Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Szkoda Rossiego. Oby nie miał już po karierze przez to wszystko...

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wykańczanie kacji to u nas koszmar. No ale są 3pkt i fotel lidera

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Oglądałem mecz Chievo - Milan. Szczerze mówiąc, to Chievo dzielnie walczyło, miało okazje, ale ewidentnie było widać, że brakuje im techniki. Zasłużyli na remis, ale przez brak odpowiednich umiejętności nie potrafili go sobie wypracować. Szkoda... Jutro meczyk Juve - Lazio. Muszą być 3pkt. ps. kobieta w lokalu śmieje sie jak koń nie mogę ze śmiechu! // 11h do meczu Szkoda tylko, że będę go musiał oglądać z doskoku w pracy

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Nawet jak Milan straci dziś punkty na co bardzo liczę, to jutro trzeba wygrać! Nie można patrzeć na innych i liczyć na ich potknięcia. Trzeba mimo potknięć innych nadal robić swoje. Popatrzę sobie dziś w pracy na mecz Milanu z nadzieją na remis, który jest mało prawdopodobny.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Jestem po pracy, więc nie chce mi sie pisać Napiszę tylko, że bardzo mnie cieszy dzisiejsza kolejka i to, że mamy fotel lidera Mam nadzieję, że zdobędziemy tytuł. To było by piękne.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ha! Pisałem, że Milan może stracić punkty z Fiorentiną! Teraz trzeba wygrać nasz meczyk i lider z punktem przewagi! FORZA JUVE!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Przecież napisałem o charakterze Balotelliego Przez to bym go nie chciał. Co do Dżeko, to jest on taki sobie i zmienił by sie w drewno u nas. Nie wiem czemu, po prostu jakoś mi sie nie podoba. El Sharawy (czy jakoś tak) ładnie sie zapowiada... Goetz (pewnie zła pisowanie) mógłby do nas trafić. Co do umowy sponsorskiej, to rozumiem, że to jest jakieś 11,6 mln Euro na sezon? A od Nike ile dostajemy?

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Potrzebujemy moim zdaniem dwóch piłkarzy światowej klasy. Pierwszy to napastnik i szczerze mówiąc to chciałbym Balotelliego u nas, no ale to jest niemozliwe. Poza tym ma on swój charakterek. Drugi zawodnik, to pomocnik. Rozgrywający lub skrzydłowy, ale nie mam jakichś upodobań.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ja nigdy nie dostane bana, bo nie ma za co Co do Fiorentiny, to ona MUSI zacząć grać, bo spadną do serieB. Chociaż było by to dość ciekawe, bo można by wtedy wyciągnąć Jovetica do nas

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Liczę na występ życia Borubara hehe i tak jak napisałeś 0:0 w tym meczy Co do Interu, to niby kryzys, ale nowy trener i derby To może mnie wspomożesz surką na Mizar

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Rav4 czemu pytałes o Mizar? Co do terminarzu, to teoretycznie mamy trudniejszy, ale praktycznie to już różniw wychodzi. Milan moim zdaniem może stracić punkty z Fiorentiną oraz Interem. My natomiast z Lazio, Ceseną i Romą. Jak będzie? Zobaczymy

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

No gram, nick DLuGi, a co? Nawet w sygnie mam

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Zaczynam myśleć, że Borriello jest wypuszczany jako mięso armatnie po to, aby zmęczyć i zdezorientować przeciwnika Świetny mecz, a druga połowa to po prostu mistrzostwo! Do tego ten wynik! Mamy tylko 2pkt straty. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić swojej radości gdyby udało sie zdobyć mistrza i Puchar Włoch jednocześnie, podczas debiutu Conte w Juve

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Bo dla mnie najważniejsze są występy w LM, których nie było

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Fajnie było by zdobyć pierwsze miejsce, ale ważniejsze jest utrzymać drugie i awansować do Ligi Mistrzów. Mecz z Interem bardzo wyrównany w pierwszej połowie, druga to już panowanie Juve. Oby w niedzielę były 3pkt, a w meczu Milanu remis Swoją drogą, to piszemy w tym temacie praktycznie w 3 osoby Tak mało kibiców Juve jest na OGame?

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Cieszy awans do finału, chociaż w drugiej połowie niemiłosiernie daliśmy dupy. Tak czy owak ten mecz to przeszłość, a jutro mecz z Interem. Liczę na dobry mecz i wygraną przewagą dwóch goli. Takie 2:0 lub 3:1 by mnie uszczęśliwiło

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ciekawe czy ta wysoka wygrana to koniec remisowego kryzysu, czy tylko wyjątek potwierdzający regułę... remisów...

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Koszmar... Pech przy strzałach, czy ogromny brak umiejętności w wykażczaniu akcji? Strzał Pepe wołał o pomstę do nieba, bo to nawet mój pies wkulał by do bramki Zmiany to kolejny raz koszmar. Pepe był do ściągnięcia razem z Gia po pierwszej połowie. W drugiej Pepe zaczął jakoś grać i został zmieniony... Matri zszedł za późno...

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wstyd sie przyznać, ale liczyłem na to, że przegramy... Może to by coś zmieniło. Ja bym chciał zobaczyć w ataku od pierwszej minuty Matri'ego + Quaga.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Ale odpowiedz sobie szczerze, czy na nie zasługujemy z tyloma remisami. Poza tym, gdybyś my w tym sezonjie je zdobyli, to oczekiwania i presja na drugi sezon Conte ogromnie by wzrosła. Celem na ten sezon jest LM.