrztusiłem się herbatą, jak to zobaczyłem, następnie dałem nieco czas na ewentualne szybkie cofnięcie swojej decyzji, napisaniu, iż to żart albo cokolwiek w tym stylu. Nie mniej nie widzę aby NarImmor zmienił swój post, a ponieważ jest założycielem temat to jak mniemam jest uprawniony przez sojusz [LUMP] LUMPY MROKU do składania tego typu deklaracji. Elektrostatyczny również wydaje się być uprawnionym do przyjęcia kapitulacji. Zatem sojusz [LUMP] LUMPY MROKU przegrywa wojnę, wygryw…

• Racja - mój błąd. Zasugerowałem się wartościami podanymi przez użytkownika R32. Przy wartości 80% surowców trafiających na pz za dwa zniszczone GŚ otrzymamy 160%, co spełnia próg rw w niniejszej wojnie. Proszę odpowiednio skorygować wynik wojny.

• Przypominam, iż w punkcie 6 deklaracji wojennej do wyboru są dwie opcje: Cytat: „a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie. b) Liczą się wszystkie walki, gdzie 50% + 1k wartości floty lub obrony (zarówno u agresorów jak i obrońców) należy do sojuszy biorących udział w wojnie. ” o ile obydwie strony nie wyrażą zgody na obecną formę zapiu punktu 6, w czasie wojny obowiązywać będzie wersja z podpunktu b)

• Zgodnie z powyższym sojusz Storm Riders [S-R] wygrywa wojnę. Temat zamykam.

• Próg rw w tejże wojnie został wyznaczony na 100%, z 2 zniszczonych GŚ przy 30% złomu z floty daje nam 54%, to jet poniżej w progu. Oznacza to, iż niszczenia z tego posta nie zaliczają się do wyniku wojny. Mogą natomiast zostać w temacie jako ciekawostka wojenna.

• W przypadku zmiany nazwy sojuszu - nie ma mowy o zakończeniu wojny, należy tylko zmienić nazwę sojuszu w deklaracji wojennej. W przypadku rozwiązania sojuszu oczywiście sojusz, który przestał istnieć wojnę przegrywa. I miło by było, gdybyście przestali się wdawać w wzajemne pyskówki, od tego Wam procentów nie przybędzie

• Czas na wysyłanie zgłoszeń zakończył się. Lista osób nagrodzonych została przekazana do ekipy gry celem sprawdzenia podanych przez Was danych.

• Kolejna partia zgłoszeń zrealizowana, proszę sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze. Jednocześnie przypominam, iż w przypadku wyboru nagrody w kategoriach Złomiarz oraz Waleczny Łowca, można również wskazać technologie nadprzestrzenną jako swój wybór. Nadto upraszam o przypomnienie graczom: - haidi z uni Nekkar - MorningStar i Mariola z uni Quantum - ichor z uni Taurus iż czas na zgłoszenia się po odbiór nagrody zbliża się ku końcowi, proszę nie czekać na ostatnią chwilę ze zgłoszeniem.

• Czas na zapisy powoli zmierza ku końcowi, zapraszamy o zięcia udziału w zabawie

• Otrzymałem przed chwilą listę osób nagrodzonych z u68, zatem i zgłoszenia z tego uni zostały zrealizowane. Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń dla u68 - piątek, 06.12.2019 godzina 20:00

• Otrzymałem listę osób nagrodzonych dla uni Nekkar - dzisiaj zostały rozesłane odpowiedzi na zgłoszenia również z tego uni. Zgłoszenia z innych uni również zostały rozesłane - za wyjątkiem u68 albowiem nie mam jeszcze listy osób nagrodzonych na tym uni. Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń - czwartek, 05.12.2019 godzina 20:00. Oczywiście nie dotyczy to uni68, które będzie miało wydłużony termin na nadsyłanie zgłoszeń, a o którym to terminie poinformuje w niniejszym temacie.

• Brak rw od ponad 3 tygodni co oznacza, iż wojna nierozstrzygnięta. Temat zamykam.

• Nagrody S&D

wakat - - Seek and Destroy

W związku z uwagami kierowanymi zarówno przez graczy jak i opiekunów S&D zmianie ulega zasada przyznawania nagrody w klasyfikacji Postrach Księżyców (punkt 4). Poprzedni zapis Cytat: „wymagania: zliczamy ilość zniszczonych księżyców - ten kto będzie się legitymował największą ilością zniszczonych księżyców wygrywa ” nowy zapis Cytat: „wymagania: zliczamy ilość procentów zdobytych za zniszczone księżyce - ten kto będzie się legitymował największą wartością procentową ten wygrywa ” Zmiana wchodzi …

• Zgłoszenia z uniwersów Taurus oraz Quantum zrealizowane. Dla uni Nekkar i u68 nie mam jeszcze list osób nagrodzonych.

• Otrzymałem listy osób nagrodzonych dla uni Taurus oraz Quantum. Jutro pojawią się pierwsze odpowiedzi na Wasze zgłoszenia.

• Ogłaszamy start zapisów na kolejnych uniwersach: - Libra - Virgo - Fenrir - Wezn - Galatea Zapisy trwają do 06.12.2019 23:59. Po więcej szczegółów zapraszam tradycyjnie do Terminarza

• UWAGA! Zmiany w porównaniu do poprzednich edycji S&D - proszę czytać uważanie! W celu otrzymania nagrody należy wysłać prywatną wiadomość na konto forumowe, nick: Nagrody S&D W razie problemów z linkiem - adres do profilu Kod źródłowy (1 linia) W tytule prywatnej wiadomości należy podać OBOWIĄZKOWO uniwersum oraz rodzaj nagrody, który nam przysługuje, jak również obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny…

• Otrzymałem potwierdzenie powyższych faktów od ekipy gry. W związku z tym sojusz Mlodzi Wilcy [M-W] zostaje uznany za przegranego w tejże wojnie. Temat zamykam.

• Ponad 3 tygodnie bez rw, co oznacza, iż wojna zostaje uznana za nierozstrzygniętą. Temat zamykam.

• Termin zakończenia wojny upłynął, wojna zatem zakończono. Wynik jako w tytule. Temat zamykam.