Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Technik [Pac-Man] vs. Pusia & HiszpanskiInkwizytor [MRUCZKI] & york [MRUCZKI] -3182.21% + 3945.23%
PostTechnik, tyle gąsek stracić Tobie Adaś za upolowanie takiego stada
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNoooo Ale wszyscy wiedzą o co mi chodzi hihi
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJednak jest, ale cudem. Co do Witsela.. ogólnie środkowego pomocnika, to dramat. Tak to jest jak się robi cokolwiek na ostatnią chwilę. Media i gazety włoskie bardzo wysoko oceniają okienko transferowe Juventusu. Ja osobiście nie jestem pewny czy jest ono tak dobre. Co do transferów: - Pjanic, Pjaca, Cuadrado - bezapelacyjnie na plus i nie ma co do tego wątpliwości - Benatia - chcąc grać trójką z tyłu konieczne było sprowadzenie piątego ŚO, więc transfer na plus.. ale.. zobaczcie co dzieje sie p…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMoim zdaniem ani Matuidi, ani Cuadrado nie przyjdą.. a co do Jamesa to szanse są ZEROWE, że rzucimy gruby hajs. Ładnie siadło losowanie Ligi Mistrzów. W tym sezonie trzeba obowiązkowo wyjść z pierwszego miejsca!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZobaczymy czy jest to jednorazowy wystrzał, czy stabilizacja. Jestem ciekaw kogo sprowadzimy na środek pomocy, bo ewidentnie potrzebujemy kogoś. No i sytuacja z Kwadratem Jestem ciekaw czy faktycznie do nas wróci.. no i co wtedy z Lichtsteinerem?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPipita tak sie cieszył bramką, bo za każdego gola ma wpisaną w kontrakcie klauzule kebaba Fajnie, że zaczęliśmy sezon 3pkt i to z Fiołkami! Dobry mecz Kwadwo i Leminy!
-
Adaś lama!! Hihi gratki agresorom, a Ty misiu pysiu mój
-
york [MRUCZKI] & Poochacz [MRUCZKI] & WujO [MRUCZKI] vs. Balagan [VETO] ~ 23.222%; TOP3 ACS; KONTRA
PostGratulowałem Ci już STeka na pw, jak podesłałeś mi raport Adaś, ale tutaj też to zrobię soczystego STeka z gęsi Tobie i kompanom lotu Troszkę tej zwierzyny padło hihi