Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 665.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Dziś ważny mecz z Napoli. Niby nie jest on decydujący, ale jak Napoli wygra, to będzie słabo.

• Co oznacza "Świąteczne Unii" Po prostu nowe, które wystartuje w Święta?

• Jak dla mnie speed floty x1 to istny dramat.. Szkoda, że nie x2 bo bym pograł

• Ładny % wykręcony Gratki Ala dla Ciebie i kompanów lotu Pozdrawiam!

• Gra o Tron

DLuGi xD - - Muzyka i Film

Oj ja też się zastanawiam co dalej będzie z "jednorękim". Byłem w szoku, że opuścił siostrę

• Ja się zastanawiam czy doczekam się kiedyś unii x2

• Lepszą opcją było by unii speed x2 i eko x4 hah no i te dodatkowe 25 pól.

• Gra o Tron

Ja się ogromnie zawiodłem tym sezonem.. Jedyne co z niego zapamiętam, to śmierć biednego smoka Oczywiście były świetne momenty, no ale po takim czasie oczekiwania i z myślą, że nowy sezon będzie w 2019 to dramat. Co sezon modlę się o śmierć Sansy i Fetora

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Kolejny mecz za nami, Juventus - Chievo, 3:0. Pierwsza połowa była słaba, wejście Dybaly ożywiło grę. Na plus postawa pary Rugani - Benatia. Dobry mecz Asamoaha, Matuidiego i Pjanica.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Okienko transferowe zamknięte, więc uważam, że teraz sezon zaczyna się na 100%. Pierwsze dwa mecze zwycięskie, drugi po falstarcie tak jak wspomniałeś. Cieszą bramki Dybali. Liga Mistrzów.. Grupa D: Juventus, FC Barcelona, Olympiakos Pireus, Sporting Lizbona. Wbrew pozorom nie tylko Barcelona jest problemem w naszej grupie. Myślę, że wyjdziemy z drugiego miejsca. Same okienko transferowe w mojej ocenie wygląda tak: Bramkarz: Buffon (39), Szczęsny (27), Pinsoglio (27) - zakup Wojtka jako drugiego…

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Tylko po co nam Cancelo jak on ma niewiele wspólnego z obroną? On gra przeważnie jako prawy skrzydłowy, ewentualnie jako wahadłowy.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

No to praktycznie mamy już Matuidiego. Dobry gracz, nie podniesie naszego poziomu, ale to dobry transfer patrząc na pozbycie się Leminy i Sincona. Teraz mamy na środku Pjanica, Marchisio, Khedirę, Matuidiego, Bentancura i Sturaro. Wygląda to dobrze, a jeśli Bentancur wystrzeli, to już w ogóle.

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Właśnie, że to było nasze 4-2-3-1 Buffon - Sandro, Chiellini, Benatia, Barzagli - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Dybala, Cuadrado - Higuain

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

No to ten.. i w ogóle.. fajnie wczoraj zagraliśmy Śmieszny Superpuchar Włoch mnie nie obchodzi i generalnie nie wiem po co jest to rozgrywane.. no ale styl w jakim przegraliśmy. Z resztą czego się spodziewać widząc w podstawowym składzie Barzagliego jako prawego obrońcę oraz skrzydła w postaci Mandzukic/Cuadrado. Kolejny bezbarwny mecz Dybaly.. to nie jest pozycja dla niego.

• Wasze ulubione seriale

Ja wrzucę seriale, które widziałem lub aktualnie oglądam i są moim zdaniem warte zobaczenia - Mr Robot - Hannibal - iZombie - Surviving Jack - Undateable - Belfer - Westworld - Stranger Things - Black Sails - Breaking Bad - Gotham - The Big Bang Theory - New Girl - Two and a Half Men - Game of Thrones - Gomorra Do tego jeszcze kupę anime mógłbym dorzucić, ale to nie ten wątek

• Nawet bardzo nielogiczne Paliwo jest łatwo palne, więc podczas "walki" zrobiło by bOOOm. Ale z drugiej strony fajnie by było gdyby powstał nowy statek odpowiedzialny za pompowanie pozostałości dexu na orbicie

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Prawa strona wygląda bardzo źle. Wierze, że De Sciglio się u nas ogarnie, ale na tą chwilę ani on, ani Lichtsteiner nie nadają się do gry w podstawowym składzie serieA! Nie wspominając już o Lidze Mistrzów. Sęk w tym, że to nie jest problem tego okienka, a problem od kilku sezonów spowodowany olewactwem tej pozycji przez Marotte. W zeszłym sezonie tak jak już wspominałem sprowadziliśmy "dziadka" Alvesa do pary dla "dziadka" Lichtsteinera. Dwa i trzy sezony temu biegał tam tylko Lichtsteiner jako…

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Bernardeschi na badaniach Na to chwilę Szczęsny, De Sciglio, Bentacur, Costa, Bernardeschi. Do tego realna szansa na Cancelo z Valenci i Cana z Liverpoolu. Aj aj ciekawie!

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Trochę go szkoda, ale wierzę w to, że nasz zarząd wiedział co robi

• Juventus Turyn F.C.

DLuGi xD - - Piłka Nożna

Wydaje mi się, że nie, bo wszyscy od początku wiedzieli o tych transferach. W zeszłym sezonie Higuain i Pjanic byli takimi bombami, bo nikt się tego nie spodziewał i podnieśli poziom drużyny.