Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 226.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od dryDson: „Sto lat sto lat sto lat sto lat .... Gratulację, ice dostarczy flachę kurierem czy osobiście? ” Kurierem oczywiście, nie chcę się narażać na spotkanie z jego kobietą. Nie przeżyłbym bowiem tego spotkania, zabiłaby mnie za to że obiecałem mu flachę za 100 st i na dodatek go rozpijam, bo skoro już do tej setki dotarł, to flachę dostanie. Marne byłoby moje życie, tak w sekrecie rzeknę, że o życie kuriera też się boję, dlatego też będzie paczkomat. howgh!
-
Ice uciekł z discorda, bo za dużo czasu zajmuje spamowanie tam No i stało się. Jako że to setne starcie a słów na wiatr nie rzucam, to gratulacje poprę odpowiednim szkłem z zawartością, a żeby jeszcze Cię Sco trochę powkurzać i abyś miał cel w swym życiu, to rzeknę ,iż przy numerze 150 także szkło z zawartością pomknie ku Tobie hyhy. Działaj zatem, zostało Ci tylko 50
-
#6 Hentai [Wraith] & Raiden [Wraith] & Demeter [Wraith] vs. balon ~ 42497.35% TOP1 ACS
Ice_ - - Starcia Xanthus
Post[ciach] Nikogo nie bronię (tak na marginesie), starcie cudne - gratulacje się należą Moderator Neferet:Offtop
-
Cytat od Raiden: „Nie rozumiem jednej rzeczy jak sojusz może pozwalać i czynnie przyglądać się jak koalicjant złomuje sojuszników. ” Wyjaśniam: Sprite nie jest w koalicji z Zielem. To, że Sco i Szejdziasty z Zielem sobie wesoło czasem latają, nie oznacza dla sojuszu nic. Każdy gracz ma swoje prywatne pakty, ale sojusz jako sojusz takowych nie ma. U mnie też Zielu szuka szczęścia i jego ss czasem wpadają do mnie z kurtuazyjną wizytą, ale niczym ciężkim jeszcze nie przybył, bo nic na skanach nie z…
-
#95 Scofield [Sprite] & Teyndeld [Sprite] vs. GrzybOweEldOradO [UBSP] ~ 2110.72%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostZaczynam pakować. Ale mam nadzieję, że otrzymam jakieś recenzje po spożyciu. O ile oczywiście będzie Sco coś pamietał. Grzyb zdechł, lol iksde deiks iks de lol jeszcze 5 graty
-
#90 Shade & Scofield [Sprite] vs. Emerytura (Walec) [Moon] ~ 40064.67% TOP 1 ACS
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostMiałem napisać odrobinę więcej, cytując zaczepki Walca po skanach, ale ubiegł mnie Sco. Trudno, nie będę się zatem wysilał z pisaniem. Parafrazując podpis Walca pod jego wyczynami: Ty jesteś Moon'em, My zaś twym zaćmieniem. Prawda, że ładne? Gratulacje chłopaczki, nawet fajnie Wam to wyszło. Xr0qeHg2WTd4YJLRqBTczuLkrje80zEqUOhA2M0gkt67ySzGFto6lLCw-GDxfatPiV-6iuGCIU82UnxNZ26qTRIQdOJl3kZXqjzFEHOP6SQraewUiU9JLVaY3-OxJ9xK1lRdBoHG875K-oga0PSusdNsE3Qve2ja9EEGJCXDRXF0Qvz0FWlK5CfM31x0Z_EQWqAQ732uxv8B7lc…
-
I zlot graczy Xanthus
Ice_ - - DiD Xanthus
PostDaaawno mi się nie chciało pojechać na jakowyś zlot, jak teraz. Obowiązki jednakowoż pozwolić na to nie chcą, zatem siedzę sobie w tyrze i zalewam się łzami rzewnymi. Pomyślę o Was czule, w sobotę po południu, spożywając alkoholu całe wiadra. Miłego spotkania życzy się!
-
Cytat od zielu75: „Nie ma to jak expedycja z całej floty ” Właśnie. Ja pamiętam jak kiedyś też się wybrałem na ekspedycje. Po lokalach. Jak wróciłem zezłomowany, to żona moja osobista jak prawdziwy recykler pozbierała moje szczątki i złożyła w doku. I rano w kieszeniach żadnych surowców już nie miałem. Złom jak pies Odbudowa później cały dzień trwała. I te sondy szpiegowskie od żony. koszmar. Nigdy więcej. Constable odbuduj się, Zielu czeka z falangą na następną ekspedycję
-
Niebuszewo dzielnica Szczecina. Onegdaj owiana złą sławą. To w tej dzielnicy przy ulicy Wilsona 7 ( dzisiejsza Niemierzyńska ) mieszkał Józef Cyppek, ówczesny seryjny morderca, skazany zresztą w kilkudniowym procesie na śmierć. Wyrok wykonano i obywatel Józef zszedł z tego świata. Pozbawił życia kilkanaście osób. Zwłoki topił w pobliskim jeziorku. Dzielnica bez niego była odrobinę bezpieczniejsza, jednakże do lat 90 ubiegłego wieku, nocne spacery bez przewodnika były właściwie bez sensu, bo cude…