Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 569.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześć! W końcu mam okazję wstawić STarcie z cybulem-niedolotem. Sama chciałam go trafić, bo denerwowały mnie jego próby lotów, które nigdy nie dolatywały, bo kolega zestresowany, jak szczury przed otwarciem kanałów - pierw latał na Asię, potem się uwziął na Overa, ale nie mam i nie miałam czasu go obserwować, no i jestem smerfem ostatnio, więc Panowie - Cygun z rypcią - postanowili złoić mu dupsko w moim i Asi imieniu. Rezultat? Cybulka z warstw obrana skutecznie, nie wiedziałam, że ryby lubią j…

• Cygun wyniósł kolejny dywan, rybka zrobił inwentaryzację - finał poniżej.. Cytat od Cygun wynoszący dywany: „zagadałem, zanudziłem i przysnął (a potem wyniosłem dywany) ” Cytat od sandacz aka Płetwal Błękitny z ogonkiem: „Pozdrowienia dla Dzabnów WSNR! i Dzbannic ” To jak to z tymi pushówkami i odrabianiem pancków? Pozdrawiamy lumpy Dnia 04-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [DZBANY] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.385 Pance…

• Cytat od Asiaa: „(...) P.S. Jakbyś się bał czegoś w nocy to służę ” To teraz razem będziecie do mnie dzwonić na konferencji wystraszeni? No dobrze, dobrze.. będę Wam opowiadała na dobranoc. Gratki cyganie! Obrońcy pakiecik odbudowy. To tak, żebyście się bardzo nie bali, proszę: Boogie Wonderland

• Cześć! Teraz taka moda chyba powstała, żeby GSówki przylatywały pod okna i pukały w nań "Proszę, zdejmij mi... gwiazdki" To też rypka postanowił odpukać. Miło ze strony kolegów za tak przyjemną współpracę. Obrońcy Cytat od sandacz aka płetwy mi już urosły: „Pozdrawiam Dzbannice i Dzbanów WSNR! Macham do Cygana z okna mego dyliżanu, a Cygan zwija dywany... ” Cytat od Cygun zwijający dywany: „...(bo właśnie kończył pracę na targu, a nie że kradł!) ” @edit: Nie będę tłumaczyć Teamowi, co to przydom…

• Mieszkają w wodzie, ale kupe też gdzieś muszą robić! A my potem pijemy taką wodę, gdzie sra.. znaczy mieszkają rybki w niej. Obrońcy Szo

• Cytat od sandacz aka już blisko Płetwala Błękitnego: „Macham do Rybki z okna mego dyliżanu a rybka na to : Kocham Cię Madziu, standardowe pozdrowienia dla Dzbannic i Dzbanów WSNR ” Ja Ciebie też, tylko nie mów Cygunkowi i Asi, bo im serce pęknie. Chyba masz rybka wiernego fana sądząc po jego nazwie moona i planety, który sugeruje, że musisz się częściej myć, żeby ładniej pachnieć - w dobie kryzysu zgadzam się z nim, musisz się częściej myć @edit2: Rybka teraz masz większą grupę fanów - zielonych…

• Jak to szło ulubione powiedzenie Liska? Amba fatima... były gwiazdki i ni ma. Gratki Cygun jeszcze jest ich trochę, przyszły na blisko odwiedzić, taki złom, pod dom Także strzelaj w kolejne życzenia.

• Hej! Tak urodzinowo, mam okazję wystawić to to to poniżej, bo Asia postanowiła nie wystawiać już nic.. a przy okazji tego: Machamy do Teamu z okien Naszych dyliżanów.. A Team na to w Dzbany. Cytat od sandacz aka prawie Płetwal Błękitny: „tylko Madziu nie rozpisuj się za dużo hahah i standardowo pozdrówka dla dzbannic i dzbanków i WSNR, Anakinra powodzenia i do zobaczenia, no i pomachaj do tego teamu. Dzbany to słowo, które wygrało wśród młodzieży. ” Od siebie Macham do Lumpów obrończyni, bo nie …

• Cytat od CzarnyPan: „(...) Dlaczego nie gracie na uni z 30% złomu redkosc x1, tylko uni dla flociarzy chcecie zmieniać pod siebie? Ekstraktory akurat zawsze warto rozwijać, jest handlarz to tego u mnie każdy pilnie poszukuje dexu którego nie ma ostatnio jeden agent mi zaoferował że obniży mi z 2:1 na 1,9:1, jak nie chcę po 2:1, bo on tyle u handlarza wylosował. A takie loty jak wstawione to ja robię codziennie, nie potrzebuję do tego S&D uwierz mi Z planet mam pewnie więcej sury niż z moonow ” m…

• Cytat od NarImmor: „Oczywiście potrzebna była pomoc dzbana Cygana, dlatego wzieliśmy go do akcji z litości i po to, żeby mieć mniejszy zysk. Poza tym trzeba było jakąś fajną muzykę do ST, dlatego też jest w tym ST. Żal nam też było sandacza, że z nami nie poleci, ale wiedzieliśmy, że coś mu się z tego złomu należy, dlatego pozwoliliśmy mu trochę podkraść. Pewnie nauczył się tego od Cygana. ” zaorał Gratki Panowie, ładnie wyszło. Przetapiajcie i czekamy na walki ciąg dalszy. GRatki Cyganku z brov…

• Co yara odwalił? W myśl zasady poza podziałami... lol.. a nie można go wywalić? Cytat od CzarnyPan: „no ale S&D jest cykliczną zabawą dlatego trzeba wziąć pod uwagę czasowe zwiększone prawdopodobieństwo ataków przy planowaniu rozwoju swojego konta, do tego masz planety na pozycjach 11-15, więc nie powinnaś mieć zbyt dużo satelit, ja zasilam fuzyjną Zresztą wg mnie próg został ustawiony dość wysoko m.in dlatego właśnie żeby się za bardzo nie rozbijać, ja będę musiał uważać żeby zmieścić się w łąc…

• Cytat od .Rolus Skunototeles.: „przetrzepałem całe uniwersum wzdłuż i wszerz... niejednokrotnie... nie znajdując nic... totalnie nic sensownego.... gracze którzy posiadali jakieś floty... są na urlopach... w ogromnej większości już z nich nie zejdą... Ci którzy nie siedzą na urlopach mają bunkry... czasem drobne floty na tych bunkrach... nikt nie robi już floty bo uni dawno zdechło a pozostali latają na pozycję 16... tylko niewielu poluje tam na piratów... więc reszcie poza jakimiś dt-kami i odr…

• Tak mi się wydawało, że otwarcie na Janice będzie żałosne i się nie zdziwiłam inne unie to chociaż latają na jakiekolwiek floty, a tutaj standardowo rozbij swoje lamki o bunkier, a niech mają kilka sond też trafię... nie spodziewałam się niczego innego, kolejny etap, jak już górnikom braknie satek lub pójdą na urlopy i przestaną się odbudowywać, to będzie ściąganie idlerom moonów Po pierwsze S&D na tym uni jest spóźnione o lata świetlne względem tego, jak obecnie wygląda sytuacja na uni. Tak nap…

• Cytat od Ksanterio: „No no widzę że ładnie lejecie LUMPÓW graty za steka przetapiaj na kolejne latawce. do kolekcji brakuje tylko "" Kocham cię "" w reckach ” kiedy on już w nich był, o tu -> Dzbaniasta obrona Jeszcze raz gratki i Szo lumpiastym, bo dziś batów dostali troszkę

• Ale mniej dexu przyfermił graty rypcia

• Gratki Cygunie! Piękny zysk, przetapiaj na latajki i złomuj dalej, niedługo wracam! obrońcy wyniesienia się z 6g

• Jestem bardzo dumna, łap buziaka Licze, że nasze skumulowane siły flotowo-sojuszowe ustrzelą coś większego, już trochę tej flotki masz i rypcia tyż Jeszcze raz gratki i

• W stylu, kiedy nie ma co robić, bo pandemie i inne wirusy śmusy, Hunter postanawia porozbijać się o bunkry Hunter, obrońcy też i mniej wiary w bunkry.

• Znam oprawę graficzną po części, dlatego wielkie graty noyz i jak coś, możesz uderzać o dex na takie (nie)loty! Cieszy mnie to niezmiernie, prawie solo akcja, gdzie noname zapodział zabawki? Widziałam ile ich trzyma na blisko licząc, że ustrzeli Asię, nic z tego kolego Przetapiaj na latawce, złomuj i kradnij złom z ekspów jednemu i drugiem nadal.. ciśnij dalej

• Oszukujesz To nadal nie to starcie, ale gratki i bonusiki też ładne. Top na latajki.