Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Drugi lot i boom. Calos zebrana. Po pierwszym locie byla wiadomosc " wyluzuj" , no wiec Pozdrawiam Retro i znajmych ktorych nie mam. Dnia 30-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lubie piwo [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 358 Okręt wojenny 3 Pancernik 611 Lekki myśliwiec 3.702 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MaKaVeL [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 125 D…
-
Najwiekszy sukces tej akcji, to to że nie zje***alem Szo i powodzenia
-
Wstawiam za maroo POzdrawiamy cale Retro Dnia 26-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor marooo [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 138 Lekki myśliwiec 1.312 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 215 Okręt wojenny 8 Sonda szpiegowska 230 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca Magdusia22 [PGR] ________________________________________________ Duży transporter 89 Lekki myśliwiec 1.005 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 110 Ok…
-
DT ale padlo . Jest % jest jest zysk jest Bo sie czepiają co niektorzy Pozdrawiam Blada szczegolnie bo placze mi tu :*** Retro i buddy Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresorwadsdasd [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 6.403 Okręt wojenny 25.195 Pancernik 194 _________________________________________ Obrońca Suicider ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 7.477 Lekki myśliwiec 65 Ciężki…
-
Cytat od Starrk: „Te ankiety to demokracja? Ułomni jesteście? Jak ktoś gra na jednym uniwersum to zagłosował raz. Jak ktoś gra na 5 uniwersach to zagłosował 5 razy. Trzeba być ułomnym, żeby 5 głosów od jednej osoby wrzucić do tego samego worka z jednym głosem drugiej osoby, podpisać "demokracja" i powiedzieć "lud tak chciał". Tylko nie pitolcie mi, że jedna ankieta jest dla jednego IP, bo bez problemu rzucę wam 5-cioma IP tylko z jednego telefonu i kolejną setką z komputera. Tyle są warte wasze …