Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty atakierowi SZO Emm , lamko moja droga dasz rade postawic flotke nowa , jeszcze bardziej lśniaca i żwawą znam Cie , nie poddajesz sie łatwo , wiec trzymam kciuki za Ciebie
Wiem Śpiochowaty , znam Cie troche ale poradzisz sobie , szybciutko postawisz flote wieksza niz miałes ale na Spice uważaj , ta Mordka jest dobra w te klocki Spica jeszcze raz graty
Graty Zbóju widze, że jestem szybka jak topniejaca gora lodowa od poniedziałku bede sledzic codziennie co sie dzieje , dorwała mnie praca w szpony i ciężko sie wyrwać
Flota jest do odbudowania , a on zawsze bedzie moim ulubieńcem a wiesz dlaczego nowynicku ? bo jego stosunek do gry jest jak najbardziej właściwy i zyczyłabym wielu osobom takiego podejścia do gry jakie PCMF ma DLA WSZYSTKICH GRACZY Z JANICE WIELE SŁONECZKA
Brawo Spica :)))) jak ja lubie zbojów ze skrzydełkami :))))) Ładny wlocik , zysk spory , wiec wrzucaj w stocznie i czekam na kolejne steczki Obroncy SZO
a takie cos przed obiadem pozdrawiam Lamusy, Lumpy , Pijoki , szczegolnie Fakiura a także MOJA KOCHANA ISZYE I PAISTE Dnia 18-08-2019 13:47:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Judyta [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 30 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Governor Gamma ________________________________________________ Lekki myśliwiec 46 Wyrzutnia rakiet 19 Lekkie działo laserowe 69 ______________…
z pozdrowionkami dla Lumpów, Lamek i Pijoków a szczególnie dla Starca sojuszowego Fakiura Dnia 18-08-2019 10:17:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Judyta [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 40 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 19 _________________________________________ Obrońca Drzewo [SoG] ________________________________________________ Mały transporter 5 Lekki myśliwiec 15 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 5 W…
Z pozdrowieniami dla moich Lumpów, Pijoków i Lamek a zwłaszcza dla Fakiura Dnia 17-08-2019 21:19:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Judyta [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 9 _________________________________________ Obrońca Chief Aries ________________________________________________ Mały transporter 3 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 9 Statek kolonizacyjny 1 Wyrzutnia rakiet 19 Lekkie działo laserowe 2 Ciężkie działo laserowe 1 ________________…