Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 257.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Śmieszne fotosy 8D

sisko - - Humor

7073423-mem-powyborczy.jpg

• Przywitaj się!

sisko - - Prezentacje użytkowników

Bo tygrysy słyną z tego, że lubią sobie pobrykać Cytat od Chocolate: „jezu :O” ciii... W naszym fachu nie ma strachu; co innego kominiarz: -spadnie z dachu i po fachu Dziń dybry wszystkim!

• Przywitaj się!

Potwierdzam: Betelgeuse jest najnowszy

• Skoro chodzi o temat w hydeparku, to pozwolę sobie zabrać głos Takie coś często się zdarza. Trzeba wyczyścić te..mam na końcu języka... ciasteczka!! No właśnie to powinno pomóc. Najłatwiej i najlepiej robić to regularnie, uruchamiając czyszczenie całego komputera z różnego typu śmieci, tym prostym w obsłudze programikiem: dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

• No to ponudzę Cię jeszcze swoimi pytaniami:P Taki pakiecik z uproszczonym kwestionariuszem Prousta: Cytat: „Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem. Moja dewiza: Główna cecha mojego charakteru: Cechy, których szukam u mężczyzny: Cechy, których szukam u kobiety: Co cenię u przyjaciół: Moja główna wada: Moje ulubione zajęcie: Moje marzenie o szczęściu: Co wzbudza we mnie obsesyjny…

• Wasze ulubione książki

sisko - - Rozrywka i hobby

W tej książce zakochałem się od pierwszego spojrzenia.Tak, to możliwe! Lubię przeglądac spam, który ląduje na mojej skrzynce mejlowej.Ciągle dostaję jakieś reklamy.Księgarnie internetowe przysyłają oferty i pewnego dnia zobaczyłem tytuł "Wakacje.Możliwe, że odchodzimy" Przeszedł mnie dreszcz. Kupiłem w ciemno. I z niecierpliwością czekałem.Wyguglałem coś o autorze, poczytałem recenzje i czekałem na dostawę. Nie zawiodłem się. Przez ostatnie kilka lat nie przeczytałem nic tak poruszającego, piękn…

• Dzień dobry! Wpadłem się przywitać, bo bardzo spodobały mi się Twoje posty w Hydeparku. Mam podobne poglądy. Tylko że Ty lepiej piszesz ode mnie.Dobre argumenty i styl .Mnie opuściła już ochota do wypowiadania się. Mam nadzieję, że odzywać się będziesz często i nie zniechęcisz się szybko. Na eurowybory idziesz? Jeśli to nie tajemnica, to chętnie dowiedziałbym się na kogo byś zagłosował.

• Wasze ulubione seriale

sisko - - Muzyka i Film

Cytat od menel984345: „- Doctor Who - Jeżeli chcesz zacząć od samego początku to ostrzegam: to jest cholernie długie. Sam 1. doktor ma chyba 26 sezonów. No, ale wychodzi przez 50 lat, więc ma prawo być długie” Bardzo dobry serial. Najlepiej zacząć od 2005 roku. Stare serie są już teraz zbyt archaiczne i mogą zniechęcić. Podobnie ze Star Trekiem z lat 60 i niezapomnianymi Kirkiem i Spockiem. To dla koneserów i miłośników takich ja ja kiedyś. Doctor Who to poza SF także bardzo zabawny serial. Zado…

• Sorrcia! Musiałem i chyba wiesz dlaczego. Głodny byłem i zżarłem Twoje posty zawsze były tłuste i smakowite.

• Przywitaj się!

Dzień dobry! Najmlodsze jest uniwersum Xalynth. O nowszych światach nic na razie nie słyszałem :P

• Bry wszystkim! Ładny avatar, Marto!

• Przywitaj się!

Cytat od Mordimer Madderdin: „Witam, jestem Darek.” Cytat od DUCHOWNY 2: „Witam, jestem Darek” Cytat od Toadie: „Myślałem, że mam niezbyt często spotykane imię a tu na 10 przywitań dwóch Darków Witam więc imienników (nie imienników też) ” Cytat od darqqq: „Witam. Darków się narobiło - dołożę kolejnego” Wszystkim Dariuszom, Darkom, Dareczkom wszystkiego najlepszego z okazji imienin życzę! Dużo radości, dużo szczęścia, dużo samych dobrych rzeczy! Sobie też tego wszyskiego życzę, bo na drugie mam D…

• Przywitaj się!

Serdecznie witam obecnych i nieobecnych!

• Przywitaj się!

Dzień dobry, Jo Mason! Masz bardzo ciekawe zainteresowania. I chyba lubisz seriale SF tak jak ja (Choś Stargate atlantis nie widziałem.) @Duch Nic więcej po śląsku nie umiem

• Witajcie! Myślę, że piwko na powitanie to jeszcze nie propagowanie,tym bardziej że wirtualne :beer: Ale skosztujcie też wyśmienitej kawy i ciasteczek! Cytat od Zgubiłem Mamusie: „Czy dla takich jak jo , ślunskich byków , tyż jest ten temat i czy tu można godoć po naszemu?” Jak najbardziej -to temat także dla Ciebie. Jeśli chodzi o mnie, to możesz godoć po śląsku, bo podoba mi się ten dialekt naszego języka. Tylko będziesz musiał przetłumaczyć, bo chyba nie wszyscy zrozumieją

• No zobacz! Nie wiedziałem, że masz na imię Darek! Zawsze człowiek dowie się czegoś ważnego, czytając spam A po co Ci temat w CT, skoro masz prezentację użytkownika? A gryziesz, gryziesz, jak Ci modek temat zamknie albo usunie. Aż strach czasami ! Ale na kawkę i ciasteczka się załapałeś

• Cześć, Krzysiek! Kawa i ciasteczka także dla CIebie! @ Madzia Może dlatego, że byłaś pierwsza, a Twoje przywitanie jest wyjątkowo zgrabne? A może każda z powyższych osób marzy o założeniu własnego tematu w CT? Złożyli już podania?

• Przywitaj się!

Dzień dobry! Miło Was widzieć, Madziu, Marcinie, Darku! /me wita chlebem i solą! Albo nie,zbyt oficjalnie! Lepiej kawą i ciasteczkami! a71c5078d7f92f53a3f273d84f31b7ce.jpg iStock_000011001573XSmall-e1316619858775.jpg

• Nowe Filmy

sisko - - Muzyka i Film

Cytat od Chocolate: „Prisoners (z wdzięcznym polskim tłumaczeniem Labirynt) - całkiem fajny. Polecam fanom The Killing i klimatu.” LogicaUs przejechał się po tym filmie, ale ja zaufałem poleceniu Chocolate i nie żałuję. Film genialny. Pierwsze wrażenie to takie, że jest to rzecz o Guantanamo, moralitet i to cholernie ostry. -Po śmierci syna wytoczyliśmy wojnę Bogu, porywaliśmy dzieci, by ich rodzice stawali się takimi (tu zakazane słowo na forum) jak ty. Ponieważ to moralitet, nie mają znaczenia…

• Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki

sisko - - Spam

savethechildren.de/gameforge-fundraiser-philippines/