Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 663.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Lizaczku i Żółwiku , ładna akcja w Waszym wykonaniu Kuban , Słoneczko , SZO mam nadzieje, że stanie sie tak jak napisał Hate , kopanie jest .... mało emocjonujące , flota daje wolnośc , jej strata daje cel więc szybka decyzja i do dzieła jestes moim ulubionym sąsiadem więc nie poddawaj sie i walcz
-
Żółwwiku graty zasluzone Eltron SZO , wierzę , że szybciutko sie odbudujesz bez jęków , boś dzielny gość Jak cale PZT Raz na wozie , raz pod wozem nie zabije nas jedno ani więcej niepowodzeń Więc dla wszystkich moich Chłopców ..... ogromne buziaki I prosze mi tu nie podskakiwac moje złe Typki macie byc grzeczni i świecic przykładem od dzisiaj bo tylko slabeusze jecza jak potepione dusze Pozdrowienia dla wszystkich
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostSkoro juz jestem oskarżona o push i o wszystko co złe to sie wypowiem .... najprostszą rzeczą pod słońcem jest oskarżanie wszystkich wkolo , nawet GO dostaje bo gracze MYSLĄ , ze ich niepowodzenia są przez GO , przez PZT , przez tysiące innych rzeczy . Opamietajcie sie ludzie i zastanówcie co tracicie Jeszcze niedawno cieszyla mnie gra na Merku , nigdzie nie było takich fajnych ludzi , sojuszy , takiej kultury na forum ... Co zrobiliście z tym uniwersum ? W imie czego poświęcacie przyjemność z g…
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostNo Panowie , musze przyznac , że z przyjemnościa obserwowałam akcję , którą prowadziliscie dzisiaj Wasz profesjonalizm i wspólne działanie , w krótkim czasie znalezienie flot i ustawienie acsa , recki i cała reszta zadziwiły mnie Jestem z Was dumna Więc olbrzyie gratulacje dla Was i życzenia częstszych wspólnych wypadow Obrońcy SZO mam nadzieje muerte , że nie zrezygnujesz z gry , dlatego dla Ciebie jeszcze raz wielkie SZO
-
khz [RedBaron] & wujo [RedBaron] & Reaver [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Komandor Pirx [E-K-O] - 3000,46 %
halszka - - Starcia Uriel
PostAz miło popatrzec na taki acs sojuszowy bez wzgledu czy to wroga flota czy przyjacielska , fajnie , że sojuszowo potraficie sie tak bawic Graty wielkie Wujaszku Twoje pozdrowienia dla mnie sa zawsze miłe , dzieki za nie Obrońcy SZO
-
Graty Trampku Fajny wlocik zrobiłes ,,, chociaż szkoda sojusznika Lordzie ... SZO i zabieraj sie do odbudowy bo chociaż to zabawa to z całą pewnością pokazuje pewne cechy charakteru Niech nie zniecheca nas niepowodzenie , aby po każdym niepowodzeniu była w nas siła do powstania A najważniejszy jest uśmiech , co przesyłam tutaj dla Szyderców i innych gamoni grających i znajdujących przyjemnośc w tej grze