Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 226.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gargamel [N-D] & sileence [N-D] & STEffAN [N-D] & khz [G_P] & Hellmond [N-D] vs. Nequeriel [Minionki] - 23751 %
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostWidziałem to. Dopiero zajarzyłem że to właśnie TO. Szedłem wieczorem gdy ujrzałem małe osiedle niskich domków, stało w ciszy i bez żadnych świateł, nikt się tam nie kręcił, a przynajmniej tak mi się wydawało. Wiatr zwiewał dachówki, dziki wyżerały ze śmietników, gołębie srały gdzie popadnie. Standard. Gdzieniegdzie leżały zwłoki, w innych miejscach części po flocie hellmonda Był też tam żółty, niski jak i domki, dlatego nie zauważyłem w tym niczego podejrzanego. Bo domki niskie a minionek też do…
-
pavciosz [Minionki] & derp [Minionki] & Popek [Minionki] & Piort [Minionki] vs. Ilusioon [Sprite] ~ 203 055.6% Top 3
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostKonkretny strzał, aż mi się piwo z lodówki wysypało i mięso na grilla zepsuło. Uzupełniać trzeba zapasy a dziś promocja w Biedronce. [ciach] No to idę zobaczyć jak się Uni wyludnia hyhy Moderator Neferet:Taką reklamę propagującą alkohol to w prywatnej wiadomości proszę wysyłać.
-
#112 Scofield [Sprite] vs. #40 buleon ~ 16756.53% 250 ST na uni Xanthus
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostKrzyk, histeria, dom wariatów. Mówiłem Ci @Scofield u9, że kolejka, że w pracy jestem, że na kieliszek chleba zarabiam, że ważniejszy był komentarz do ST gdzie ja byłem. Histeryku afrykański Oto jestem zatem, wyjaśniam od razu, że te 250 ST to żaden dla mnie jubileusz i jeżeli o mnie chodzi to następna flaszka dopiero jak dobijesz do 200 ST po fuzji, zatem przestań histeryzować i do roboty się zabierz Zastanawiam się właśnie czy Ty czasem za dużo nie pijesz? hyhy Gratuluję ST
-
#83 Shade [Sprite] & wojtom [Sprite] & Ice [Sprite] & Dill [Sprite] vs. elninio-09 ~ 7838.04%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostWstyd to i hańba nie wpisać się w ST z własnym udziałem. Usprawiedliwienie napisał mi weekend, obfity w niezdrowe jedzenie i napoje gazowane przemysłu browarniczego. Skończył się jednak, usprawiedliwienie wygasło, czas pracy nadszedł, ale jak to mawiają starożytni-praca nie zając i nie ucieknie, zatem praca w kąt rzucona, leży tam i patrzy na mnie tęsknym wzrokiem złorzecząc pod nosem i często mięsem rzucając. To drugie ST z moim udziałem, pierwsze urodziło się jeszcze na U1, gdy czekając na nie…
-
Cytat od Madedrin: „To jak, @Ice_ kurierem czy osobiście do stolycy z flachą? ” Łajza @Scofield u9 znowu wygrał, świnia nikomu innemu nie da, jak żyć z takim typem w jednym sojuszu? No cóż, kurierem to nie, ale paczkomat użyty będzie i to on rzeczoną flaszkę za następną setkę raczy dostarczyć do tego typa zwanego Scofield. Chociaż nęci mnie wizyta w stolicy i spożycie kilku kieliszków chleba w zacnym towarzystwie Zatem, Sco! gratuluję ubicia sety i obserwuj paczkomat, albowiem w nim szkło z weso…
-
pavciosz [Minionki] vs. Dungeon Keeper [Sprite] ~ 113640.93% Top 5 Solo
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostCytat od pavciosz: „Może i błędnie ale powiem że zgubiło Cię to że ilekroć bym nie próbował lecieć za każdym razem dostawałem wiadomość w grze a tym razem było inaczej ” Widzisz Keperowaty, już na glinianych tabliczkach znalezionych gdzieś na pustyni napisano: mowa jest srebrem a milczenie złotem, czyli starożytni kosmici korzystali z tej uniwersalnej zasady. Obecni teraz też powinni pavciosz, z przyczyn oczywistych nie pogratuluję, ale tak po cichu rzeknę, że STarcie konkret.
-
#69 Scofield [Sprite] & Shade [Sprite] vs. niemamnicku ~ 14154.93% + #70 Shade [Sprite] vs. niemamnicku ~ 12377.76%
Ice_ - - Starcia Xanthus
Postelegancko. wyjąłem prawego buta z szafy, bez sznurówki tongue.png Nie stać Was już na coś lepszego? Działać leszcze, działać