Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 226.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#15 trampek [Minionki] & Emperor Explorer [Minionki] & Scofield [Sprite] & Shade [Sprite] & pavciosz [Minionki] vs. Magiczna Koparka [N-D] ~ 336469.54%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostCytat od Fy-dzi: „Nie ma to jak Sprity przyklejają sie do innyw w starciach, a tak w ogóle to graty wielkie starcie. ” Specjalnie dla Ciebie spróbuję ogarnąć tak odpowiedź abyś zrozumiał a i styki się za bardzo nie zgrzały. To było tak: Po słynnym złomie na mntek'u siedziałem z Leszkiem na ognisku kilka metrów od kopiącej koparki. Shade tam pod tym monopolowym siedział w łachmanach, znowu mu nikt nic nie dał. Przylazł więc żebrać do nas, ale my nic nie mieli. Siedzieliśmy więc ino i patrzyliśmy …
-
Miałem zrugać Keeper'a, ale to nic nie da. Nigdy nie dawało. Jedyne wyjście dla niego to taki czuwak jak mają maszyniści w pociągach. W pociągach jest tak, że jak tego czuwaka nie zbijesz, to skład się zatrzymuje, u Keeper'a powinny być elektrowstrząsy i lodówka zamknięta na 6 godzin. Wtedy szansa jest, że się chłop poprawi. Gratulacje pavciosz hyhy, serio serio
-
Starożytni na glinianych tabliczkach przepowiadali już, że im większy bunkier, tym większe zainteresowanie, a im mniejszy bunkier tym zainteresowanie nie spada. Taki paradoks jakowyś. Starożytni jednakowoż mądrość swą mieli i prawdę głosili Beznadziejną, bo beznadziejną, ale jednak prawdę. Zatem 11 stek odhaczony, miejsce na boardzie na następne steki jest, na cóż więc czekać? Jedziesz dalej. Gratz!
-
kopiuj/wklej Napisałbym coś, serio, czuję jednak straszną niemoc, coś jak taki martwy yoda, kawałek (metrowy) toru kolejowego ewentualnie skorpion w formalinie z klasy o profilu biologicznym. W skrócie: denat. Zatem: Gratuluję ST, pokonanemu SZO, a dla mnie: oby ból głowy opuścił mnie jak najszybciej smile.png
-
Cytat od PlayHardGoPro: „team zlomuje sie miedzy soba hha dalszy komentarz zbedny ” Masz złe informacje. To było tak: siedziałem wraz z Leszkiem na ognisku. Ciepło było w tyłek. Nagle mntek przyszedł i mówi: ejjjj co wy tak siedzicie, mam świeże hasła do mojego ogame, bierzecie? No i co było robić? wzięli my to. Skończył się nam alkohol, ale monopol był czynny, poszliśmy więc z osmalonymi tyłkami po alko, patrzymy a Shade tam siedzi taki smutny, kapelusz pusty, łachy podarte, nikt mu nic nie dał…
-
#11 Hellmond [N-D] & Miikuu [Sprite] & Scofield [Sprite] vs. Jaca79 [SMURFS] ~ 69442.23%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostA to Hellmond leciał z Wami a nie Wy na niego? Dziwne. No ale efekt jakowyś jest, więc wybaczone Niech Wam złom lekkim będzie, jednakowoż zważywszy na starcia czas, mniemam iż złomu już nie ma
-
#10 Scofield [Sprite] & Shade [Sprite] & Jarun [Sprite] vs. Tomi91 [VGX] ~ 14605.12%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostCytat od Czlowiek_Kciuk: „Gratki,ale i tak tl;dr. Współczujemy sobie,takie wywody Ice'a to standard. ” A bana na disco chcesz? Właśnie sobie uświadomiłem, że gratulacji żadnych nie było Zatem: @Scofield u9 @Shade @Jarun demontaż bunkra całkiem sympatyczny, gratuluję wlotu, cieszę się razem z Wami, tym bardziej że kilka rakiet poleciało i ode mnie, a jak wspomniał @PlayHardGoPro rakietowanie to moje takie hobby w tej nudnej grze Do naSTępnego zatem.
-
#10 Scofield [Sprite] & Shade [Sprite] & Jarun [Sprite] vs. Tomi91 [VGX] ~ 14605.12%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostSiedział w kabinie nic nie robiąc, a w zasadzie to nic nie robił siedząc. Różnicy w tym żadnej, ale wydawało mu się, że tak jest lepiej. Służba mijała na standardowej obserwacji bliższej i dalszej okolicy. Sondy latały w przestrzeń, oficerowie na mostku zbierali odczyty z sond w nadziei, że coś ciekawego się znajdzie, tym bardziej że, ostatnio galaktyka przeżyła prawdziwy najazd obcych cywilizacji. Słuchy chodziły, że uniwersum poprzednio zamieszkałe przez przybyłe cywilizacje z jakiegoś niewytł…