Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 665.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostWidzieliście cyrk w sieci odnośnie transferu Pogby i kwoty dla Raioli? Jestem ciekaw ile my faktycznie zarobiliśmy.. Eh oby Higuain sie spłacił, bo wywaliliśmy sporo $$ na tego grubasa
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPowiem Wam, że jestem strasznie rozczarowany Pogbą! Manchester w niego nie uwierzył, a Pogba sam przyznał, że źle go potraktowali. My przygarnęliśmy go, okazaliśmy mu "troskę i miłość", a on odszedł tam, skąd przyszedł. Co ważniejsze.. nie uszanował numeru 10 Co do wyjazdu na mecz.. to na JUVEPOLAND nikt mi nie odpisuje. Generalnie mam znajomych w Turynie, którzy mogli by mi kupić bilet. Sęk w tym, czy mogą je kupić dla mnie i czy ja muszę posiadać jakąś legitymację kibica czy coś takiego.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJa uważam, że United nie powalczy w tym sezonie o tytuł.. zbyt duża zbieranina. Co do Pogby, to także uważam, że dużo nie tracimy. Jeśli jego forma/talent ustabilizuje sie, to będzie to za 2-4 lata i wyfrunie wtedy do Realu. Swoją drogą chciałem w tym roku zapisać sie do DRUGHI i pierwszy raz polecieć na mecz Juve.. problem w tym, że nie ma zapisów i samo stowarzyszenie przestaje istnieć. Ktoś z Was był już na meczu w Turynie na własną rękę?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostGeneralnie dziwne zachowanie Pogby. Wraca do klubu w którym został olany, a zostawia klub, który na prawdę w niego uwierzył i dbał o niego. Z resztą to samo było z Moratą.. Co do samego odejścia Pogby, to moim zdaniem nie odczujemy takiej straty jak po odejściu Pirlo i Vidala. Ma talent, jest dobrym piłkarzem, ale nie osiągnął jeszcze odpowiedniego poziomu. Jestem ciekaw jak potoczy sie teraz jego kariera..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostKolejne sprzeczne informacje na temat Pogby.. do tego doszły plotki o transferze Matuidiego do Juve. Interesujące..
-
Top 3 ACS: Aladyn [WINTER] & markus [WINTER] vs Akrobata [Pac-Man] ~ 17.780%; całe podium dla WINTER
Postruszyło! Atakierom Hehe teraz Akrobata będzie miał wstręt do kawy
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCo do środka pola, to ja bym sie jedynie pozbył Hernanesa. A co do reszty to: - Asamoah - jestem ciekaw jak zaprezentuje sie w obecnym sezonie po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego, mając kontuzję daleko za sobą - Lemina - musi zostać, jestem ciekaw jak sie rozwinie - Sturaro - mam nadzieję, że wrośnie na solidnego defensywnego pomocnika, którego moim zdaniem brakuje - Pereyra - marnujemy go.. ustawił bym go za napastnikami, a jeśli to nie wypali, to sprzedać
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostTeż to widziałem, ale zbyt wczesne wdrożenie go do zespołu będzie głupotą.. Niby mamy 8 piłkarzy na 3 pozycje (nie liczę już Pogby), ale nie oszukujmy się.. tylko Marchisio, Pjanic i Khedira prezentują wysoki poziom.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostCoraz głośniej o Pogbie i Manchesterze. Jeżeli rzucą nam za niego 100mln+ to będzie to złoty interes. Pytanie tylko kogo ściągniemy do środka pola? Zostaniemy z Khedirą, Leminą, Pereyrą, Asamoahem, Sturaro i Hernanesem. Claudio kontuzja, a Pjanic musi sie zaaklimatyzować. Słabo!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJaka masakra w tym okienku transferowym! Pytanie tylko co z Pogbą? Zostanie czy odejdzie? Jeśli odejdzie, to kto przyjdzie na środek pola?
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZ Interu widział bym u nas jedynie Kondogbie i Icardiego Z Milanu za to wyrwał bym młodego Gigiego! De Sciglio też by sie nadał. Szczerze wątpię iż Juve dostanie jakiekolwiek odszkodowanie..
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostJak dla mnie absurdalna kwota.. Sam Higuain też średnio pasuje mi do nas.
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPóki co okno transferowe wygląda interesująco. Na prawą stronę defensywy przyszedł Alves, a na środek Benatia. Do pomocy kupiliśmy Pjanica, a na atak/ofensywne skrzydła Pjace.
-
Krecik o ile będziesz miał jeszcze chęci Agresorowi i miłego przetopu!
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPodobno padła oferta 60mln za Leo
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostHehe 28 lat to młody człowiek tak? Super! Bo już myślałem, że jestem stary Podobno padła oferta 25mln za Zazę + ewentualne 5mln bonusów. Fajnie by było wymienić Zaze na Chicharito, a Moratę na Sancheza
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostZ nowych plotek.. Chicharito. Nie wiem co o tym myśleć. Do tego padła plotka, że jeśli przyjdzie Benatia, to pożegnamy sie z Ruganim
-
Kolonizacja...
PostCytat od Fox: „Tutaj mamy 11k graczy i rośnie o dziwo (lub i nie o dziwo, w końcu to wyczekiwany retro)” Bo na tym RETRO można zgłaszać wspólną grę na jednym IP, więc multi konta idą pełną parą
-
Juventus Turyn F.C.
DLuGi xD - - Piłka Nożna
PostPodobno Cavani nie chce przedłużyć kontraktu z PSG, a Juve nad nim kombinuje. Swoją drogą co myślicie o Evrze na tych mistrzostwach? Moim zdaniem kiepsko