Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostŁadnie pykło nam losowanie.. Porto. Trzeba ich pyknąć i brnąć do przodu!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMecz z Sevillą był okropny.. chciało mi się wymiotować patrząc na tą kopaninę. Gdyby nie czerwona kartka i karny, to mielibyśmy kuku. Przeklęty minimalizm i chore założenia taktyczne Maxa.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNiestety meczu nie oglądałem, bo byłem na kawalerskim. Bardzo, ale to bardzo martwi mnie to co dzieje się z Higuainem.. a raczej to co Max z nim robi. Graliśmy z marnym przeciwnikiem, wygraliśmy 3-0, a mimo to brak bramki Gonzalo. Dlaczego? Bo Max daje mu chore zadania i dzięki temu marnujemy jego potencjał i pieniądze wydane przez klub.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCo Max robi z Higuainem to obłęd.. marnuje wydane 90mln! On ma grać na szpicy, a nie tyrać po całym boisku.
-
Fajnie Ala, że jeszcze o mnie pamiętasz Dzięki za linka i pozdrowionka Gratki STeka! Przetapiaj na nowe zabaweczki i fruwaj bo ładnie zatankowałaś
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZnowu dramat w LM To już nie jest śmieszne.. taką padake nam Max serwuje, że szok!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMy musimy kupić światowej klasy pomocnika w końcu..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNiesamowite jak nam brakowało piłkarza typu Claudio w środku pola. Pierwszy mecz po kontuzji, a już było widać ile robi w pomocy! Dziś Napoli..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJutro mecz i przewidywany skład to standardowo 3-5-2 i co najlepsze Higuain z Mario w duecie hahahaha co trzeba mieć w głowie, aby robić taki cyrk? Co za problem zagrać 4-5-1 z Igłą na szpicy?!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNasza gra od początku sezonu wygląda dramatycznie. Zero pomysły, kreatywności, polotu, nic.. Nasi piłkarze wchodząc na połowę przeciwnika zachowują się tak, jakby ktoś przypinał im kulę do nogi. Po co nam Higuain za 90mln, skro nie ma kto go obsługiwać? Po co nam Cuadrado, skoro nadal kopiemy się po czole w ustawieniu 3-5-2, a główne założenie Maxa to nie stracić bramki!