Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Najsampierw zakrztusiłem się herbatą, jak to zobaczyłem, następnie dałem nieco czas na ewentualne szybkie cofnięcie swojej decyzji, napisaniu, iż to żart albo cokolwiek w tym stylu. Nie mniej nie widzę aby NarImmor zmienił swój post, a ponieważ jest założycielem temat to jak mniemam jest uprawniony przez sojusz [LUMP] LUMPY MROKU do składania tego typu deklaracji. Elektrostatyczny również wydaje się być uprawnionym do przyjęcia kapitulacji. Zatem sojusz [LUMP] LUMPY MROKU przegrywa wojnę, wygryw…
-
[ TYLKO MY ] Wojownicy Zla 0% Vs [ LUMPY ] LUMPY MROKU 227529,55% Zakończona
wakat - - Wojny Europa
PostPrzypominam, iż w punkcie 6 deklaracji wojennej do wyboru są dwie opcje: Cytat: „a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie. b) Liczą się wszystkie walki, gdzie 50% + 1k wartości floty lub obrony (zarówno u agresorów jak i obrońców) należy do sojuszy biorących udział w wojnie. ” o ile obydwie strony nie wyrażą zgody na obecną formę zapiu punktu 6, w czasie wojny obowiązywać będzie wersja z podpunktu b)
-
W przypadku zmiany nazwy sojuszu - nie ma mowy o zakończeniu wojny, należy tylko zmienić nazwę sojuszu w deklaracji wojennej. W przypadku rozwiązania sojuszu oczywiście sojusz, który przestał istnieć wojnę przegrywa. I miło by było, gdybyście przestali się wdawać w wzajemne pyskówki, od tego Wam procentów nie przybędzie
-
Kolejna partia zgłoszeń zrealizowana, proszę sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze. Jednocześnie przypominam, iż w przypadku wyboru nagrody w kategoriach Złomiarz oraz Waleczny Łowca, można również wskazać technologie nadprzestrzenną jako swój wybór. Nadto upraszam o przypomnienie graczom: - haidi z uni Nekkar - MorningStar i Mariola z uni Quantum - ichor z uni Taurus iż czas na zgłoszenia się po odbiór nagrody zbliża się ku końcowi, proszę nie czekać na ostatnią chwilę ze zgłoszeniem.
-
Otrzymałem listę osób nagrodzonych dla uni Nekkar - dzisiaj zostały rozesłane odpowiedzi na zgłoszenia również z tego uni. Zgłoszenia z innych uni również zostały rozesłane - za wyjątkiem u68 albowiem nie mam jeszcze listy osób nagrodzonych na tym uni. Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń - czwartek, 05.12.2019 godzina 20:00. Oczywiście nie dotyczy to uni68, które będzie miało wydłużony termin na nadsyłanie zgłoszeń, a o którym to terminie poinformuje w niniejszym temacie.
-
Nagrody S&D
PostW związku z uwagami kierowanymi zarówno przez graczy jak i opiekunów S&D zmianie ulega zasada przyznawania nagrody w klasyfikacji Postrach Księżyców (punkt 4). Poprzedni zapis Cytat: „wymagania: zliczamy ilość zniszczonych księżyców - ten kto będzie się legitymował największą ilością zniszczonych księżyców wygrywa ” nowy zapis Cytat: „wymagania: zliczamy ilość procentów zdobytych za zniszczone księżyce - ten kto będzie się legitymował największą wartością procentową ten wygrywa ” Zmiana wchodzi …
-
UWAGA! Zmiany w porównaniu do poprzednich edycji S&D - proszę czytać uważanie! W celu otrzymania nagrody należy wysłać prywatną wiadomość na konto forumowe, nick: Nagrody S&D W razie problemów z linkiem - adres do profilu Kod źródłowy (1 linia) W tytule prywatnej wiadomości należy podać OBOWIĄZKOWO uniwersum oraz rodzaj nagrody, który nam przysługuje, jak również obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny…
-
Do Mojego Ostatniego Moona ( DMOM ) vs WalSieNaRyj (WSNR) Nierozstrzygnięta
wakat - - Wojny Janice
PostPonad 3 tygodnie bez rw, co oznacza, iż wojna zostaje uznana za nierozstrzygniętą. Temat zamykam.
-
SKURCZYBYKI [SKB] 9025,3% vs Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] 0% Zakończona
wakat - - Wojny Indus
PostTermin zakończenia wojny upłynął, wojna zatem zakończono. Wynik jako w tytule. Temat zamykam.