Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostGiaccherini nabawił sie kontuzji. Mecz porażka. Odbiło mu z tą grą jednym napastnikiem i to z Vucinicem. Ten styl gry był dobry na Milan, ale nie na słabiaków których trzeba cisnąć i wygrywać 2+:0 Kiedy w końcu swoją szansę dostanie Quag!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostA Inter nie miał karnych z kapelusza? Teraz płakaliście po meczu z Napoli, a sami ciągle tak mieliście, więc zachowanie kibiców Interu jest hipokryzją. Poza tym wiele faktów wyszło na jaw i zeznań, ale jakakolwiek rozmowa kibica Juve z kibicem Interu nie ma tak na prawdę sensu, więc zakończmy ten temat. Co do Notts Count, jest to najstarszy, profesjonalny OBECNIE klub piłkarski na świecie
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostOj wspaniały mecz patrząc w perspektywie kilku ostatnich sezonów. Nie za wiele do powiedzenia miał Milan, ale fakt, że skuteczność strzelecka Juve mogła być lepsza.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWspaniały mecz Juve i zwycięstwo 2:0 z Milanem
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPóki co mamy 6/6pkt i oby tak dalej. Musimy w tym sezonie zająć 3 miejsce i zacząć regularnie grać w LM, bo inaczej nie będziemy sie rozwijać. Co do meczu, to nie było już tak łatwo jak z Parmą na własnym stadionie.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTak, jest Vidal, ale nie wniesie tyle co Pirlo, a raczej w ten sposób co Pirlo Co do Grosso, to eh
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostBardzo dobry mecz, dawno nie widziałem takiego Juve. Pytanie tylko jak długo to potrwa? Co będzie gdy zabraknie Pirlo? Kto stanie na lewej obronie po czerwieni De Ceglie? Dlaczego wypożyczyliśmy Zieglera?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPóki co nie ma o czym dyskutować... Zobaczymy w przyszły weekend co pokaże nasze Juve i tyle, bo mercato nie było zbyt wybitne.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKolejne śmieszne mercato i tyle
-
TS Wisła Kraków.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostA ja mimo iż nie interesuję sie w ogóle polską ligą, polską piłką, czyli także polskimi drużynami, to postawiłem 10zł na Waszą Wisłę
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPorażka...
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostNie tylko w F1, bo i w krykieta o ile dobrze pamiętam. Co do Vucinic'a, to mam mieszane uczucia. Miał być Aguero, potem Rossi, a przyjdzie on. Niby jest dobry, ale strasznie stroi fochy no i te wahania formy. Informacja na temat Pastore na różnych stronach mnie zniszczyła. Typowy skok na kasę, bo liga francuska to raczej nie szczyt marzeń.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCytat od Yamato Damashi: „Nie zrozumcie mnie źle, ale historia nie gra na boisku. Aktualnie poziom sportowy City ma większy od Juve, tak samo jak potencjał i aspiracje.” Ale historia pozostaje w sercach i pamięci Manchester City po prostu większe pieniądze pakuje w zawodników, a tu nie o to chodzi. Pokazują to nie raz, ponieważ mimo kosmicznego składu nie osiągają i tak zbyt wiele.