Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Nizio(L)^^ napisał(a) Lech znowu fartownie zremisował w 93 minucie Bosacki...;/ Cieszy że Legia liderem jeszcze tylko pokonać wisłę i kuchenkorza i mistrz Legia:)” a w temacie Lecha pisales pozdro dla normalnych kibicow? ahh ta warszawska hipokryzja... Powodzenia w nastepnym meczu, licze na duze widowisko i na to ze ten mecz bedzie meczem wiosny
-
Manchester United
Rassija - - Piłka Nożna
PostBardziej powrot do korzeni bo obejrzalem moze z 7 minut meczu 1 połowy a Cristiano zdazyl w 50 sekund dwa razy wykrzywiac twarz na lezaco po tym jak ktos mu przerwal akcje ps. no i trzymac sie za niby bolącą noge
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostJa w Real wierze, dadza rade! ps. Nie to co Wisła
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Pad napisał(a) wlasnie, zalezy jak sie na to spojrzy bo mimo ze moze se grac ladnie to przy barsie...” czy Realowi duzo brakuje w lidze do Barcy? Pod wzgledem punktowym nie duzo. Biorac pod uwage to z jakimi klopotami zmaga sie Real i jak bajkowo ma obecnie Barca to jest naprawde niezle.
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „ZioomekS napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Real nie zachwyca w meczach, bo go Barca przycmila... Krolewscy wcale nie graja w lidze slabo, wystarczy popatrzyc statystycznie... I tak jest dobrze do ideału brakuje wiekszej ilosci bramek i 1 miejsca... No i jakichkolwiek wiekszych dokonan w LM... Zarowno i Barca i Real graja swietnie w lidze, z tym ze Barca trzyma poziom rowniez w LM.” Statystyki to nie wszystko, ba, nawet czasami nie oddają prawdziwego stanu rzeczy... Barca cieszy się z…
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Y2K napisał(a) Cytat: „LukaszTczew17 napisał(a) Kwestie skuteczności przemilczę ale moim zdaniem sam trening tutaj nie pomorze.” trening moze nie pomoże ale Paweł Brożek powinien pomóc byle wiślacy dalej tyle sytuacji stwarzali :D” pod warunkiem ze sie nie polamie ze wzgledu na za szybkie wybiegniecie po kontuzji. Czysto wariactwo z Brozkiem.
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostKar(L)ik popieram. Wybrańca losu zreszta tez.. Cytat: „TeddyBoys napisał(a) ja ci powiem,oni mają za małe getry i to dlatego:P a to że piłki za ciężkie ,boiska słabo przygotowane to już druga sprawa. Słuchaj Janka on ma zawsze racje:) Ja bym wziął jeszcze 3 Hiszpanów i mistrz nasz:)” i siedmu z Zimbabwe ;p
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostReal nie zachwyca w meczach, bo go Barca przycmila... Krolewscy wcale nie graja w lidze slabo, wystarczy popatrzyc statystycznie... I tak jest dobrze do ideału brakuje wiekszej ilosci bramek i 1 miejsca... No i jakichkolwiek wiekszych dokonan w LM... Zarowno i Barca i Real graja swietnie w lidze, z tym ze Barca trzyma poziom rowniez w LM.
-
Cytat: „bERN napisał(a) Racja o Jeleniu zapomniałem. Rassija (jeżeli źle napisałem to sorki, śpieszę się) Boruca wymieniłem za całokształt, widziałeś co robił na Euro :)” i co z tego co robil na Euro w kontekscie tych eliminacji? Szacunek dla niego, ale teraz rozliczamy go z tych eliminacji, w ktorych gra tak ze najlepiej aby narazie byl zelaznym rezerwowym. Idac twoim tokiem myslenia proponuje na bramke wstawic Janka Tomaszewskiego.
-
Ja nie wiem co wy zobaczyliscie dzis w Borucu? Nawet pomijajac ta nieszczesliwa bramke z Zewłakowem to on nic wielkiego nie gral! Jest bardzo winny 1 bramki nie byl pewny na bramce a do tego nie rozumial sie z obrona. Gdzie tu sens pisania ze byl jednym z najlepszych w druzynie? gral rownie slabo jak inni. Tacy jak on nie powinni ulegac wielkiemu zdenerwowaniu. Poraz pierwszy zobaczylem ze Boruc nie wytrzymal psychicznie meczu...
-
Cytat: „Orzeszek107 napisał(a) Ano może nam brakuje piłkarzy, którzy z pasją by grali dla Polski. A nie podoba mi się to w naszych piłkarzach, że nie umieją utrzymać poziomu na jaki ich stać. Leo wybiera piłkarzy do rezprezentacji, a potem oni trafiają na ,,swoje złe dni'' i brak im koncentracji, a potem czemu się dziwić rozgrywce. Nie umieją grać równo. I tu jest błąd. Zachodnie reprezentacje mają graczy utrzymujących mniej więcej równy poziom i dlatego są dobre. A my raz skoczymy do góry i wyg…
-
Teraz rozumiem dlaczego kibice Legii smieja sie ostatnio z Rogera... Jelen poza bramka tak na prawde nic nie gral. Sagan zagral wedlug mnie lepiej od niego ale tez nie rewelacyjnie... Blaszczykowski widac ze nie gral duzo, a ze druzyna byla juz pogodzona z wynikiem sam, bez podan nic zrobic nie mogl... Boruc po 1 bramke juz byl strasznie wkurzony, a obrona mu nie pomagala... Jego kolejne dwa koszmarne bledy razem z obroncami i tylko wpadki Fabiana w reprze brakuje.. a no i Załuski. Nikt z naszyc…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Kar(L)ik napisał(a) Idąc Twoim tokiem myślenia w ogóle nie powinna Polska piłka istnieć!!!” Z roku na rok jestem coraz bardziej za
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rassija napisał(a) Cytat: „Prorash3r napisał(a) Zdziwisz lub nie ale i tak sobie dajemy dużo lepiej radę w lidze przez ostatnie lata niż wy Marcelo jest za Clebera wiec dajemy rade jak widzielismy w meczu z polonia” [...]” Jakis czas temu ten tekst Prorash3r'a był do mnie. Wybuchłem smiechem, po czym przypomnialem sobie ze ktos w tym temacie pisal o Marcelo jako o zastepcy Clebera... Wybuchłem jeszcze raz Składam wyrazy szacunku dla Wiślakow ktorzy po tych 2 transferach nie pluja jeszcze…
-
Manchester United
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „^Zaborca63^ napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Niezgodze sie tu z Toba w kwestii bronienia Holendra poniewaz ostatnia bramka dla Liverpoolu to swietne uderzenie zawodnika i wyrazny blad bramkarza.” piszesz tak jakbyś się nie znał na piłce, a nie wyglądasz mi na takiego. myślisz, że każdy może wygrywać bezbłędnie wszystkie mecze.? podaj chociaż jedną drużynę, która wygrała WSZYSTKIE swoje mecze w lidze, dam Ci konto top 150 na u55. ” jezeli ripostujesz to ripostuj na temat albo wcale A…
-
Manchester United
Rassija - - Piłka Nożna
PostNiezgodze sie tu z Toba w kwestii bronienia Holendra poniewaz ostatnia bramka dla Liverpoolu to swietne uderzenie zawodnika i wyrazny blad bramkarza.
-
Manchester United
Rassija - - Piłka Nożna
PostRzeczywiscie kroluje. Zaborca z łaski swojej przypomnij mi wynik ostatniego meczu z Liverpoolem Arcy obiektywny ten ranking :lol: