Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJutro Lyon..
-
Audi! Atakierom gratulacje zacnego STeka.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
Postjuvepoland.com/news.php?id=34774 oto link do newsa Co do Comana, to chciałbym go w Juve.. ale.. gdybyśmy zmienili taktykę na 4-3-3 Z resztą gdybyśmy grali 4-3-3, to nawet Giovinco byłby mega gwiazdą, bo taktyka i ustawianie jako napastnika (to samo robiono z Comanem) go zniszczyło.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostSłyszeliście plotki o tym, że pod nieobecność Pjacy ten młody, 16 letni murzynek ma wskoczyć do seniorów? Generalnie w polu karnym jest z niego kocur.. no ale ten wiek!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNo brameczki ładne pyknęli.. co nie zmienia faktu, że przez 60 minut oczy krwawiły Niech Napoli puchnie jak najbardziej! Strasznie ogląda się tabelę widząc, że o pudło walczy Napoli
-
Fajnie, że coś ustrzeliliście chłopaki Hehe latające zwierzaki Kociak i Krecik Dzięki za link na GG i pozdrowionka! Gratki
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJutro ostatni meczyk przed przerwą.. Jestem ciekaw czy z Paolo zejdzie presja po fantastycznym golu w Lidze Mistrzów. Młody widać, że zawziął się strasznie na strzelenie bramki i wtedy za bardzo chciał.
-
Moim zdaniem pomiędzy x4 i x5 jest niewielka różnica, a jak grałem na Librze to czasem lagi były dramatyczne! Do tego wywalanie z konta przy przeglądaniu galaktyki Zawsze grałem na typowych x1, ewentualnie ze zwiększonym debrisem. Teraz przyznam, że po spędzeniu 9 miesięcy na Librze nie wyobrażam sobie już powrotu na zwykłe unii. Speed x2 w połączeniu z eko x4 (aby nie było lagów) ze zwiększonym debrisem tylko i wyłącznie z floty jest świetne. Do tego jak dla mnie mogli by zmniejszyć ilość galak…
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNooo trochę panikuję Bo sezon jest długi, a ten środek pomocy jest takim najsłabszym ogniwem. Teraz jeszcze wypadł Rugani, a Benatia nie wrócił jeszcze po urazie.. Wczoraj fajnie pyknęliśmy 0:4 w LM, ale ogólnie było trochę niepewności w grze. Zobaczymy jak to będzie dalej