Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-665 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMimo iż jestem kibicem Starej Damy, to przyznam, że ów zachowanie Felipe było karygodne. Został ukarany za to. Odsunięty od gry na trzy spotkania oraz: " (...) został dodatkowo ukarany przez władze Juventusu. Wydział dyscypliny zadecydował, że uderzenie Paciego będzie kosztowało Brazylijczyka 150 tysięcy euro, które będzie musiał wpłacić do klubowej kasy."
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostByło wiadomo jaka będzie pogoda i z minuty na minutę było coraz gorzej. Po pierwszej połowie mecz powinien zostać przerwany i tyle. Gdyby warunki pogodowe były dobre, to Juve by wygrało... Też tak mogę napisać, ale nie napiszę, bo Juve grało tak czy siak fatalnie i mimo iż jestem kibicem od 9 lat z czystym sumieniem powiem, że nie zasłużyli na wygraną i nie zasłużyli na awans z grupy
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOwszem, pogoda była taka sama dla obu drużyn, co nie zmienia faktu, że mecz powinien zostać odwołany. Ba, nawet nie powinien się zacząć, bo było wiadomo jaka ta pogoda była. Nie chodzi mi tutaj o to, że Juve zremisowało itd, po prostu sam fakt warunków pogodowych. Co do odpadnięcia Juve z LE, to było wiadomo od samego początku, od pierwszego mieczu. Niestety, ale Juve w lidze nie ma ataku, co dopiero w LE gdzie nie mógł grać Q
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostMuszą być 3pkt dla Juve, nic innego nie wchodzi w grę!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOj oj oj, ale tu cisza... Nieładnie Panowie i Panie Juve ładnie sobie radzi. Liczę na 3pkt z Fiorą w ten weekend, to będzie taki prezent urodzinowy dla mnie Strasznie ciekawi mnie jak będzie wyglądało okienko transferowe w wykonaniu Juve Koniecznie musimy sprowadzić jakiegoś napastnika, koniecznie...