Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 569.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hunter [DZBANY] & ZdzichuWiertara [G_F] vs. Defjut ~ 1857.62% + bonus
dramat. - - Starcia Norma
PostKolega chyba za dużo jednak tego piwa pije.. Graty ładna akcja, chociaż kulisy zamieszania pełne xD Ważne, że kulowanie udane i zysk jest, szkoda, że do podziału, ale zysk to zysk do następnego
-
Takie tam... Kocham Cie [LUMP] vs. pasibrzuch [F_A] & Hunter [DZBANY] ~ 23487.2% - OBRONA
PostGratki duetu obronnego, chociaż to Tobie bardziej Hunterku, więc raz jeszcze i więcej wiary we własne możliwości. Top na latawce i wincyj STejksonów. Pasi top na eko! P.S. Pasi - gorąca linia telefoniczna podczas tego lotu płatna, rachunek wyślę pocztą kombinatorzy!
-
Nie wiem, co to za trollisko ale, że lubie opisane ładnie wszystko, a siedziałam, jak ta lama, szukając celu z sojusznikami na disco, to mogę powiedzieć tak... samo starcie, jako, że poniekąd byłam świadkiem pierwszego i po części, tego ów wyżej, wyglądało tak: mimo podwójnego kulowania i kolejnego dobicia floty głównej, wyczekiwania minutek i ogólnie całości, byłoby w sumie 3 starcia - kolejno numerowane 1#, 2#, 3# (a łącznie chyba 4-5 lotów sojuszem), ale nie wyjszło. Z resztą przyuwżyliśmy, ż…
-
ZdzichuWiertara [G_F] & DzbaN [DZBANY] vs. Engineer Galaxy [CAZADOR] ~ 14316.23%
PostGratki Panowie, topcie na latawce A może Dzan by mnie teraz zabrał? Obrońcy standardzik.
-
Cytat od final w ustach: „Twój kolega za leniwy żeby konto na forum założyć ? Tak z ciekawosci pytam ” Nie, Asia nabija posty, bo po przeniesieniu forum zniknęło jej 2k, a że kolega pozwala to mamy jak mamy poza tym kolega wstydliwy i musimy go za każdy razem do lotów namawiać, nie ma więc mowy o wstawianiu samodzielnie. GRatki, top i psuj dalej Obrońcy pakiecik.
-
sadButTrue [DZBANY] & 5# dramat [DZBANY] & Bamar [DZBANY] vs. Wozi [SLN] ~ 2813.65% (Prawdziwe 2 866.63%)
PostTakie nocne, wspólne gaszenie światełek 2 życzenia spełnione. Obrońcy Twoja flota z: xxx [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Księżyc [x:xxx:x]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.Szansa na zniszczenie księżyca: 52.33 % Szansa na zniszczenie GŚ: 31 % Poz…
-
Bociarze vs GO
PostNiso, Lord Transit, Mogul Deneb, Vice Japetus, Admiral Xanthus, Director Antares. - wszystkie zgłoszone od dawna.